Knuste HoffenheimTilbake i Champions League!

Liverpool videre med 6-3 sammenlagt.

Andre omgang bar preg av Liverpools fenomenale åpning på kampen. Hoffenheim stod høyt veldig høyt i forsøk på å redusere, men ble istedenfor straffet da Jordan Henderson fikk halve banen for seg selv i det 63. minutt.

Da gikk også luften ut av Hoffenheim-ballongen. På tross av at de slo mange innlegg og lyktes på det ene, klarte de aldri å mobilisere nok press til å true Liverpools billett til gruppespillet. En svært vellykket kamp av Liverpool.

10
Målscorer: Emre Can (Assist: Sadio Mané)Can gir Liverpool ledelsen!

Der sitter den! Liverpool kontrer, og Roberto Firmino finner Sadio Mané med en strålende ball. Han stopper opp, hælsparker til Emre Can som setter ballen lavt i mål via Håvard Nordtveit.

18
Målscorer: Mohamed Salah (Assist: Georginio Wijnaldum)Salah dobler!

Nytt godt angrep fra Liverpool, og 2-0! Roberto Firmino får ballen ute på kanten, slår inn til Gini Wijnaldum som avslutter på direkten i stolpen. På returen står Salah onside og kan putte ballen i det åpne målet. Fullt fortjent ledelse.

20
Målscorer: Emre Can (Assist: Roberto Firmino)Drømmescoring!

For en scoring!

Liverpool spiller fantastisk fotball, og stillingen er 3-0! Wijnaldum finner Mané på løp. Han hælsparker igjen til Roberto Firmino som finner Emre Can på bakre stolpe. En helt nydelig scoring!

28
Hoffenheim
Innbytteren scorer

Hoffenheim har trykket på de siste fem minuttene, og vist bra takter offensivt. Ballen havner hos Mark Uth, som avslutter i lengste hjørne fra skrå vinkel. Liverpool må ikke slippe seg for langt ned her.

63
Målscorer: Roberto Firmino (Assist: Jordan Henderson)4-1!

Jordan Henderson jakter Vogt, stjeler ballen, kommer alene med keeper og sentrer til Roberto Firmino i bedre posisjon. Han setter ballen sikkert i det åpne målet, og nå lukter det virkelig Champions League av Jürgen Klopps menn! Veldig bra av kapteinen!

79
Hoffenheim
Der glipper det

Flott innlegg fra venstrekanten. Sandro Wagner knuser Lovren i lufta og header ballen ned i hjørnet. Men Hoffenheim må score tre mål på ti minutter for å avansere til gruppespillet.

29
Hoffenheim
Det første gule

19-åringen får det gule kortet når han er alt for sent ute på Gini Wijnaldum.

33
Hoffenheim
Nytt gult

Målscorer Mark Uth viser knotter mot Joel Matip når han får ballen for langt foran seg, og blir belønnet med gult kort.

37
Sadio ManéGrisetakling

En frustrert Kaderabek tråkker Sadio Mané på leggen og havner i dommerens bok. Den kunne vært rød.

46
Jordan HendersonLiverpools første gule

Jordan Henderson får en dårlig touch, og takler både mann og ball. Får et greit gult kort.

48
Hoffenheim
Kapteinen får gult

Hoffenheimkapteinen med en hockeytakling for å stoppe Roberto Firmino. Fortjent gult kort.

90
Hoffenheim
Nytt gult

Hübner legger Salah i bakken, og får gult kort for protestene når Liverpool får frispark.

3
Mohamed SalahTrent skyter

Trent Alexander-Arnold prøver seg på frisparket - og ballen via muren og mot Mohamed Salah på bakre stolpe. Egypteren header over mål. Der burde han ha truffet mellom stengene. Bra sjanse!

4Kjempesjanse!

Sadio Mané kommer alene med keeper!

Dessverre setter han avslutningen rett på Hoffenheims sisteskanse. Emre Can prøver seg på returen, men blir blokkert.

6
Emre CanSkade på Can

Emre Can må sette seg ned etter en duell, og ser ut til å slite med den venstre ankelen. Han prøver å fortsette.

8
Mohamed SalahSalah-skudd blir blokkert

Alberto Moreno med et godt innlegg, og Mohamed Salah prøver seg på direkten med venstrefoten. Rett i en forsvarsspiller. Det var en god mulighet, på 10 meter!

36
Roberto FirminoKjempesjanse!

Der burde det stå 4-1! Mohamed Salah spilles fri, og legger inn til Roberto Firmino foran mål. Han setter avslutningen rett på mål. Der gikk det fort, og Hoffenheim hang ikke med.

42
Emre CanNær hattrick!

Sadio Mané får gitt til Emre Can, som prøver å curle ballen i lengste hjørne fra 16 meter. Like til side for mål.

49
Georginio WijnaldumDer skal Wijnaldum score!

Gini Wijnaldum kommer helt alene og blåser ballen over mål.

Mohamed Salah gir ballen videre til Gini Wijnaldum som stormer gjennom. Alene med keeper sender han ballen langt opp på The Kop fra 10 meter. Den skal sitte!

57
Sadio ManéMané banker til

Sadio Mané skyter knallhardt mot nærmeste med venstrefoten. Keeper får så vidt slått til corner.

Før kampen

Liverpool vant det første oppgjøret i Tyskland 2-1, og har et godt utgangspunkt foran det som skal skje på Anfield. Hoffenheim må score minst to ganger, og samtidig stoppe et Liverpool på hjemmebane.

Jürgen Klopp velger å gi de samme 11 som spilte bortekampen sjansen igjen. Det betyr at Alberto Moreno fortsetter på venstrebacken, Trent Alexander-Arnold kommer inn igjen etter å ha sittet på tribunen i helgen, og Emre Can har ristet av seg sin virussykdom.

James Milner er Klopps eneste midtbanealternativ på benken, og det er også verdt å merke seg at Divock Origi denne gang ikke er i kamptroppen.

Julian Nagelsmann sparte mange spillere i helgen, men kan velge fra skadefri tropp, og har storkanonene sine tilbake til denne kampen. Sandro Wagner var ikke engang i troppen mot Werder Bremen, men den store spissen som skapte problemer for Liverpool i det første møtet starter på topp.

Ifølge Petter Bø Tosterudsom følger Bundesliga tett, debuterte Dennis Geiger mot Werder Bremen, og gjorde sakene sine bra.

1You'll Never Walk Alone

Hymnen runger over Anfield. Nå er vi klare for avspark. Kom igjen Liverpool!

1Avspark

Hoffenheim sparker i gang kampen.

1Angriper mot Anfield Road End

Liverpool angriper mot Anfield Road End i første omgang, og mot The Kop i andreomgang.

2Bra angrep

Liverpool kombinerer fint med Matip, Wijnaldum, Firmino og Moreno, før sistnevnte får frispark. Meget god skuddposisjon. Kan Trent gjøre det igjen?

3

5Aktiv skulder

Liverpool roper på straffe når en Hoffenheim-spiller er svært aktiv med skuldra etter en corner. Dommer vinker det videre.

6

7Skremmeskudd

Hoffeheim spiller seg gjennom og får avsluttet alene med Mignolet. Avslutningen er dårlig og til side for mål, og det var uansett offside - men dette var et skremmeskudd.

8

10Hektisk start på kampen!

Det har skjedd mye de første 10 minuttene! Liverpool har vært nærmest, men Hoffenheim er skumle når de først kommer.

10

12God start

Liverpool har hatt en god start på kampen, og det er fullt fortjent at laget leder. En kan kanskje si at ett mål ikke endrer så mye ettersom Hoffenheim uansett måtte ha scoret to, men nå er scenarioet med at Hoffenheim skal vinne 2-0 og sende Liverpool ut ikke lenger mulig.

18

19Gnabry går i bakken

Gnabry og Wagner spiller vegg, og førstnevnte går i bakken i duell med Alexander-Arnold i det han skal avslutte. Hoffenheim vil ha straffe, men dommeren vinker spillet videre.

20

23Nå må Hoffenheim score fire...

Det lukter Champions League av Liverpool nå. Hoffenheim må ha fire mål nå.

24
Hoffenheim
Nordtveit tas av banen
25
Hoffenheim
Gnabry med kjempesjanse

Hoffenheim med sitt beste angrep i kampen. Gnabry tres gjennom, men den tidligere Arsenal-spilleren løfter ballen over Simon Mignolet og utenfor mål.

28
Hoffenheim

29
Hoffenheim

32Hoffenheim bedre nå

Hoffenheim har spilt seg opp de siste ti minuttene, og er veldig skumle når de får angripe med mange. Kombinerer mye på ett touch og Liverpool sliter med å henge med. Nagelsmann har lagt om til fire bak.

33
Hoffenheim
Nytt gult

36

37

38Trent parkert

Gnabry parkerer Trent Alexander-Arnold og Jordan Henderson, men Joel Matip er på plass og får stoppet angriperen. Hoffenheim får en corner.

42

44Ny kontring

Igjen en brukbar kontring fra Hoffenheim, som sender mange fremover. Simon Mignolet er fint nede og får slått til corner.

45Ett minutt legges til
46

Pauserefereat

For et utgangspunkt før de første 45! Første halvdel av omgangen var Jürgen Klopp-fotball på sitt aller beste, da Liverpool feide over Hoffenheim med glimrende angrepsfotball. Det sto 3-0, og det var fullt fortjent. Emre Can har scoret to, og Mohamed Salah ett. Den siste scoringen var helt nydelig, og vil bli vist igjen og igjen. Alt stemte.

Gini Wijnaldum og Emre Can har begge fått seg smeller i den første omgangen, og vi får krysse fingrene for at det ikke kommer flere. Det er en posisjon der Klopp ikke har råd til flere skader.

Hoffenheim kom bedre med etter at Julian Nagelsmann byttet ut Håvard Nordtveit midtveis om gangen, og det er tydelig at det er et lag som har mye å by på offensivt. De har så absolutt skapt sine sjanser, og selv om de nå må score tre ganger uten at Liverpool finner veien til nettmaskene igjen, så må ikke Liverpool slippe seg for langt bakpå. Når de setter i gang med kombinasjonsspillet sitt er de veldig skumle.

46Kampen settes i gang

Liverpool sparker i gang den andre omgangen, og angriper nå mot The Kop.

46Rett i angrep

Liverpool går rett i angrep, og Hoffenheim henger ikke med. Keeper får så vidt måkt unna.

48
Hoffenheim

49

56
Hoffenheim
Gnabry byttes ut

Nagelsmann gjør sitt andre bytte. Han tar ut Gnabry, som har gitt Liverpool mange problemer med sin store fart.

57

60Ny sjanse

Alexander-Arnold vinner ballen høyt i banen og gir til Wijnaldum. Han skyter, men keeper er etter den.

61
Simon MignoletMignolet fanger på tredje forsøk

Simon Mignolet er ute og bokser, glipper ballen når den faller ned, men får så kontroll på den. Denne gang hadde heldigvis ikke Hoffenheim spillere på hugget inne i boksen.

62Under halvtimen igjen

Liverpool ser ut til å ha god kontroll på dette.

Hold ut en halvtime til, så blir det Champions League.

63

65
Inn: Joe Gomez (Ut: Trent Alexander-Arnold)Inn med Gomez

Trent Alexander-Arnold har spilt ferdig. Her kommer Joe Gomez.

70
Inn: James Milner (Ut: Emre Can)Nytt bytte

Emre Can har spilt en stor kamp. Nå tas han av banen. Han har slitt med virus denne uka, så det er sikkert lurt med tanke på Arsenal.

75Balltrilling

Kampen ser ferdig og avgjort ut nå. Ingen av lagene ser ut til å ville eller orke så mye mer.