Arne Slot fikk nye Liverpool-spørsmål

Det høres ut som vi kan bli nødt til å vente noen uker til på offentliggjøringen.

Søndag kveld skal Feyenoord spille sin tredje siste kamp for sesongen, og den tredje siste med Arne Slot som sin manager. PEC Zwolle er motstander søndag kveld, men det var ikke det journalistene var mest interessert i.

Slot fått farge siden sist journalistene så ham, ifølge De Telegraaf

– Været er bra i England, er det ikke?, sa en smilende Arne Slot da han kom på dagens pressekonferanse.

Sannheten er at han har vært i Italia med sin datter, etter at manager og spillere fikk noen fridager etter forrige kamp. Det var fridager Feyenoords visekaptein Lutsharel Geertruida brukte på å reise til London og se West Ham - Liverpool, noe som har gjort at han har blitt linket til Liverpool.

Offisielt først etter sesongen?

Han fikk nye spørsmål om Liverpool.

– Faktum er at ingenting er offisielt bekreftet ennå, og jeg sitter her med Feyenoords emblem på brystet, så det bør være nok, sa han, og la til at han ville gi det samme svaret 25 ganger dersom det kom 25 nye spørsmål om det. Dersom det fortsetter slik vil det bli en irriterende pressekonferanse. Det vil bare være naturlig for meg å kommentere disse tingene etter sesongen er over med Feyenoord. Og jeg er opptatt av å ta så mange poeng som mulig. Liverpool er også opptatt med sin sesong. Jeg er sikker på at det kommer til å gå i orden.

En reporter lurte på om han kunne gratulere Slot med ny jobb. Det høres ut som vi kan bli nødt til å vente til etter 19. mai med en offisiell bekreftelse.

– Du kan alltids gratulere meg, men jeg mener det er mer passende at det gjøres etter sesongen når det virkelig er offisielt.

Jürgen Klopp har ofte sagt at det er viktig for ham å etterlate seg klubben i en bedre stand enn det den var da han kom. Det høres ut som at Slot gjør det samme med Feyenoord, og har samme tankegang.

– Jeg mener at klubben er i en mye bedre posisjon nå enn det den var for tre år siden. Dersom jeg drar, så drar jeg på feil tidspunkt, for nå renner pengene inn på De Kuip! Jeg tror den neste trenerenvil ende opp med en veldig fin situasjon etter Feyenoords standard, sier han.

Klopp leverte årsbeste og viste at han har mye på hjertet som ikke kommer frem

Klopp leverte årsbeste og viste at han har mye på hjertet som ikke kommer frem

Jürgen Klopp viste tegn til at han kan bli mer frittalende mot slutten av perioden som Liverpool-manager. I så fall er det bare å finne frem popcornet.

Kommentar Fre. 03.05. 13:21
«KLOPP - en historie om tro, håp og suksess»

«KLOPP - en historie om tro, håp og suksess»Hele historien om 3189 dager med Klopp

Dette er historien om 3189 dager med Klopp, og hvordan denne unike manageren og lederen brakte suksess og stolthet tilbake til Liverpool FC. Boka kan forhåndsbestilles nå.

Supporterklubben 11.mar 09:05