– Vi må avslutte denne sesongen på en god måte, med en opptur

Harvey Elliott er motivert foran de tre siste kampene, og gleder seg til å spille på Anfield igjen.

Det har vært en veldig skuffende måned for Liverpool-supportere. Skrur vi tiden tilbake én måned, var Manchester United neste oppgave på Old Trafford i Premier League. Det ble uavgjort, i en kamp som definitivt burde blitt vunnet, før det ble tap mot Atalanta og Crystal Palace på Anfield, exit fra Europa League i Bergamo, seier på Craven Cottage mot Fulham, tap i Merseyside-derbyet, og 2-2 borte mot West Ham.

De resultatene har gjort at Liverpool har falt fra i kampen om ligatittelen, og er ute av Europa League.

Men andre resultater har gjort at topp fire nå er i boks, så laget kan spille uten press resten av sesongen.

– De siste ukene har ikke ting gått slik som vi ønsket, men det er dessverre en del av fotballen. Vi har ikke vært bra nok, og har ikke tatt sjansene våre. Vi har reflektert rundt det, studert det, og som lag vet vi nå at vi må gå ut der og få orden på det. Ikke bare for oss, men for supporterne, manageren og alle andre, sier Harvey Elliott til Liverpoolfc.com.

– Prestasjonene våre har ikke vært de beste, og jeg føler at denne helgen er en god mulighet til å få orden på det. Spesielt på hjemmebane, siden det er lenge siden vi sist spilte hjemme.

– Vi må avslutte sterkt nå. Alle vet at de siste ukene ikke har vært de beste, men det er noen kamper igjen, og noen få muligheter til å få rettet opp i det. Vi ønsker å gå inn i sommeren med seire, og vil gi alt det vi kan. Vi må bare fokusere på disse tre kampene, sørge for at vi vinner dem, og så kan vi reflektere over sommeren, restituere, og bli klare til en ny sesong.

Ikke så verst, alt i alt

Selv om den siste måneden har vært en stor skuffelse, mener Elliott at sesongen alt i alt har inneholdt mye bra.

– Vi har vunnet et trofé og kvalifisert oss til Champions League. Det er positive ting å ta med seg fra denne sesongen, som alle ungguttene som har fått muligheten og spilt veldig, veldig bra, noe som er veldig fint å se for oss som er litt eldre, sier 21-åringen.

– Sesongen har ikke blitt slik som vi håpet, men vi kan se tilbake på sesongen som helhet og være stolte over hvor vi har kommet, og spesielt med de omstendighetene og at vi måtte bygge om laget. Det er aldri lett, men måten troppen har håndtert det på synes jeg har vært strålende. Nå handler det om innstilling, og sulten til å prøve igjen. Dersom vi kommer i samme situasjon, vet vi hvordan det føles og må sørge for at det ikke skjer igjen. Vi må lære fra feilene, og hvor vanskelig det har vært de siste ukene. Dette er en ung stall, og forhåpentligvis er det mange spillere her som blir værende i fremtiden. Så skjer det igjen, må vi gjøre det riktig.

Søndag er det Tottenham som venter.

– Spurs er et veldig bra lag, og har noen utrolige spillere. De har alltid gitt oss tøffe kamper. Det er lenge siden vi har spilt på hjemmebane, så at vi endelig får ha supporterne våre i ryggen i hele kampen, så forhåpentligvis kan vi gå ut og vise dem, og vise for oss selv at vi kan få det resultatet som vi ønsker, sier han.

Liverpool - Tottenham spilles søndag kl. 17.30, og vises på V Sport PL og Viaplay.

– Liverpool 2.0 stopper ikke med meg. Den som kommer inn kan ringe meg om han lurer på noe

– Liverpool 2.0 stopper ikke med meg. Den som kommer inn kan ringe meg om han lurer på noe

Jürgen Klopp mener det er lagt et veldig godt grunnlag for suksess også etter at han har dratt.

Nyheter Lør. 04.05. 10:49
«KLOPP - en historie om tro, håp og suksess»

«KLOPP - en historie om tro, håp og suksess»Hele historien om 3189 dager med Klopp

Dette er historien om 3189 dager med Klopp, og hvordan denne unike manageren og lederen brakte suksess og stolthet tilbake til Liverpool FC. Boka kan forhåndsbestilles nå.

Supporterklubben 11.mar 09:05