Liverpool res - Newcastle res

22.08.05 kl 20.00 (Reserveligaen) - / Tilskuere: / Dommer: / Racecourse Ground, Wrexham / Skrevet av: Torbjørn Flatin
I Wrexham: Erik Solheim

Florent Sinama-Pongolle og prøvespilleren Ramon Calliste scoret da reservene spilte 2-2 mot Newcastle.

Hugo Viana

1-0: Sinama-Pongolle - Unggutten Jack Hobbs spiller nydelig igjennom Florent Sinama-Pongolle, som setter ballen i nettet etter først å ha rundet keeper.  Klart overtak for Liverpool mot et ungt Newcastle.

1-1: Atkin reduserer like før pause.  Willis redder et hardt skudd fra 7-8 meter, men Liam Atkin kan enkelt sette inn returen:

Høydepunkter 1.omgang(utenom målene):

3.min:  Adam Hammill header et innlegg fra Traore mot mål, men ballen blir reddet på målstreken.

23.min:  Kjempeskudd fra Danny Guthrie, men keeper gjør en like god redning.

25.min:  Bra forspill av Sinama-Pongoll og Guthrie, men Calliste får ikke kontroll dypt inne i feltet.

35.min:  Djimi Traore blir byttet ut, og James Smith kommer inn.  Djimi går rett i garderoben sammen med legen, uten at vi kunne se at det dreide seg om noen skade.

36.min:  Newcastle har sitt første forsøk mot mål, da Willis redder uten alt for store problemer en heading fra Finnigan.

43.min:  Nytt kanonskudd fra Guthrie, denne gang like over.

Blodig urettferdig at det står uavgjort ved pause, da Liverpool har til tider dominert.  Florent Sinama-Pongolle har vært 1.omgangs beste spiller, godt assistert av de unge flankespillerne Guthrie og Hammill.  Sentralt har Diao og Hobbs vært langt blekere, og den kortvokste og kjappe Calliste på topp har heller ikke imponert.  Bakerst har den relativt spinkle og unge midtstopperen Miki Roque gjort et bra inntrykk ved å lese spillet godt og spille fornuftig.

Godwin har kommet inn for Sinama-Pongolle i pausen.  Flo blir nok spart til en benkplass i Monaco på fredag.

2.omgang:

2-1: Ramon Calliste - Angriperen løper igjennom på en lang pasning fra Danny Guthrie og skyter kontant nede i lengste hjørne.

2-2: Kris Gate - Newcastle utligner på et glimrende langskudd.

Høydepunkter 2.omgang:

Newcastle var klart de ti første minuttene av omgangen, og hadde et skudd i tverrliggeren.

56 min: Adam Hammill fyrer av et farlig skudd.

58 min: Jack Hobbs har en heading som blir reddet på streken.

67.min:  Like etter at Liverpool gikk opp til 2-1 har Newcastle et nytt forsøk i stolpen.

84.min:  Hammill har en kjempesjanse til å sikre tre poeng, men keeper får fistet ballen like utenfor stolpen da venstrevingen prøver seg fra 7-8 meter.

Noe av piffen gikk ut av Liverpool samtidig med at Sinama-Pongolle gikk ut i pausen, og 2.omgang var jevnspilt.  Vi syntes at unge Danny Guthrie var best hos de røde, da sammen med Sinama, mens Adam Hammill sloknet noe de siste 45 minuttene etter en god 1.omgang.  Miki Roque fulgte imidlertid bra opp og kan være godt fornøyd med sin første kamp for Liverpools reservelag.  En klok midtstopper med bra teknikk.  Prøvespilleren Ramon Calliste scorte et bra mål og viste en del fikse ting, men det ble ikke så mye ut av det totalt sett.