Liverpool res - Bolton res

Tor 09.02.2006 kl 20.00 (Reserveligaen) - / Tilskuere: / Dommer: / Racecourse Ground / Skrevet av: Torbjørn Flatin/Tore Hansen(i Wrexham)

Målløst for reservene i en kamp hvor Liverpool førte mye av spillet. Grei gjennomkjøring for Luis Garcia og Daniel Agger.

Sjanser i 1.omgang:

3.min - En halvsjanse da Calliste får hodet på en høy ball som sendes inn i feltet, men den løse headingen går et par meter over.

19.min - Danny Guthrie, som har begynt bra på venstresiden, skjærer inn i feltet.  Litt overraskende prøver han seg på en blanding av lobb og skudd, men keeper får såvidt fistet ballen til corner.

21.min - Luis Garcia show.  Den lille spanjolen er nede ved dødlinja, og slår først tunnel på en forsvarer før han runder ytterligere to Bolton-spillere.  Fra hjørnet av 5-meteren sender han ballen på sølvfat til Paul Anderson, men 17-åringen greier utrolig nok å bomme på den gedigne muligheten fra 7-8 meter.

24.min - Brannagan kommer seg opp fra høyrebacken, drar seg inn feltet, men keeperen får en handske på det harde skuddet.

33.min - Anderson skyter fra langt hold ute fra sin posisjon på høyrekanten, keeper fomler litt, men Garcia når bare nesten fram.

36.min - Guthrie drar til på et frispark, ballen går via et forsvarsbein og like utenfor.

Bolton har ikke hatt noe å by på framover og den eneste gangen som keeper David Martin har måttet være i aksjon for hjemmelaget var da han måtte ut i feltet for å bokse vekk et frispark som ble løftet inn.  Liverpool har vist mye bra og bevegelig spill, selv om man nok har manglet til punch framover.  Danny Guthrie har vært god på venstrekanten, mens Luis Garcia også har vært sentral som spissmakker til Ramon Calliste.  Luis har alltid ønsket ballen og vist enkelte detaljer, selv om han ikke har turboen helt på.  Totalt sett er dette en kamp som Liverpool bør avgjøre til sin fordel i 2.omgang.

2.omgang:
Adam Hammill har kommet inn for Luis Garcia.  Skal vi ta det som et tegn på at Luis i det minste vil være på benken i Wigan?

52.min - Daniel Agger header like utenfor etter en corner.

53.min - Agger byttes ut, Danny O'Donnell kommer inn.

64.min - Calliste snapper ballen da det blir en misforståelse mellom keeper og forsvaret til Bolton.  Waliseren prøver å avslutte fra skrå vinkel mot en ryggende keeper, men greier ikke å score hvor det trolig hadde vært bedre å spilt til en bedre plassert medspiller inne i feltet.

Midtveis 2.omgang:
Kvaliteten har sunket en del og hjemmelaget merker at Garcia har gått ut.  Det er fortsatt Liverpool som er det førende laget, men man skaper lite med sjanser.  Bolton har fortsatt ikke hatt noe man kan kalle en målsjanse.

68.min - Idrizaj kommer inn for Guthrie.  Hammill går da ned på venstrekanten mens Besian Idrizaj spiller sammen med Calliste på topp.

74.min - Liverpool får frispark på streken av 16-meteren, litt ute til siden.  Lee Peltier skyter hardt mot det lengste hjørnet, men keeper kommer raskt ned og gjør en god redning.  Omgangens største sjanse.

David Martin behøvde aldri å gjøre en redning da reservene noe skuffende bare greide 0-0 hjemme mot bunnlaget Bolton i reserveligaen.  Liverpools mange små og lette spillere slet imidlertid å komme til særlig med gode sjanser, og da spesielt etter pause hvor Luis Garcia var blitt igjen i dusjen.  Spillemessig var det en del gode tendenser, selv om 2.omgang etter hvert ble nokså kjedelig.
Hos Liverpool var Danny Guthrie bra lenge, mens kollega Paul Anderson på den motsatte siden hadde en kveld hvor han ikke lykkes med så mye.  Luis Garcia var livlig i 1.omgang, og partner Ramon Calliste hadde også en bra kamp uten alt for mye støtte bakfra.  Lee Peltier var også jevnt bra gjennom hele kampen.  Forsvaret var vanskeligere å vurdere da man hadde en rolig dag på jobben.  Hos Bolton var det i første rekke keeperen med det friske navnet Przemyslaw Kazimerczak som bidro til at nullen ble holdt.