– Jeg kan ikke lenger lage eggerøre en gang

Dansetimer og kokkekurs står på planen for Klopp når han gir seg.

Jürgen Klopps åtte og et halvt år som Liverpool-manager går mot slutten. Han har nå åtte kamper igjen der han skal lede laget. Et tall som kan stige til ti dersom Liverpool skulle få til et vanvittig comeback mot Atalanta og ta seg til semifinalen i Europa League, og elleve dersom de skulle gå videre også der.

Tyskeren annonserte avgjørelsen sin i januar, og har nå fått spørsmål om hva han skal finne på når han gir seg.

– Det er noen ting Ulla har sagt til meg. Jeg må lære meg å lage mat, og så må jeg ta dansetimer, sier Klopp i et intervju med Sky News.

– Jeg bør lære meg å lage mat skikkelig, slik at jeg i det minste kan lage frokost eller noe. Dette vil være den første gangen i livet mitt der jeg ikke har en klar plan på hva jeg skal gjøre og nøyaktig hva det er jeg vil.

Manageren fikk et oppfølgingsspørsmål om han kan lage noe som helst på kjøkkenet.

– Nei. Varmt vann, te, teller det? Under koronapandemien laget jeg eggerøre, men etter det glemte jeg det igjen. Jeg vokste opp i Schwarzwald med to søstre, og den eneste grunnen til at jeg visste hvor kjøkkenet befant seg var at lukten kom derfra. Jeg er ganske ubrukelig i privatlivet, sier han videre.

Dersom noen skulle spille i avskjeden

Nå som det nærmer seg på slutten på Klopp i Liverpool, fikk han et hypotetisk spørsmål om hvilken artist, død eller levende, han ville skulle spille musikken når han tar farvel.

– Det er Liverpool, så det måtte 100 prosent sikkert vært The Beatles. De kunne lett valgt en sang, for jeg elsker dem alle, sier Klopp.

– Det bandet som faktisk er i live er Die Toten Hosen, som kan oversettes til «de døde buksene». Det er et punkrockband, og frontvokalisten Campino er en venn av meg og den største Liverpool-supporteren på planeten, så det ville vært den største dagen i hans liv. De synger på tysk, så ingen ville forstått noe, men det er greit, sier Klopp.

Liverpool - Crystal Palace spilles søndag kl. 15.00, og vises på V Sport PL og Viaplay.

Palace vil ha sine to største stjerner tilgjengelig

Palace vil ha sine to største stjerner tilgjengelig

Crystal Palace sin superduo har sjelden vært tilgjengelig samtidig. På søndag vil de være det.

Innsikt 13.apr 11:30
«KLOPP - en historie om tro, håp og suksess»

I juni kommer boka om 3189 dager med Jürgen Klopp. Bestill den nå!

Dette er historien om 3189 dager med Klopp, og hvordan denne unike manageren og lederen brakte suksess og stolthet tilbake til Liverpool FC. Boka kan forhåndsbestilles nå.

Supporterklubben 11.mar 09:05