Liverpool res - West Brom res

Man 25.11.02 kl 20.00 (PRL) - / Tilskuere: 650 / Dommer: / Deva Stadium (Chester) / Skrevet av: Dave Usher

To mål fra Neil Mellor, og et fra El-Hadji Diouf, ga reservene seier mot West Bromwich. Diouf måtte imidlertid i dusjen etter to gule kort. Stephane Henchoz spilte en omgang etter sitt skadefravær.

Liverpool resWest Brom res
3-1 (3-1 til pause)
Mellor 31 & 45, Diouf 22 Dichio 28
Chris Kirkland, Abel Xavier, Grégory Vignal, Igor Biscan, Stephane Henchoz (David Raven 46), John Welsh, Darren Potter, Bruno Cheyrou (Daniel Sjölund 80), Mark Smyth (Robbie Foy), Neil Mellor, El-Hadji Diouf. Reserver: Patrice Luzi, Stephen Vaughan.
Patrice Luzi, Stephen Vaughan
Røde kort
El-Hadji Diouf

"Alt" skjedde i løpet av omlag tyve minutter i siste halvdel av 1.omgang. Først ga El-Hadji Diouf Liverpool ledelsen da han løp igjennom på en pasning fra Bruno Cheyrou og scoret alene med keeper. Seks minutter senere hadde veteranen Danny Dichio utlignet, men den unge målmaskinen Neil Mellor ville det snart annerledes. Mellor sørget for 2-1 da han headet inn en cross fra spissmakker Diouf, og ga også hjemmelaget 3-1 rett før pause etter at han var kjapt frempå fra en retur fra keeper på et frispark fra Grégory Vignal. I mellom de to siste målene hadde imidlertid Diouf blitt sendt av banen da dommeren tolket en klar felling som at afrikaneren hadde filmet. En høyst tvilsom avgjørelse, og den første advarselen var også av det meget billige slaget.Utvisningen punkterte i realiteten hele kampen, og i de siste 45 minuttene skjedde det så godt som ingenting. Liverpool var fornøyd med å holde på stillingen med ti mann, mens West Bromwich ikke var gode nok til å snu kampen.
Stephane Henchoz var gått ut i pausen, men såvidt vi kunne se uten at sveitseren hadde noen problemer. Henchoz gjorde en grei omgang i midtforsvaret ved siden av Igor Biscan, og ble nok spart til større oppgaver. Unggutten David Raven kom inn, og gikk på høyrebacken, mens Abel Xavier ble flyttet inn i midten.
Neil Mellor var banens beste spiller, og den store spissen skapte mye trøbbel for gjestenes forsvar med sin noe uortodokse spillestil. John Welsh var også meget bra på midtbanen så lenge man spilte elleve mot elleve. I tillegg gjorde Igor Biscan en solid kamp i midtforsvaret.
Bruno Cheyrou glimtet til med noen fine detaljer, men franskmannen greier fortsatt ikke å ta tak i kampene og dominere. Hans bytte mot slutten av kampen kan likevel bety at Gérard Houllier har ham i tankene foran torsdagens kamp mot Vitesse.