Hong Kong Select XI-Liverpool

27.07.03 kl 09:00 (Pre-season) - / Tilskuere: / Dommer: / / Skrevet av:

Overbevisende seier til Liverpool etter mål fra Smicer, Heskey (2), le Tallec og Baros (2).

Mellor

Siste kamp på Asia-turneen. Biscan nok en gang fra start som midtstopper, mes unggutten Pongolle får sjansen lengst fram på banen.

0-1: Vladimir Smicer scorer sitt tredje mål på to kamper. Tsjekkeren sender Liverpool i ledelsen etter at El-Hadji Diouf og Pongolle står for forarbeidet.

Lagene går til pause på stillingen 1-0 til Liverpool etter at Smicer sendte gjestene i ledelsen. Hong Kong hadde muligheten til å utligne helt på tampen, men Gregory Vignal fikk ryddet opp etter at vertene avsluttet i stolpen.

2. omgang:

0-2: Emile Heskey har kommet inn i pausen, og etter 59 minutter øker han Liverpools ledelse. Spissen løp gjennom på Cheyrous gjennombruddspasning, rundet keeper og satte ballen sikkert i mål.

0-3: Anthony le Tallec noter seg for scoring kvarteret før full tid etter at Milan Baros har gjort bra forarbeide.

0-4: Denne gangen er det Baros som tegner seg på scoringslista. Tsjekkeren viser gode individuelle ferdigheter og dribler av forsvaret før han skyter ballen i mål.

0-5: Milan Baros scorer sitt andre og Liverpools femte for dagen i sluttminuttene. I følge rapportene har spissen spilt meget godt, og får fortjent stempel som banens beste.

0-6: Helt på tampen av kampen knaller Emile Heskey inn sitt andre mål slik at Liverpool vinner hele 6-0 mot Hong Kong.

Neste helg blir det helt sikkert tøffere motstand for Gerard Houlliers elever. Da skal det måles krefter med Ronald Koemans Ajax.