– Vi vil trenge supporterne mer enn noen gang i de siste seks kampene

Liverpool-kaptein Virgil van Dijk forventer en kraftig reaksjon på Europa League-exiten, og det starter på søndag.

Liverpool-kaptein Virgil van Dijk var en skuffet og ærlig mann da han ble intervjuet av TNT Sports etter kampslutt i går kveld. Han vet veldig godt at tapet i Europa League skyldes den utrolige svake hjemmekampen forrige uke, og ikke hva som skjedde i Bergamo.

– Først og fremst ønsker jeg å gi ros til Atalanta. Dette dobbeltoppgjøret ble tapt forrige uke, for da var vi veldig dårlig og de var fantastiske. Alt i alt fortjente de å gå videre.

– I kveld spiller vi en god kamp, med et sterkt ønske om å vinne. Det klarte vi også, selv om det ikke føles slik i det hele tatt. Det er også en forbedring (fra forrige uke), men realiteten er at vi er ute, så vi må snu dette raskt. Det starter mot Fulham i London, oppsummerte midtstopperen.

Seks seriekamper igjen

Etter gårsdagens tap er Premier League den eneste turneringen som gjenstår for van Dijk og co. Det betyr også at Jürgen Klopp har seks kamper igjen i Liverpool-karrieren. Den første av dem er bortekampen mot Fulham på Craven Cottage søndag 17.30.

– Vi må slå tilbake umiddelbart og legge bak oss skuffelsene. Vi har sammen vært gjennom skuffende og vanskelige øyeblikk denne sesongen, så dette skal vi klare å komme oss ut av. Nå må vi vise modenhet, samhold og profesjonalitet, sa van Dijk.

Seks kamper igjen med Jürgen Klopp

21.04, Fulham - Liverpool

24.04, Everton - Liverpool

27.04, West Ham - Liverpool

05.05, Liverpool - Tottenham

13.05, Aston Villa - Liverpool

19.05, Liverpool - Wolverhampton

På søndag venter et Fulham-lag de røde har hatt som motstander allerede tre ganger denne sesongen. 2-3 ble til 4-3 da hvittrøyene gjestet Anfield i Premier League, før det også ble seier få uker senere i ligacupen. Returen på Craven Cottage endte uavgjort, et resultat som ikke er god nok denne helgen.

– I kveld var en tøff kamp, og det vil kampen på søndag også være. Alle vet det, og vi har nå et ansvar med å være klar, både fysisk og mentalt. Alle her er skuffet, jeg er også det, men vi har ikke tid til å kjenne på det.

– Forhåpentligvis vil supporterne våre støtte oss borte i London også. Jeg er egentlig ikke så veldig redd for det. Men vi vil trenge dem mer enn noen gang i de siste seks kampene. Alt er enda mulig, avsluttet van Dijk.

Vi måtte grave skikkelig for å finne det positive etter Europa-fiaskoen, dette er det vi fant

Kampkommentar Atalanta - Liverpool: Vi måtte grave skikkelig for å finne det positive etter Europa-fiaskoen, dette er det vi fant

Kan Jürgen Klopp ta med seg noe hjem etter at et tafatt Liverpool røyk rett ut i Atlanta-fella?

Kommentar 18.apr 23:39
Nå er det på høy tid at enkelte spillere virkelig går i seg selv

Spillerbørs og folkebørs etter Atalanta:Nå er det på høy tid at enkelte spillere virkelig går i seg selv

Liverpool er ute av Europa League. Dette er vår spillerbørs etter en ny svak kamp mot Atalanta.

Kommentar 18.apr 22:54