Hoffenheim - Liverpool:Godt utgangspunkt for Liverpool

Etter en hendelsesrik kamp, vant Liverpool 1-2 og fikk et godt utgangspunkt før returoppgjøret på Anfield.

Liverpool med et godt utgangspunkt foran returoppgjøret på Anfield, med to bortemål. Et skår i gleden da innbytter Mark Uth reduserte etter 87 minutter for hjemmelaget, og dermed endte det 1-2.

Det var en intens kamp med store sjanser til begge lag, men der Hoffenheim hadde mest ballinnehav. Simon Mignolet med flere viktige redninger, og ikke minst da han reddet straffespark i første omgang.

Trent Alexander-Arnold sørget for ledelse med en frisparkperle, og James Milner skjøt via Håvard Nordtveit, og økte til 2-0 etter 74. minutter. I sluttminuttene var det store sjanser i begge ender av banen, og også etter reduseringen hadde Hoffenheim en stor sjanse til å utligne.

Dette var Hoffenheims første hjemmetap siden mai 2016.

35
Målscorer: Trent Alexander-ArnoldTRENT SCORER!

FANTASTSIK FRISPARK

Trent Alexander-Arnold dundrer ballen i nettet på frispark fra langt hold. Herlig av scouseren. Setter ballen helt inne ved stolperota.

87
Hoffenheim
Redusering fra Hoffenheim

Innbytter Uth kommer seg foran Trent Alexander-Arnold og banker inn reduseringen.

74
Hoffenheim
0-2!

YES!

James Milner kommer på venstrekanten og skyter via Håvard Nordtveit og i mål fra ganske skrått hold.

52
Emre CanCan får kort

Emre Can får gult kort etter takling på Demirbay.

Mane felles.

Sadio Mané felles stygt av Ermin Bičakčić når han er på vei mot mål.

47
Roberto Firmino (Sadio Mané)Firmino bommer fra 4 meter

Kjemperedning

Mané legger inn fra venstresiden og Firmino kan bare sette beinet på ballen fra fire meter, men Baumann redder mesterlig.

51
Sadio ManéMané en trussel igjen.

Sadio Mané plager Hoffenheim-forsvaret og kommer til avslutning fra skrått hold.

66
Hoffenheim
Gnabry skyter over.

God mulighet for Hoffenheim, men skuddet går langt over.

70
Mohamed Salah (Emre Can)Salah bommer.

Salah blir spilt fri av Can etter et feilpasning fra Hoffenheim, men svak avslutning alene med keeper.

71
Dejan LovrenLovren header.

Dejan Lovren rager igjen høyest på corner, men header rett på keeper.

83
Hoffenheim
Viktig redning fra MIgnolet

Amiri med hardt skudd fra innenfor 16-meteren, men mesterlig reddet av Mignolet.

84
Sadio ManéFarlig fra Mané

Mané med god sjanse for Liverpool, men treffer ikke ballen godt når han skal avslutte.

8
Sadio ManéMané fra skrått hold.

Sadio Mané med den første sjansen for Liverpool, men kommer for skrått på mål i avslutningsøyeblikket.

11
Dejan LovrenStraffe.

Lovren feller Gnarby og Hoffenheim får straffe.

12
Hoffenheim
Mignolet med strafferedning!

HERLIG!

Andrej Kramarić setter en svak straffe litt til side for Mignolet, som redder!

15
Mohamed Salah (Roberto Firmino)Salah kommer alene med keeper

Kjempesjanse!

Mohamed Salah viser fram farten når han kommer fri i bakrommet etter et godt framspill fra Firmino, men skuddet alene med keeper går like utenfor.

25
Hoffenheim
Halvsjanse for hjemmelaget.

Dårlig utnyttelse fra Kramarić når han får ballen på høyresiden i feltet, etter at Henderson to ganger taper dueller i forkant.

33
Trent Alexander-ArnoldMerkelig situasjon

En klarering fra Hoffenheim, treffert Trent Alexander-Arnold og ballen går mot mål. Men Baumann får kontroll.

37
Emre CanCan fra distanse

Emre Can brenner av fra 20 meter, men rett på keeper.

90
Hoffenheim
STOR SJANSE TIL UTLIGNING.

PUH!

Kramaric får stå alene og header like over etter et frispark.

90
Marko GrujicGrujic nær å score

Grujic med et godt forsøk fire minutter på overtid, men keeper redder.

Før kampen

Seks ganger tidligere har Liverpool spilt kvalifisering i Champions League. Anfield-klubben har tatt seg til gruppespillet hver eneste gang. Tirsdag kveld klokka 20.45 venter nok en tøff utfordring når Hoffenheim er motstander på Rhein-Neckar Arena i den første av to playoff-kamper. Kampen kan ses på Viasat Fotball.

Liverpool må klare seg uten viktige spillere som Philippe Coutinho, Adam Lallana, Daniel Sturridge og Nathaniel Clyne, som alle er ute med skader.

Her Liverpools lag: Mignolet, Alexander-Arnold, Matip, Lovren, Moreno, Henderson, Wijnaldum, Can, Mane, Salah, Firmino. Reserver: Karius, Klavan, Gomez, Milner, Grujic, Solanke, Origi.

0Champions League-hymnen spilles.

Lagene har tatt oppstilling ute på banen mens hymnen runger over stadion.

0Jubel for Firmino

Roberto Firmino ble tatt imot som en helt av fansen til sin gamle klubb.

1Liverpool med avspark.
1Lang ball.

Trent Alexander-Arnold starter med en lang ball mot Firmino, men ballen når Hoffenheim-forsvaret.

3
Mohamed SalahOffside på Salah.

Salah blir avblåst etter et angrep der Liverpool presset høyt.

5
Sadio ManéMane glir.

Mane snubler når han prøver å dra seg forbi en forsvarer inne i feltet. Spillet vugger fram og tilbake.

6
Alberto MorenoFarlig for Hoffenheim

Halvsjanse for Hoffenheim når Moreno faller og blir forbiløpt på venstresiden, innlegget inn i midten får Liverpool klarert.

7
Dejan Lovren (Simon Mignolet)Mignolet våkent med.

Farlig frispark.

Hoffenheim med et hardt frispark inn i boksen. Lovren er først på ballen, men får ikke klarert ordentlig og Mignolet er våkent med å får kontroll.

18Corner

Trent Alexander-Arnold med corner fra høyre, men den går rett til motstanderen.

23Midtbanekrig

Kampen bølger fram og tilbake nå uten at noen av lagene får festet ordentlig grepet. Hoffenheim litt overtak de siste minuttene.

24
Hoffenheim
Dårlig skuddforsøk

Wagner skyter fra langt hold, men langt utenfor.

25
Hoffenheim

26
Hoffenheim
Tøff takling fra Salah.

Salah feller Hübner på ca 35 meter. Frisparket blir det ikke noe ut av.

30
Sadio Mané (Roberto Firmino)Kontring.

Mané setter fart på venstrekanten, prøver å kombinere med Firmino på 16-metersstreken, men ballen blir for upresis.

Mignolet redder igjen.

Gnabry kommer til skudd etter å ha vunnet en duell mot Matip inne i boksen, men Mignolet redder mesterlig. Wagner skyter på returen, men den går via stolpe og ut.

45
Dejan LovrenLovren nære

Dejan Lovren header like utenfor på omgangens siste sjanse etter corner.

45Liverpool leder 0-1 til pause

Pauserefereat

Det manglet ikke på dramatikk i den første omgangen mot Hoffenheim. Etter 11 minutter tok Serge Gnabry en frekk tunell på Dejan Lovren, men ble så felt av kroaten og Hoffenheim fikk straffe.

Andrej Kramarić satte straffen svakt litt til side for Mignolet, og Liverpools sisteskanse var våknet med å reddet.

Noen minutter seinere fikk Liverpool sin største sjanse til da i kampen da Firmino spilte fri Salah, som fikk brukt sin enorme fart på vei mot mål. Alene med keeper satte Liverpools rekordsignering ballen like utenfor.

Men etter 35 minutter fant Liverpool endelig nettmaskene. Sadio Mané ble felt utenfor 16-meteren, og 18 år gamle Trent Alexander-Arnold fikk sjansen. Den utnyttet unggutten godt, og satte frisparket rett i må fra rundt 25 meter. Et herlig frispark som duppet over muren og landet helt inne ved stolpen.

Hoffenheim avsluttet omgangen med et par farlige sjanser, før Lovren headet like utenfor på corner i omgangens siste minutt.

Alt i alt en jevn førsteomgang med store sjanser til begge lag, men Hoffenheim med mest ballinnehav med 61 prosent.

46Hoffenheim tar avspark i andre omgang.
46
Alberto MorenoMoreno med viktig inngripen.

Moreno klarerer et farlig innlegg mot Wagner.

47

49
Hoffenheim
Liverpool reddes av offside

Hoffenheim med et nydelig angrep. Gnabry blir avblåst for offside idet han setter ballen i mål.