Crewe - Liverpool

Lør 14.07.07 kl 16.00 (Pre-season) - liverpoolfc.tv / Tilskuere: 9 764 / Dommer: Scott Mathieson / Gresty Road / Skrevet av: Frank H. Larsen

Scoringer fra Lee Peltier, Peter Crouch og debutant Ray Putterill sørger for at Liverpool vinner 3-0. Voronin med god debut.

(Kuyt, 46')

Etter det vi har fått opplyst vil Liverpools stjernespillere delta i treningskampen mot Crewe. Andriy Voronin kan få sin debut. De fleste vil spille en omgang, men Fernando Torres, Ryan Babel og Yossi Benayoun vil ikke bli involvert før Liverpool møter Auxerre under treningsleiren i Sveits. Harry Kewell, Javier Mascherano og Emiliano Insúa er som kjent opptatt med landslagsspill, mens Fabio Aurelio er ute med skade.

Du kan følge kampen her direkte på Liverpool.no, eller velge å få lagoppstilling og scoringsvarsel sendt til din mobiltelefon. Send LFC LIVE START til 2180.

Liverpool skal etter planen også denne gang stille med to ulike lag i de to omgangene. Voronin starter i 1.omgang på topp sammen med Peter Crouch.

1.omgang: Reina, Finnan, Hyypia, Roque, Riise; Peltier, Spearing, Gerrard, El Zhar; Crouch, Voronin.
2.omgang: Martin, Arbeloa, Carragher, Agger, Paletta, Putterill, Sissoko, Alonso, Pennant, Lindfield, Kuyt.

1.OMGANG

Peltier spiller på høyre flanke, mens Spearing spiller sentralt sammen med Gerrard.

4.min: Gerrard fyrer løs fra 20 meter. Ballen treffer tverrligger og går ut. Pasningslegger: debutaant Voronin. Liverpool har åpnet i høyt tempo til en preseason-kamp å være.

10 min: Kampen har roet seg. Skjer ingen ting foran målene, bortsett fra et innlegg fra Riise som ble headet utover fra Crewe-forsvaret og en lang ball fra Gerrard. Crewe har hatt et frispark der ballen ble sendt inn i feltet. Liverpool får klarert godt.

12 min: Innlegg fra Peltier. Crewe-forsvarer header ut til corner rett foran Crouch. Corner klarert.

14 min: Voronin prøver å finne Crouch med en stikker. Pasningen blir brutt.

16 min: To flotte brytninger av henholdsvis Hyypiä og Roque. Gjennomspillene kunne blitt farlig.

17 min: Voronin mottar pasning fra Gerrrad. Ukraineren vender opp, men skyter for løst til side for mål.

18 min: Upresist innlegg fra El Zhar. Ballen forbi Crouch.

20 min: Spearing takler knallhardt innenfor 16-meteren. Ballen går ut i returrommet, men skuddet triller inn til Reina.

22 min 0-1: Lee Peltier. Gerrard spiller gjennom El Zhar. Marokkaneren blir hindret i avslutningsøyeblikket. Returen faller til Voronin. Han avslutter rett på keeper. Lee Peltier setter inn returen.

24 min 0-2 Crouch: Innlegg fra Riise. Ballen bredsides i mål av Peter Crouch.

28 min: Gerrard avslutter etter pasning fra Voronin. Keeper redder.

29 min: Gjennomspill til Maynard. Reina kommer ut. Maynard setter ballen tilside for mål.

30 min: Riise avslutter i tverrliggeren.

31 min: Spearing header over fra corner.

32 min: Gerrard dribler et par mann, avslutter, men keeper får slått ballen ut i ufarlig sone.

34 min: Langt innkast fra Riise. Crouch scorer nesten igjen.

40 min: Gerrard prøver på en frekkas. Skuddet fra ni meter inn på egen halvdel, plukkes imidlertid lett ned av Crewes keeper.

42 min: Crouch dribler seg helt inn til 5-meteren til Crewe, men takles i siste øyeblikk.

43 min: Voronin prøver å gå i gjennom Crewes forsvar, men legger til slutt ballen tilbake til El Zhar. Skuddet hans går imidlertid langt utenfor.

1 minutt tillegg.

46 min: Spearing prøver å spille Gerrard igjennom, men Crewe-forsvarer kommer i mellom.

PAUSE

Pauserapport: Liverpool gikk ut høyt tempo til en preseason-kamp å være, og pasningsspillet har vært bra. Crewe har til tider løpt mye i mellom. Liverpool kunne fort ledet med mer enn 2-0. To avslutninger har endt i metallet, i tillegg til andre bra muligheter. Voronin har vært moro å se på. Han viser god styrke, overblikk og fin ballkontroll. Ellers har Gerrard vært livlig og involvert i mye. Hyypiä og Roque har hatt god kontroll i midtforsvaret. Crewe har vel kun kommet til en tellende sjanse. El Zhar har trukket mye inn i midten og dermed skapt åpninger for Riise på venstrekanten. Spearing har vært en terrier på midtbanen. 1.omgang har vrkelig vært en fin gjennomkjøring for Benítez mannskap.

2.OMGANG
Liverpool gjør elleve bytter i pausen, akkurat som annonsert før kampstart. Scott Carson er ikke aktuell for spill i dag fordi han har fått lengre ferie av Benítez etter å ha stått i mål for England U21 i EM. Derfor spiller David Martin istedenfor. Ray Putterill debuterer for førstelaget.

Carragher på høyreback, Paletta og Agger som stoppere og Arbeloa på venstreback.

Crewe har foretatt keeperbytte i pausen.

49 min: Innlegg fra Alonso. Ballen går forbi alle.

51 min: Alonso skyter fra midtstreken, men ballen bommer totalt på målet.

53 min: Corner til Crewe. Ballen klareres før den spilles gjennom forsvaret, men avblåst for offside.

54 min: Paletta header hardt tilbake til Martin. Heldigvis er Martin påpasselig.

55 min: Sissoko avanserer inn på Crewes banehaldel. Fyrer løs fra 25 meter. Langt tilside fra mål.

58 min: Agger feilberegning spretten på ballen. Crewe holder på å snappe opp ballen, men Martin er årvåken og avverger.

59 min: Putterill får ballen fra Kuyt. Skyter lavt fra utsiden av 16-meteren. Ballen går inn nede ved bortre stolpe. Flott mål i debuten.

60 min: Crewe bytter. Bopp, Miller, Lynch og Moore inn for Carrington, Cox, Maynard og Jones.

Litt mindre balltempoet og mer omstendelig spill fra Liverpool enn i 1.omgang, fører til færre muligheter foran mål.

66 min: Innlegg fra Kuyt. Lindfield møter med bena istedenfor med headet.

68 min: Alonso skyter med venstre ben fra utenfor 16-meteren. Ballen til side for mål.

71 min: Pennant prøver å gå gjennom Crewes forsvar. Blir stoppet like innenfor 16-meteren.

73 min: Lowe ut? Tom Pope inn.

75 min: Alonso plukker opp en returball. Skudd utenfor.

76 min: McCready og Schumacher ut. Greg Stones og Faal-Thomas inn.

77 min: Kuyt skyter utenfor fra 16 meter.

81 min: James Baily inn for Gary Roberts.

83 min: Corner fra Pennant. Ballen havner til slutt hos Paletta. Heading over.

86 min: Paletta tøff i taklingen. For tøff mener dommeren. Frispark fra 30 meter klareres av Liverpools forsvar.

88 min: Crewe får ballen inn bak Liverpools forsvar, men igjen blåses det av for offside.

89 min: Pennant ned til dødlinja. Innlegget klareres av en Crewe-forsvarer.

SLUTT

Liverpool vinner velfortjent. Etter første omgang burde det vært med klarere margin enn 3-0. Pasningsspillet og tempoet var klart bedre før sidebytte. Etter pause ble det av og til mye ballføring. Alonso styrte greit på midtbanen, men bevegelsen rundt ham var ikke alltid like god. Forsvaret har ingen nevneverdige problemer mot League One-klubben. Ray Putterill scorer et flott mål i debuten. Carragher spilte noe overraskende ute på høyrebacken, men trolig ville Benítez få testet Paletta i midten. Argentineren kom godkjent fra det. Totalt sett en grei kamp og Voronin blir interessant å følge videre.