Kvik Halden - Liverpool reserver

Tir 21.08.07 kl 18.30 () - / Tilskuere: 600 / Dommer: / / Skrevet av: Jens Andersen Grønhaug og Torbjørn Flatin

Liverpools unge reservelag slo Kvik Halden hele 5-1 i ettermiddag. God kamp av de røde og spillere som Insua og Crowther imponerte.

Lindfield

Daniel Pacheco og Daniel Ayala er ikke aktuelle for spill i kveld. Ayala er skadet, mens den spanske angriperen Pacheco ikke har alle papirene i orden enda.

Craig Lindfield

Torbjørn Flatin er i Halden, og vi oppdaterer mål og pause/slutt-rapporter her klokken 18.30.

1-0
Christer Arnesen sender Kvik i ledelsen på corner etter 9 minutter.

15 min: tre sjanser notert før målet:

- 3min: Martin Kelly redder Kvik-forsøk på streken.
- 7min: Brouwer får åpen bane og går rett på mål, men brenner en stor sjanse.
- 8min: Putterill skjærer inn fra kant men avslutter håpløst høyt over.
Samtidig har Insua fått gult kort for å hindre et frispark i å bli tatt kort, i en relativt jevn åpning.

18 min: Insua har en bra forsering som fører til corner.
Liverpool presser på, men tre sjanser blir brent som følge av cornere. Kelly og Simon brenner store sjanser.

20 min: Et pent angrep blir sløst bort av et dårlig Crowther-innlegg.

28 min: Simon får ballen i feltet som følge av flipperspill, men det blir ikke mål ut av det.
Liverpool kjører matchen nå.

30min: Kviks høyreving kommer alene med keeper Gulasci,  men skuddet går rett på.

32min: Putterill blir lagt ned i feltet, men dommeren avstår fra å blåse straffe.

34 min: Jordi Brouwer gjør en god prestasjon ved å vende innenfor 16meteren, men skuddet går utenfor.

36 min: Samme Brouwer kommer seg fri nok en gang, men skuddet går igjen utenfor. Brouwer har en god dag, sett bort ifra avslutningene.

43 min: Kviks målscorer Arnesen lurer L'pools offisdefelle, men Derby takler strålende.

1-1 40min: Ryan Flynn skyter i beina på forsvarer og i mål. Fortjent utligning.

45 min: PAUSE

PAUSERAPPORT:
Kampen starter i et relativt lavt tempo, og hjemmelaget Kvik har det meste av spillet det første kvarteret.
Litt etter Kviks scoring kommer imidlertid Liverpool mer og mer inn i kampen, og de røde har vært i førersetet den siste halvtimen. At det bare står 1-1 bør Kvik være relativt fornøyde med.

54 min: Kviks keeper slipper et overlegg rett i beina på putterill, som treffer tverliggeren med avslutningen.

60 min: oppdatering: Liverpool har ballinnehavet men lite skjer.
61 min: Simon, San Jose og Putterill går ut - Spearing, Threllfall og Lindfield kommer inn.

De tre byttene har satt fart i sakene, og Liverpool har ført kampen i annen omgang.

65 min: Crowther slår en god stikker til Lindfield, som runder keeper. Craig får imidlertid ballen litt lang foran seg og vinkelen blir for spiss til at han kan avslutte. Ballen spilles tilbake til Brouwer, som ikke får avsluttet ordentlig.

65 min: Huth inn, Hobbs ut.

70 min: Crowhter slår et godt innlegg til Brouwer, som header utenfor fra 5 meter. Skuffende av spissen.

72 min: Ryan Crowther har vært meget aktiv. Han skaffer frispark, men keeperen redder Insuas forsøk.

Kvik ligger med mange mann bakpå, og Liverpool presser på.

1-2: 75 min: Emiliano Insua spiller vegg med Ryan og argentineren scorer enkelt alene med keeper.

1-3: 77 min: Ryan Flynn setter innlegget til Crowther i nettet.

1-4 84 min: Lindfield løper fra forsvaret og setter ballen sikkert bak Kviks keeper.

1-5 87 min: Jordi Brouwer setter endelig en av sine sjanser, da Spearing slår frem Brouwer. Nederlenderen setter ballen i nettet fra like utenfor sekstenmeteren.

1-5 slutt!

Kamprapport:

Alt i alt en god treningskamp av de røde, som fullt fortjent drar seiern i land. Kvik staret kampen best og fikk uttelling for presset etter 9 minutter, men etter målet tar Liverpool mer og mer over. Det er derfor fortjent at Ryan Flynn utligner før pause. Etter pause har de unge røde full kontroll, og overtaket resulterer etterhvert i hele 4 nye nettkjenninger.
Spillere som er verdt å trekke frem i ettermiddag er Emiliano Insua, Ryan Crowther, Ryan Flynn, Jay Spearing og Craig Lindfield.

Spillervurdering:

Peter Gulasci - Den høyreiste og slanke keeperen hadde ikke mye å gjøre i dag. Han virka god en mot en, men gjorde en del rart i feltarbeidet.

Stephen Darby - Helt ok kamp, solid bakover, men anonym fremover. Spiller på tryggheten og har en viktig takling som stopper en kjempesjanse for Kvik.

Emiliano Insua - Argentineren har en kraft i spillet sitt som ingen andre utpå der har. Meget god kamp. Liverpools beste.

Jack Hobbs - Hobbs er rutinert og gjør en helt ordinær kamp.

Martin Kelly - Høy, tynn midtstopper som viser litt mangel på fysikk. Ingen imponerende kamp av unge Kelly.

Ryan Crowther - Positivt innslag. Kvikke føtter, kommer seg ofte rundt og slår bra innlegg. Totalt sett en meget positiv kamp. Virker som en typisk kantspiller. Rask og teknisk.

Ray Putterill - Mye involvert, men får ikke utnyttet sjansen ordentlig. Mange slurvefeil og en relativt skuffende kamp.

Mikel San Jose - San Jose er en slepen spiller, som er god til å holde på ballen. Han er fornuftig, men han har ikke det store drivet (enda). Er i utgangspunktet midtstopper, og passer kanskje best i den bakre fireren.

Ryan Flynn - God, spesielt i andre omgang. Han løper mye og vil hele tiden ha ballen. Han kommer til mange avslutninger, men er til tider litt ujevn. Scorer to mål,har god utholdenhet og gjør en god kamp.

Andras Simon - Simon gjør ingen god kamp. Kommer aldri ordentlig inn i kampen, og sliter med å markere seg. Gir ikke noe positivt inntrykk, ut i fra det vi ser i dag.

Jordi Brouwer - Kommer til mange sjanser, har et ok touch, men virker nesten litt tilbakelent. Kommer sent inn i duellene, misser sjanser og blir fort sliten. Har mye å forbedre.

Innbyttere:

Robbie Threllfall - Har et par bra initiativer på venstresida, og tar det som kommer defensivt greit.

Jay Spearing - Setter litt mer trøkk i laget, kommer inn og styrer og slår gode pasninger. Godt innhopp.

Craig Lindfield - Gjennombruddshissig spiss som er ivrig etter å få ball. Skaper trøbbel for Kviks forsvar.