– Det føles skikkelig, skikkelig dritt

Jürgen Klopp var ikke i humør til å prøve å spinne dagens tap som noe positivt. Robertson tar opp sjansesløseriet.

Liverpool tapte 1-0 mot Crystal Palace på søndag, og er i ferd med å spille seg selv helt ut av tittelkampen. De røde er nå nummer tre på tabellen, og har fått formduppen på et veldig kjedelig tidspunkt i sesongen når alt står på spill.

Jürgen Klopp fikk etter kampen spørsmål om hva han følte etter den store nedturen.

– Det føles, skikkelig, skikkelig dritt, svarte Klopp i et intervju med Sky Sports.

En manager vil ofte forsøke å spinne ting til det positive, og lete etter lyspunkt. Ikke denne gang.

– Jeg kan ikke stå her og si at dette blir et vendepunkt for oss for resten av sesongen. Det føles ikke slik. Jeg gjør det kanskje i morgen, sier manageren.

Han har også snakket på pressekonferanse etter tapet. Der fikk han spørsmål om tittelkampen nå var over.

– Svaret er ganske enkelt. Dersom vi spiller som i førsteomgangen, kan vi vinner ligaen da? Spiller vi som vi gjorde i andreomgangen kan vi vinne kamper. Vinn kamper, heng med til slutten, så får vi se hvor det tar oss, svarte manageren.

– Vi har ikke vært kliniske nok

Selv om Liverpool ikke spilte noen stor kamp i banespillet, hadde de mer enn nok muligheter til å score flere mål og vinne også denne kampen. Andy Robertson var kanskje Liverpools beste utespiller på Anfield, og snakket med Sky Sports etter kampslutt.

– Du må sette sjansene dine, og guttene foran mål må gjøre det bedre – men det må også guttene bak i banen i det defensive. I førsteomgangen var vi svake. De hadde nok sjanser til å lede 2-0 og 3-0. I den andre omgangen hadde vi nok sjanser til å vinne to eller tre kamper, sa Robertson.

– Siden landslagspausen har vi ikke vært kliniske nok foran mål. Når du går for en tittel og troféer, så er det ikke bra når det er slik. I dag er ferdig, dessverre. Det er mye anger i garderoben som vi ikke ønsket å ha på starten av dagen i dag, men vi må komme oss videre, sier skotten.

Liverpool trenger en restart for at denne sesongen ikke skal kollapse

Liverpool trenger en restart for at denne sesongen ikke skal kollapse

Nå er det mye som må snu dersom Liverpool skal få den avslutningen på sesongen som vi har drømt om.

Innsikt 14.apr 17:47
«KLOPP - en historie om tro, håp og suksess»

I juni kommer boka om 3189 dager med Jürgen Klopp. Bestill den nå!

Dette er historien om 3189 dager med Klopp, og hvordan denne unike manageren og lederen brakte suksess og stolthet tilbake til Liverpool FC. Boka kan forhåndsbestilles nå.

Supporterklubben 11.mar 09:05