Leeds res-Liverpool res

Tor 25.11.04 kl 20:00 (Reserveligaen) - / Tilskuere: / Dommer: / Wakefield Trinity RLFC / Skrevet av: Torbjørn Flatin
I Doncaster: Dave Usher

Antonio Nunez imponerte i den timen han spilte, men keeper Paul Harrison var banens beste da det ble uavgjort for reservene i Yorkshire.

Kilgannon

Et Leeds med noe mer rutine skapte flest sjanser i 1.omgang, men anført av en god Paul Harrison i målet har de røde holdt nullen ved pause.  Mest interesse knytter det seg selvsagt til Antonio Nunez, og meldingen fra Yorkshire er at han har hatt 45 bra minutter ute på høyrevingen.

I en spillemessig nokså jevn kamp var det hjemmelaget som skapte de fleste sjansene, og 19-årige Paul Harrison i Liverpools mål var banens bestemann med en rad av kvalifiserte redninger.  Han kunne imidlertid ikke gjøre noe med Leeds' ledermål etter en drøy time.  Simon Johnson var målscorer for de helhvite.  I minuttet før hadde først Antonio Nunez blitt byttet ut etter en meget lovende debut, og Mark Smyth brente en stor sjanse.  Rett etterpå gikk altså Leeds fram og scoret.

Utligningen var kontroversiell, men riktig.  Et langt utspill fra Paul Harrison går via en motstander og fram til Liverpools angrep hvor både Mark Smyth og Robbie Foy ligger klart innenfor vertenes bakre firer.  Mens Leeds stopper opp løper Robbie Foy rett igjennom og løfter ballen elegant over en utrusende keeper.  Etter å ha konfrontert med en linjemann som hadde flagget oppe, godkjenner dommeren målet til store protester fra Leeds.  Noen sekunder senere gjør Paul Harrison en glimrende redning fra Johnson, og en forbannet Kilgannon prater på seg et rødt kort.

Liverpool spilte med Raven og James Smith på backene, mens Nunez og Partridge bekledde hver flanke på midtbanen.  Liverpools beste spillere i kveld var, i tillegg til Paul Harrison, Darren Potter, Antonio Nunez og Robbie Foy(bildet).

Slik var Antonio Nunez: Er han verdens hviteste spanjol?  Han gjorde uansett et godt inntrykk i sin første time for Liverpools reservelag.  Han er tynn, nokså høy, og ganske hengslete i stilen.  Han kunne minne om en yngre Darren Anderton.  Han vant alt i lufta ute på sin side, og har en god første touch.  Han var ikke noe hurtigtog langs sidelinja, men fikk som regel slått en god cross tidlig.  Arbeidsviljen var det heller ikke noe å si på.  Årsaken til at han ble byttet ut var nok planlagt, siden han verken virket særlig sliten eller hadde andre problemer.