Bekrefter at billettprisene skal opp – selv etter lørdagens møte

Liverpool og supporterstyret har vært i møte på lørdag.

Lørdag har Liverpool FC vært i møte med supporterstyret for å diskutere økningen i billettpriser, og prosessen som førte til avgjørelsen om å sette opp prisene med to prosent.

Supportergruppene har protestert og vært veldig misfornøyd med økningen i billettpriser, og spesielt måten det ble gjort på uten at det var noen dialog før kunngjøringen kom.

Liverpool FC har nå gått ut med en pressemelding.

Bedre kommunikasjon, men prisene står

I pressemeldingen skriver Liverpool FC at de vil gjennomgå og forbedre samarbeidet med supporterstyret, og begge parter var enig i at det trengs mer kommunikasjon rundt billettpriser.

Klubben kommer ikke til å reversere avgjørelsen om å øke prisene med to prosent for neste sesong.

Prisene på medlemskap var på agendaen i dette møtet. Planen til klubben var å øke prisen på medlemskap for neste sesong, men har nå kommet frem til at de avventer med det frem til det har vært flere samtaler mellom klubben og supporterstyret i den saken.

Supportergruppe uttrykker skuffelse

Supportergruppen Spion Kop 1906 har nå kommet med en uttalelse:

«Spion Kop 1906 har alltid, og vil alltid, være imot økning i billettprisene. Dette synspunktet ble gjort klart for i møtet med Liverpool FC i dag. Vi er fortsatt sinte, frustrerte og skuffet over denne avgjørelsen», skriver de på X.

Liverpool - Crystal Palace spilles søndag kl. 15.00, og vises på V Sport PL og Viaplay. Da vil det kun være Hillsborough-flagg og bannere på The Kop.

Klubben skal møte supportergruppene etter billettprotestene

Klubben skal møte supportergruppene etter billettprotestene

Liverpool FC og supportergruppene skal nå møtes. Mot Atalanta var det protester og ingen flagg på The Kop.

Nyheter 12.apr 18:49
«KLOPP - en historie om tro, håp og suksess»

I juni kommer boka om 3189 dager med Jürgen Klopp. Bestill den nå!

Dette er historien om 3189 dager med Klopp, og hvordan denne unike manageren og lederen brakte suksess og stolthet tilbake til Liverpool FC. Boka kan forhåndsbestilles nå.

Supporterklubben 11.mar 09:05