U21-laget viste en helt annen effektivitet enn førstelaget på Old Trafford

Perlescoringer da U21 knuste Manchester United på bortebane.

Manchester United U21 - Liverpool U21 0-3

Det var solgt godt med billetter for Manchester United U21 mot Liverpool U21 fredag kveld. De tilreisende 150 var i mindretall, men fikk klart mest å juble for denne gang. Før avspark var det en markering for Hillsborough-tragedien.

For der førstelaget har slitt med effektiviteten på Old Trafford, var det noe helt annet for Barry Lewtas sitt lag.

Unggutter som Kaide Gordon, Jayden Danns og Lewis Koumas har vært med førstelaget de siste månedene, men etterhvert som skadelisten blir mindre og mindre er de nå med U21-laget. Og de viste sine kvaliteter i denne kampen.

Flotte mål

Liverpool skapte de store sjansene i starten av kampen. Kaide Gordon hadde en avslutning i stolpen, og Trent Kone-Doherty hadde en stor sjanse som ble blokkert i åpningsminuttene.

Det var Kone-Doherty som ga Liverpool ledelsen, etter flott forarbeid av Jayden Danns. Keeper måtte gi retur etter at Danns avsluttet, og nordirske Kone-Doherty satte den sikkert.

1-0 var også resultatet til pause etter en veldig frisk førsteomgang. Men det skulle bli enda bedre etter pause, og spesielt gledelig var det å se Stefan Bajcetic tilbake på banen.

Bajcetic kom inn som innbytter, og spilte en rolle i 2-0-målet da det var han som vant ballen på midtbanen, og fikk gitt den til Gordon. Gordon fosset frem, og avsluttet nydelig fra langt hold.

Se den her:

Det beste målet ble spart til slutt, og det var Danns. Han kopierte Sadio Mané sin fantastiske scoring med hælen mot Watford i 2019, med en avslutning ingen, inkludert keeper, så komme.

Se den her:

Det eneste skåret i gleden var at Isaac Mabaya måtte ut med skade. Da hadde Liverpool brukt opp byttene sine, og måtte spille de siste minuttene med 10 mann.

Liverpools lag: Mrozek; Nallo, Williams, Pinnington, Miles (Mabaya 59), Davidson, Pilling, Koumas (Frauendorf 82), Gordon, Kone-Doherty (Bajcetic 59), Danns (Blair 82)

Ubrukte innbyttere: Poytress

Resultatet gjør at Liverpool er nummer fem i Premier League 2, men det er ekstremt tett bak tetduoen West Ham og Tottenham. Liverpools neste kamp er hjemme mot Arsenal 28. april. Det er også sesongens siste.

Klubben skal møte supportergruppene etter billettprotestene

Klubben skal møte supportergruppene etter billettprotestene

Liverpool FC og supportergruppene skal nå møtes. Mot Atalanta var det protester og ingen flagg på The Kop.

Nyheter 12.apr 18:49
«KLOPP - en historie om tro, håp og suksess»

I juni kommer boka om 3189 dager med Jürgen Klopp. Bestill den nå!

Dette er historien om 3189 dager med Klopp, og hvordan denne unike manageren og lederen brakte suksess og stolthet tilbake til Liverpool FC. Boka kan forhåndsbestilles nå.

Supporterklubben 11.mar 09:05