Dette burde Liverpool ha vunnetBittert poengtap

Liverpool ble straffet av et dødelig effektivt Sevilla.

Sevilla gjorde det Liverpool ikke gjorde i denne kampen - satte sjansene sine. Med brent straffespark og 24 skuddforsøk ble det to scoringer for Liverpool, mens Sevilla fikk to på sine fire forsøk, og var nærmest å ta alle tre poengene mot slutten.

Etter en tidvis glimrende førsteomgang klarte ikke Klopps menn å spille like bra i den andre omgangen, og Sevilla gjorde et par bytter som gjorde livet vanskelig for Liverpools bakre firer. Innbytter Luis Muriel endret på mange måter kampen, og kunne fort ha blitt matchvinner på slutten.

Det lå litt i luften før utligningsmålet kom, og det spørs om ikke Jürgen Klopp burde ha gjort noen endringer litt før, med et mannskap som så ut til å ha løpt seg litt tom.

Philippe Coutinho kom inn da et kvarter gjensto, men brasilianeren så litt rusten ut, og lagkameratene virket mindre påskrudd enn de var i de første 45. På overtid blir Joe Gomez utvist for to gule kort, og må stå over mot Spartak Moskva om to uker.

Denne kampen burde og skulle Liverpool ha vunnet. Det var to poeng sløst bort, og igjen må en skylde på dårlig forsvarsspill.

Der glipper det

Escudero kommer til innlegg fra venstrekanten, og ballen sklir under foten til Dejan Lovren og til Ben Yedder som står helt alene foran mål. Fryktelig forsvarsspill av Liverpool. Billig baklengsmål.

21
Målscorer: Roberto Firmino (Assist: Alberto Moreno)Firmino utligner!

Der sitter den endelig!

Jordan Henderson spiller en glimrende ball til Alberto Moreno, som kommer seg til linja og legger inn foran. Der er Roberto Firmino på plass og får ballen i mål. Fortjent scoring.

37
Målscorer: Mohamed SalahSalah gir Liverpool ledelsen!

Mohamed Salah gjør en glimrende jobb når han vinner ballen tilbake fra Nzonzi på 20 meter. Han fyrer fra langt hold, via Simon Kjær og i en bue over en utspilt Sergio Rico.

72
Sevilla
Sevilla utligner

Liverpool har levd farlig i de siste minuttene, og der kommer utligningen.

Muriel spiller til Correa, som får med seg ballen med et fantastisk mottak. Alene med Karius setter han ballen sikkert over Karius og lagene er like langt.

34
Sevilla
Dagens første gule

Sevilla-spilleren dytter Roberto Firmino utover sidelinja etter at brasilianeren har spilt ballen. Liverpool får avslutte angrepet, før nederlenderen drar frem det gule kortet. Bra dømt.

39
Alberto MorenoMoreno får det gule

Alberto Moreno bommer fullstendig når han skal takle sin gamle lagkamerat Jesus Navas høyt i banen. Han får et fortjent gult kort.

41
Sevilla
Liverpool får straffe!

Alberto Moreno header til Sadio Mané, som først setter ballen opp i Parejo sin arm, før han tar den forbi og blir sparket ned. Her var det mye å blåse straffe for, og Liverpool får det.

44
Sevilla
Gult til Banega

Ever Banega har også fått det gule kortet. Trolig for protester for straffesparket.

63
Joe GomezBegge backene har fått gult

Joe Gomez holder igjen Correa og får et greit gult kort. Sevilla har frispark i brukbar innleggsposisjon.

90
Joe GomezGomez blir utvist

Joe Gomez får sitt andre gule og må av banen tre minutter på overtid. Nå skjer det mye her.

6
Georginio WijnaldumNesten utligning

Nederlenderen skyter fra langt hold. Ballen får retningsforandring i Simon Kjær og går like til side for mål. Der er Liverpool nære - og keeper var helt utspilt.

9
Sadio ManéBra sjanse!

Mohamed Salah får brukt farten sin, venter og spiller til Sadio Mané som skyter på direkten. Keeper er nede og får reddet, men Liverpool får en corner.

10
Roberto FirminoFirmino header over

Roberto Firmino får gå opp og heade på corner, men headingen går like over mål.

23
Emre CanStryker stolpen!

Liverpool angriper med mange folk. Sadio Mané gir til venstre der Emre Can har god tid, men avslutter like til side for mål. Det var nære!

42
Roberto FirminoFirmino brenner!

Roberto Firmino venter ut keeper og er kanskje litt for nonchalant.

Keeper går motsatt vei, men Firmino setter ballen i stolpen og ut. Der kunne kampen ha blitt punktert.

45
Alberto MorenoNy kontring

Mohamed Salah setter fart og løper fra alle. Han gir til Alberto Moreno som skyter. Keeper må gi retur, men Sevilla får klarert.

Før kampen

Liverpool er endelig tilbake i Champions League, og i kveld spilles første gruppespillskamp i gruppe E.

Sevilla er motstander på Anfield. Et lag Jürgen Klopp og hans røde menn bør være hevnlystne mot, etter Europa League-finalen i 2016, der Sevilla vant 3-1.

Lagoppstillingen er klar: Karius, Gomez, Matip, Lovren, Moreno, Wijnaldum, Can, Henderson, Salah, Mane, Firmino.

Benk: Mignolet, Milner, Coutinho, Sturridge, Klavan, Ox, Robertson

Philippe Coutinho er altså tilbake i kamptroppen, men Jürgen Klopp kjører laget som storspilte mot Arsenal før landslagspausen.

For Sevilla er en gammel kjenning i Jesus Navas inne fra start, og flere av spillerne som ble spart i helgen er inne i startoppstillingen. Sevilla-laget som ligger på tredjeplass i La Liga ser sterkt ut.

1Spillerne entrer banen

You'll Never Walk Alone runger utover stadion, og spillerne entrer banen. Det virker å være bra trøkk på Anfield i kveld.

1Kampen er i gang

Wijnaldum setter i gang kampen, og LFC angriper mot Anfield Road End i første omgang.

2
Emre CanCan skyter

Emre Can avslutter et bra angrep med å skyte fra distanse. Keeper tar den uten problemer.

5
Sevilla

6

9

10

14Liverpool har mye ball

Liverpool har hatt ballen veldig mye etter baklengsmålet, og spiller ganske bra. Må bare få den utligningen nå!

15Ben Yedder er nesten gjennom

Franskmannen klarer nesten å tråkle seg alene med Loris Karius, men Liverpool får to spillere rundt og forhindret det. Lever litt farlig der.

21

23

26Coutinho varmer opp

Philippe Coutinho er i oppvarming og tøyer foran Main Stand og The Kop. Det blir spennende å se hvilken mottakelse han får om han kommer inn. Vi satser på at den blir god.

33Flere langskudd

Både Emre Can og Wijnaldum prøver seg med langskudd, men begge treffer bare motspillere.

43Ny bra kontring

Alberto Moreno stormer fremover, og kommer til et veldig godt innlegg. Dessverre rekker ikke noen helrøde frem, men veldig gode tendenser.

44
Sevilla

45
Sevilla
Offensivt bytte

Pizarro har fått en leggskade og må ut. Han setter inn en mer offensiv spiller.

45To tilleggsminutter
45

Pauserefereat

Liverpool leder 2-1 til pause, men her kunne det ha vært mange flere mål!

De helrøde fikk en verst tenkelig start da Sevilla fikk en gavepakke og Ben Yedder lett kunne sette inn kampens første mål, men etter det har det nesten kun handlet om Liverpool. Dejan Lovren skal rett og slett bare klarere den.

De helrøde presset og presset, og fikk sin fortjente utligning ved Roberto Firmino. De fortsatte å presse, og Mohamed Salah satte inn 2-1. Etter det har Klopps menn hatt flere gode sjanser til å øke ledelsen. Roberto Firmino burde ha punktert kampen fra straffemerket, da han satte det i stolpen.

En fantastisk underholdende førsteomgang, og vi får håpe at de røde fortsetter som dette i andre!

45Lagene er tilbake på banen

Nå skal Liverpool angripe mot The Kop. Ingen av managerne ser ut til å gjøre noen bytter i pausen.

46Andre omgang er i gang

Sevilla sparker i gang den andre omgangen.

47Må holde tett

Ikke noe som er gøy å mimre om, men Liverpool har ledet med ett mål til pause mot Sevilla før. Da utlignet spanjolene 18 sekund ut i den andre omgangen og vant 3-1.

50Rotete start

Det har vært en litt rotete start på den andre omgangen. Pasningsspillet sitter ikke helt og det har vært en del rusk. Samtidig er det målløst i det andre oppgjøret i gruppa, mellom Maribor og Spartak Moskva.

52Sevilla har ballen

Sevilla står inne på Liverpools halvdel og spiller fint seg i mellom nå. Her kan det komme gode kontringsmuligheter.

53
Joël MatipMatip-raid!

Joel Matip tar med seg ballen fra midtstreken og kommer helt inn i Sevillas boks. Ballen havner hos Roberto Firmino som avblåses for hands. Bra initiativ fra stopperen!

56
Emre CanCan kommer til skudd

Ballen kommer trillende til Emre Can som fyrer fra 25 meter. Han ser ut til å treffe bra, men treffer kun Roberto Firmino.

57
Mohamed SalahSalah prøver seg

Liverpool kontrer. Mané gir til Wijnaldum som ikke får skutt. Han sentrer videre til Salah, som prøver å finne lengste kryss. Over mål.

60Sevilla-treneren blir utvist

Eduardo Berizzo kaster bort ballen når Joe Gomez skal ta innkast.

Det er for andre gang, og dommeren har fått nok. Han sendes på tribunen.

61Spartak tok ledelsen

Spartak Moskva har scoret borte mot Maribor, og leder 1-0 i den andre kampen i gruppa.

62
Roberto FirminoFirmino skyter

Liveprool kontrer, og Firmino får ikke de løpene han ønsker seg av Mané og Salah. Han skyter selv fra langt hold - til side for mål. De røde har skutt mye i denne kampen.

63

65
Sadio ManéMané kliner til

Sadio Mané vender opp og banker til med venstrefoten. Det er bra trøkk i skuddet, men den går over mål.

66Coutinho skal inn

Philippe Coutinho ser ut til å gjøre seg klar.

67Navas handser

Alberto Moreno slår inn, men innlegget blokkeres av Jesus Navas sin arm. Liveprool får frispark i meget god posisjon én meter utenfor boksen, fra skrått hold.

68
Georginio WijnaldumNære!

Henderson løfter ballen inn i feltet. Den klareres ut til Gini Wijnaldum som skyter på direkten. Sergio Rico gjør en god redning.

69
Sevilla
Nytt Sevilla-bytte
70
Alberto MorenoMoreno lever farlig

Alberto Moreno, som har gult kort, har laget et par frispark de siste minuttene. Han lever farlig nå, men har spilt en veldig god kamp.

72
Sevilla

73Effektiviteten...

Liverpool har 22 skudd. Sevilla har 3. Det står likevel 2-2.

76
Inn: Philippe Coutinho (Ut: Emre Can)Her kommer Coutinho

Philippe Coutinho entrer banen til stående applaus. Nå trenger Liverpool noe magi fra brasilianeren det siste kvarteret.

78Godt innhopp

Muriel har hatt et veldig livlig innhopp, og skaper problemer for Liverpools bakre firer.

80Sluttspurt

Med Roberto Firmino, Mohamed Salah, Sadio Mané og Philippe Coutinho alle på banen nå får vi håpe de helrøde klarer å spille seg til minst én sjanse til her de siste ti minuttene.

Philippe CoutinhoTouchen sitter ikke helt

Philippe Coutinho har sett litt rusten ut i innhoppet så langt, men vi vet hva han plutselig kan finne på.

86Utligning i Slovenia

Maribor har utlignet hjemme mot Spartak Moskva. Dersom disse resultatene står seg vil alle lag i gruppe E stå med ett poeng etter første runde.

87Corner til Sevilla

Sevilla får en sjelden sjanse til å sende opp mange folk.

88Nå er det mye svakt

Liverpool burde ha fått til en sluttspurt nå, men det er mye slurv og dårlig spill. Sevilla vinner dødballer høyt i banen.

89
Inn: Alex Oxlade-Chamberlain (Ut: Mohamed Salah)Liverpools siste bytte
90Fire minutter legges til
90Liverpool står høyt

Nå står Liverpool høyt og har vunnet et par cornere. Men det er lite tid igjen!

90
Sevilla
Kjempesjanse for Sevilla

Luis Muriel kommer til en kjempesjanse. Joe Gomez havner på feil side, og Muriel får avslutte. Til side for mål.