Tranmere - Liverpool 0-4:Ungguttenes dag i første treningskamp

Mange unggutter hadde et stort ønske om å vise seg fram da Liverpool enkelt vant 0-4 mot Tranmere.

Sheyi Ojo visste før kampen at han ville få én omgang til å vise seg fram på i første treningskamp på Prenton Park, både for Jürgen Klopp, men også for Middlesbrough og Newcastle, som begge vurderer å låne 20-åringen denne sesongen.

Den muligheten utnyttet han til fulle, og var involvert i det meste som skjedde offensivt i første omgang. Etter et par gode sjanser selv, var det han som ble felt da James Milner satte inn 0-1 på straffe. Og Ojo var også nest sist på ballen da Marko Grujic klinket inn tomålsledelse til pause.

I andre omgang fikk Dominic Solanke sine første minutter i den røde drakta. Han ble kjapt involvert, da en retur fra den nybakte U20-verdensmesteren ble satt i mål av Pedro Chirivella.

Ryan Kent viste også i den andre omgangen at han hadde noe å bevise, og kom inn som et like friskt pust som Ojo var i den første. Som om ikke det var nok, var det Ben Woodburn som fikk æren av å øke til 0-4 med en iskald straffe.

I det hele tatt mye positivt fra Liverpool i første treningskamp, men også noen store sjanser som ble misbrukt av Lazar Markovic og Joël Matip. Spillere som Firmino og Sturridge gjorde seg lite bemerket i den omgangen de fikk.

Målscorer: James Milner0-1 Straffe.

Liverpool får straffe når Ojo bli felt av keeper. James Milner setter ballen sikkert til høyre for keeper.

43
Målscorer: Marko Grujic (Assist: Sheyi Ojo)0-2 Grujic.

Herlig langskudd!

Grujic skyter fra 20 meter, og plasserer ballen helt inne ved stolpen. Ojo med pasning.

49
Målscorer: Pedro Chirivella (Assist: Dominic Solanke)0-3 Chirivella scorer!

Solanke med forarbeidet.

Pedro Chirivella scorer på en retur etter at Solanke hadde avsluttet i forkant. Liverpools nye spiller markerer seg raskt.

79
Målscorer: Ben Woodburn0-4 Woodburn på straffe

ISKALD!

Ryan Kent setter fart, spiller fri Woodburn som blir hindret i skuddøyeblikket og får straffe. Fra straffemerket er han iskald og setter inn 0-4.

1
Sheyi OjoOjo med en stor sjanse tidlig.

Ojo får en god pasning fra Wijnaldum, runder keeper men setter ballen utenfor.

3
Tranmere
Sjanse for Tranmere.

Andy Cook får en god mulighet når han nikker fra bakerste stolpe. Men like over.

8
Sheyi OjoOjo med nytt skuddforsøk

Skyter fra høyre denne gangen, ballen går via et hode og til corner. Den tar Ojo selv og Liverpool får en ny corner etter mye fram og tilbake.

24
Daniel SturridgeSturridge avslutter.

Daniel Sturridge med sitt første skuddforsøk for kvelden. Skyter fra høyre, og med skru, men Davies er godt med.

27
Sheyi Ojo (Daniel Sturridge)Retur fra keeper.

Ojo avslutter igjen, nå fra venstre, keeper gir retur og McNulty får klarert rett foran Sturridge. Ojo er over alt i dag.

29
Marko GrujicGrujic nær scoring.

Marko Grujic setter Davies på nok en prøve med et godt skudd innenfor 16-meteren. Men Tranmere-keeperen holder unna fortsatt.

47
Pedro ChirivellaFarlig frampå

Herlig chip!

Ryan Kent setter fart på venstresiden, legger inn til Markovic som igjen finner Pedro Chirivella. Spanjolen prøver seg på en lekker chip, men keeper stopper forsøket.

62
Loris KariusKarius i aksjon.

Loris Karius må ut å redde for nærmest første gang i kampen når Managan får en sjanse etter frispark.

84
Lazar Markovic (Ryan Kent)Miss av Markovic

Burde scoret!

Lazar Markovic blir sett opp i glimrende posisjon av Ryan Kent, men skyter over. Der skulle LIverpool økt ledelsen.

87
Dominic SolankeSolanke alene med keeper.

Solanke får en stor mulighet til å øke ledelsen alene med keeper, men skyter rett på.

Før kampen

Liverpool besøker Tranmere Rovers for den første treningskampen under pre-season. I fjor vant de røde 1–0 på Prenton Park etter scoring av Danny Ings i 2. omgang.

Kveldens oppgjør, med avspark på TV 2 Sport Premium og LFCTV klokka 20.45, spilles uten Mohamed Salah, Sadio Mané, Philippe Coutinho og Adam Lallana, men Jürgen Klopp tar med seg en stor kamptropp, der samtlige kan vente seg spilletid.

Salah befinner seg i Paris for å få innvilget visum, mens Mané fortsatt driver med opptrening etter kneskaden fra april. Coutinho og Lallana var tilbake fra sine ferier i går, og kommer tidligst til å få spille mot Wigan på fredag. Dejan Lovren, Alberto Moreno og Divock Origi er ikke med på grunn av mindre muskelskader ifølge Liverpoolfc.com.

Her er Liverpools lag:

Lag første omgang: Karius, Alexander-Arnold, Matip, Lucas, Milner, Henderson, Grujic, Wijnaldum, Ojo, Firmino, Sturridge.

Lag andre omgang: Karius, Clyne, Gomez, Klavan, Flanagan, Stewart, Chirivella, Woodburn, Markovic, Kent, Solanke.

Grabara og Randall er innbyttere for Liverpool.

Får du ikke sett treningskampen? Få oppdateringer direkte til din mobil.

Sheyi OjoOjo fra skrått hold

Ojo jobber steinhardt i starten her, jobber opp en ball helt nede ved linja, men skyter fra død vinkel og Tranmeres keeper får kontroll.

7
Joël Matip (James Milner)Nær ledelse etter corner.

For en bom!

Alexander-Arnold skaffer Liverpool corner. Milner tar corneren og Matip får en kjempesjanse til å sette inn det første målet fra bakerste stolpe. Men skuddet med høyrefoten går langt over fra 4 meter.

8

13
Sheyi Ojo (James Milner)Ny corner for Liverpool.

Igjen er det Ojo som skaffer Liverpool hjørnespark etter samarbeid med Alexander-Arnold. Milner legger inn, men Tranmere klarerer.

14Farlig på høyrekanten.

Liverpool er igjen farlig på høyre ved Ojo, men skudd/innlegsforsøket blir for svakt og Scott Davies redder enkelt.

15
Trent Alexander-ArnoldTrent med godt innlegg.

Trent Alexander-Arnold viser fram høyrefoten med et knallhardt innlegg inn i boksen, men den kommer litt for brått på Ojo.

22Frekt forsøk fra Norwood.

Tranmeres nummer 10 forsøker seg på en finte og lykkes nesten når han stormer mot Liverpools mål, men stoppes.

23
James Milner (Sheyi Ojo)Corner.

Liverpool med ny corner fra Milner. Ballen ender hos Ojo, men han går seg bort.

24

27

29

33
Trent Alexander-Arnold (Daniel Sturridge)Trent med godt innlegg.

Alexander-Arnold med en god ball inn til Sturridge, men han får ikke helt kontroll.

34

43

450-2 til Liverpool ved pause.

Pauserefereat

Ingen ønsket å vise seg fram mer enn Sheyi Ojo i den første omgangen av sesongens første treningskamp.

Unggutten, som ønsker å gå på lån til Championship denne sesongen, var involvert i det aller meste som Liverpool foretok seg offensivt.

Han hadde selv et par gode sjanser, og var også den som ble felt da Liverpool fikk straffesparket som ga 0-1.

James Milner satte straffen sikkert inne ved stolpen. Ojo hadde også framspillet til Marko Grujic som satte inn kampen andre mål fra langt hold.

Etter pause bytter Jürgen Klopp hele mannskapet, unntatt keeper Loris Karius.

46
Inn: Nathaniel Clyne (Ut: Trent Alexander-Arnold)Clyne inn for Trent Alexander-Arnold
46
Inn: Dominic Solanke (Ut: Daniel Sturridge)Solanke får debuten og kommer inn for Sturridge
46Andre omgang er i gang på Prenton Park.
46
Tranmere
Dunn inn for Tranmere
47

49

55
Ben Woodburn (Dominic Solanke)Woodburn nær scoring.

Woodburn og Solanke samarbeider fint, nær 4-0.

Ryan KentKent med frispark

Ryan Kent skyter via muren og over på frispark.