Middlesbr. res – Liverpool res

Man 08.09.2003 (Reserveligaen) - / Tilskuere: / Dommer: / / Skrevet av: Tore Hansen

Mål av Gillespie og Smyth sikret årets første seier til reservelaget. Liverpool ledet 1-0 ved pause og ble hjulpet frem til seier av en god Richie Partridge.

Middlesbrough ResLiverpool Res
0-2 (0-1 til pause)
Gillespie (28)
Smyth (81)
Luzi, Otsemobor, Whitbread, Medjani, Traore, Foley-Sheridan, Partridge, Potter, Gillespie (Smyth 39), Cheyrou, Foy (Wright 77)
Harrison (GK), Vaughan, Raven

Uten profilerte U-21 landslagsspillere på laget sikret likevel de røde en sterk borteseier på Riverside.

Hjemmelaget hadde to store sjanser før Steven Gillespie lurte offsidefella og scoret med et skudd under keeper. Gillespie kunne lagt på til 2-0 da Darren Potter åpnet forsvaret med en utsøkt pasning. Gillespie var imidlertid uheldig med ballmottaket og spolerte muligheten. Robbie Foy hadde også en god mulighet da han skar inn fra høyre og skjøt knallhardt over fra drøyt  25 meter. Gillespie måtte gå at banen med skade seks minutter før hvilen.

2. omgang var jevnere og mot slutten av kampen lå det en utligning i luften. Ni minutter før slutt slo Cheyrou inn foran målet, og innbytter Smyth avgjorde kampen med en god heading. Bruno løftet seg i andre omgang og var også hjernen bak et par andre gode muligheter.

Alt i alt en solid seier og et bra comeback av vingen Richie Partridge. Iren har tydeligvis lært en del av oppholdet i 1. divisjon med Coventry. Han tar mer ansvar og bidrar med mer til spillet. Liverpools beste i kveld har også blitt flinkere til å ta de riktige valgene og spille den riktige pasningen.