– Alle vet at vi må gjøre det bedre enn på søndag. Ingen trengte å si noe

Virgil van Dijk var skuffet etter søndagens kamp på Old Trafford, men setter ting i perspektiv.

Skuffelsen fra 2-2 mot Manchester United på Old Trafford sitter i, men i kveld er det ny kamp mot Atalanta der en semifinale i Europa League står på spill.

Virgil van Dijk er en av dem som kjente på skuffelsen, men setter det i perspektiv i sine kommentarer i kveldens kampprogram.

«Jeg vet at alle, inkludert meg selv, var skuffet over at vi ikke vant på Old Trafford på søndag, men situasjonen må også ses i perspektiv. Vi er fortsatt á poeng på toppen av Premier League, har vunnet et trofé, og har enda et trofé vi skal spille for i denne turneringen», skriver van Dijk ifølge Liverpoolfc.com.

«Nøkkelen nå er at vi gir alt det vi har på begge fronter. Vi bør ikke være for kritiske til oss selv, men dersom vi samtidig ser at det er noen ting vi kan gjøre bedre, vil det gi oss bedre sjanser til å oppnå våre mål».

Se alle Liverpools scoringer i Europa League denne sesongen:

Vil komme med en respons

Liverpool hadde rikelig med sjanser til å vinne kampen mot United. Dersom de sjansene kommer mot Atalanta vil de forhåpentligvis ende i nettet.

«I øyeblikk som dette så må du få en respons, både fra deg selv og fra andre. Det første er den umiddelbare reaksjonen, og jeg kan fortelle dere at samtlige ser at det trengs forbedring på enkelte områder umiddelbart. Det var ikke noe som trengte å bli sagt, det visste alle. Nå er det opp til oss å bruke denne kunnskapen til vår fordel», skriver han».

«På det meste vil det være 12 kamper igjen i to turneringer, og ideelt sett vil vi spille i hver eneste av dem. Det er standardene vi har satt for oss selv hver dag, enten det er på trening eller i kamper. Det har alltid vært slik, fra det øyeblikket jeg først kom til Liverpool, og det er ikke noe jeg vil endre på. Vi får se hvor langt den innstillingen tar oss, men for å ta det første: Vi må være klare for i kveld og mulighetene som kommer. Liverpool er en klubb som eksisterer for store europacupkvelder, så la oss gjøre det meste av denne».

«En europacupkveld på Anfield mot et topplag fra Italia på våren er definitivt noe å glede seg til».

Liverpool - Atalanta spilles kl. 21.00, og vises på TV 3+ og Viaplay.

«KLOPP - en historie om tro, håp og suksess»

I juni kommer boka om 3189 dager med Jürgen Klopp. Bestill den nå!

Dette er historien om 3189 dager med Klopp, og hvordan denne unike manageren og lederen brakte suksess og stolthet tilbake til Liverpool FC. Boka kan forhåndsbestilles nå.

Supporterklubben 11.mar 09:05
Hele verdens øyne er rettet mot Liverpool

Hele verdens øyne er rettet mot Liverpool

Scouserne har tatt på seg finstasen.

Reise 11.apr 09:16