Fantastisk kamp av LiverpoolKjørte over Bayern!

Liverpool vant fullt fortjent 3-0, og er klare for finale i Audi Cup.

For en kamp! Nå er det bare en treningskamp, men dette er en turnering Bayern spiller foran egne supportere, og har vunnet hvert år med unntak av i 2011, da Barcelona vant finalen. I år blir det ingen finale på verten, som måtte seg seg slått med hele 3-0. Bayern stilte et sterkt lag, men Liverpool var rett og slett bare flere hakk bedre.

Bayern kunne ikke håndtere Liverpools ekstreme fart, og det kunne ha blitt mer enn 3-0. Liverpool hadde de største sjansene, og det var fullt fortjent at Klopps menn vant kampen med sifrene de gjorde.

Backene Trent Alexander-Arnold og Alberto Moreno var glimrende offensivt, og imponerte bakover mot kantspillere av toppklasse. At spesielt Alberto Moreno var involvert i såpass mye var gledelig - av en spiller mange har avskrevet helt.

Etter den strålende førsteomgangen ble det litt mer oppstykket i den andre omgangen, med mange bytter, men Liverpool viste også fine ting i de siste 45, og spesielt scoringen til Daniel Sturridge må trekkes frem. Spissen holdt seg umiddelbart til låret, og måtte byttes ut. Vi får krysse fingrene for at det ikke er alvorlig, for Sturridge var frisk på de få minuttene han spilte, og har sett bra ut i pre-season.

Nå venter Atletico Madrid i morgendagens finale. Den kampen har avspark kl. 20.30. Bayern må spille bronsefinale mot Napoli.

7
Målscorer: Sadio Mané (Assist: Roberto Firmino)Mané scorer!

Liverpool scorer på sin første sjanse!

Roberto Firmino stjeler ballen på midtbanen, tar den med seg og får gitt til Sadio Mané ute til venstre. Senegaleseren setter ballen borte i lengste hjørnet, og LFC er i ledelsen. Flott scoring!

34
Målscorer: Mohamed Salah (Assist: Alberto Moreno)Salah øker til 2-0!

Der sitter den igjen for Liverpool.

Sadio Mané står på kanten av 16-meteren og venter på Alberto Moreno. Han slår nydelig ut til spanjolen, som banker ballen inn foran mål. Via keeper og på hodet til Mohamed Salah på bakre stolpe. Nok en flott scoring, og veldig fortjent (!).

83
Målscorer: Daniel Sturridge (Assist: Ben Woodburn)Sturridge lobber inn 3-0!

Sturridge står på midten og spilles fri av Woodburn. Han kommer seg til 16 og lobber ballen elegant over keeper til 3-0! Litt grunn til bekymring at han holder seg til låret i feiringen?

50
Gult til Sanches

Renato Sanches holder og river ned Roberto Firmino og får kampen første gule kort.

88
Adam LallanaTemperatur

Det er litt temperatur mellom Vidal og Adam Lallana, og Liverpool-spilleren får gult kort.

88
Vidal i boka

Vidal fikk det gule i samme situasjon som Lallana.

11
Mohamed Salah (Alberto Moreno)Kjempesjanse for Salah

Liverpool er livsfarlige på kontringer.

Firmino gjør en kjempejobb, og får gitt ballen til Alberto Moreno. Han kikker opp og ser Mohamed Salah på løp på bakre stolpe. Han finner egypteren, som prøver å finne det nærmeste hjørnet. Der ligger keeper, og får slått til corner. Veldig stor sjanse, og lovende takter.

24
Alberto Moreno (Roberto Firmino)Liverpool får frispark

Roberto Firmino, som har vært veldig frisk, blir tatt på 18 meter. Philippe Coutinho overlater det til Alberto Moreno, som har et svært bra forsøk! Bayerns målvakt får reddet, men slår den rett ut i farlig område, hvor Liverpool ikke får avsluttet.

57
James skyter

James Rodriguez med et farlig skudd fra distanse. Til side for mål - og Karius så ut til å være med. Det er ikke mye Bayern har skapt.

80
Alberto MorenoMoreno prøver seg

Alberto Moreno prøver seg på et skudd fra distanse etter corner. Til side for mål. Bra forsøk.

Før kampen

Det er klart for Liverpools tøffeste test så langt denne sommeren, når selveste Bayern München er motstander, på Allianz Arena. Kampen i Audi Cup har avspark kl. 20.30 - og Jürgen Klopp kommer trolig til å finne ut hvordan laget hans ligger an før ligastarten om halvannen uke.

Liverpool skal i dag spille i sin nye bortedrakt.

Lagoppstillingen: Karius, Alexander-Arnold, Matip, Lovren, Moreno, Henderson, Can, Coutinho, Mané, Salah, Firmino.

Ingen Clyne, Origi eller Milner på benken.

1Seremoni

Etter en litt voldsom seremoni skal kampen settes i gang i München.

1Kampen er i gang

På grunn av torden og uvær har det vært problem med TV-sendingene, men kampen er nå altså i gang. Det regner godt i München nå.

5Bayern styrer

Det er Bayern München som har hatt ballen mest i starten her.

7

11

15
Bayern får frispark

Bayern får et frispark i veldig farlig posisjon. Alaba prøver seg, men til side for Karius sitt mål. Det har vært hjemmelaget som har hatt ballen mest de siste minuttene.

20Langskudd

Etter en del rusk fra Liverpool får Thomas Müller ballen. Han sender avgårde et langskudd, men over mål.

21
Thiago må ut

Thiago er ferdig allerede, og blir erstattet av Sanches. Den tidligere Barcelona-spilleren måtte ha behandling for en smell tidligere i omgangen.

22
Sadio ManéMané ligger nede

Rafinha med en voldsom takling på Sadio Mané, og Liverpools nummer 19 ligger nede med smerter. Det ser ut til å ha gått bra, heldigvis.

23Uvær i München

Det lyner, tordner og høljer ned i München.

24

30Bra halvtime

En halvtime spilt på Allianz Arena, og Liverpool har vært nærmere 2-0 enn Bayern har vært utligning. Bayern har ballen mest, men Liverpool ligger dypt og er farlige på kontringer.

34

35
Alberto MorenoMoreno stråler

Alberto Moreno har vært fantastisk her de første 35 minuttene.

41
Emre Can (Alberto Moreno)Moreno igjen

Alberto Moreno fortsetter med sine gode offensive bidrag. Denne gang finner han Emre Can, som er helt alene mellom Bayerns stoppere. Dessverre er førstetouchen for dårlig og han blir løpt opp. Den kunne blitt farlig.

44Frustrert Rafinha

Rafinha er nok en gang grisete og sparker ned Sadio Mané. Han er tydelig frustrert. Slipper også denne gang kort.

Pauserefereat

Liverpool leder fullt fortjent 2-0 til pause, etter en veldig imponerende omgang av Jürgen Klopps menn.

Bayern har ballen mye, men sliter med å skape sjanser, og har stort sett feilet med den siste pasningen hver eneste gang. Liverpool har ekstremt mye fart i laget, og er livsfarlige på kontringer.

Sadio Mané scoret det første på nydelig vis, og har sett ut som spilleren som ble årets spiller i klubben forrige sesong. Han er mye involvert, og ser veldig bra ut. Så bra at han flere ganger har blitt tatt av Rafinha, Bayerns høyreback, som tydelig er frustrert.

En annen som har vært veldig bra, er kanskje litt overraskende. Alberto Moreno har spilt en glimrende omgang på venstrebacken. Han har vært mye involvert offensivt, og hadde målgivende til Mohamed Salahs scoring.

En veldig morsom omgang sett med Liverpool-øyne - og nå blir det spennende å se hvilke spillere som settes inn, og hvordan ting da vil se ut. Det har regnet mye, og det kommer nok en del bytter. Bayern har nok litt mer krutt på benken enn LFC i kveld.

46
Inn: Adam Lallana (Ut: Sadio Mané)Lallana kommer inn

Adam Lallana kommer inn for Sadio Mané. Mané spilte en veldig god omgang, men fikk også en del juling.

46
Inn: Georginio Wijnaldum (Ut: Emre Can)Can går ut

Gini Wijnaldum kommer inn for Emre Can.

46Kampen er i gang

Den andre omgangen er satt i gang. Bayern gjør ingen bytter.

50

51Olé

Liverpool med mye pent småspill.

Bortelaget holder ballen i laget med fine kombinasjoner, og får olés fra tribunen. Det er moro å se Klopps menn i kveld, selv om det bare er en treningskamp.

57

60Mer Bayern nå

Bayern München har ballen mye på Liverpools halvdel nå.

62
James må ut

James Rodriguez ser ut til å være ferdigspilt, og må ut. Han blir erstattet av Kingsley Coman.

Inn: Marko Grujic (Ut: Mohamed Salah)Grujic også inn

Marko Grujic kommer inn for målscorer Mohamed Salah.

68
Inn: Daniel Sturridge (Ut: Jordan Henderson)Sturridge inn for kapteinen
69
Daniel SturridgeSturridge frempå

Daniel Sturridge er frempå med en gang. Han får ballen ute på venstrekanten, og prøver seg på en avslutning. Den skrur feil vei, og bort fra mål.

70
Trent Alexander-ArnoldTrent har imponert

Trent Alexander-Arnold har hatt Franck Ribery mot seg i dag.

Det har han taklet bra, og det ser ut til å være klar for oppgaven med å erstatte Nathaniel Clyne mot Watford dersom han må.

71
Marko Grujic (Adam Lallana)Grujic setter ballen i mål

Men dommeren annullerer det!

Ryan Kent gjør et strålende forarbeid nede på linja, og legger ut til Marko Grujic. Han scorer via stolpen på sitt første touch. Dommeren annullerer målet da han mener Adam Lallana forstyrrer keeper.

80Lallana kaptein

Adam Lallana bærer nå kapteinsbindet for LFC.

81Farlig frispark

En Liverpool-spiller handser, og Bayern har frispark i veldig skummel posisjon. Lewandowskis forsøk treffer en mann i muren og går ut til corner.