Wrexham - Liverpool

Lør 07.07.07 kl 16.00 (Pre-season) - liverpoolfc.tv / Tilskuere: 11.210 / Dommer: Mike Jones / Racecourse Ground / Skrevet av: Torbjørn Flatin

En 1.omgang med hattrick av Besian Idrizaj og storspill fra Jermaine Pennant var beholdingen for Liverpool i Wrexham.

(Krisztian Nemeth '61)

Liverpool stiller med to ulike lag i omgangene i Wrexham.

Lag 1.omgang:
David Martin.Steve Finnan,Gabriel Paletta,Jack Hobbs,Alvaro Arbeloa,Jermaine Pennant,Lee Peltier,Momo Sissoko,Adam Hammill,Jordy Brouwer,Besian Idrizaj

Lag 2.omgang:
David Martin,Stephen Darby,Miki Roque,Ronald Huth,Robbie Threlfall,Nabil El Zhar,Ryan Flynn,Jay Spearing,Adam Hammill,Craig Lindfield,Besian Idrizaj
1.omgang:

2.min:  Liverpool har det første forsøket på mål da Adam Hammill forserer på venstrekanten, men keeper redder skuddet mot borte hjørnet uten særlige problemer.

5.min: 0-1 BESIAN IDRIZAJ - Liverpool tar ledelsen etter et fint angrep.  Jermaine Pennant kom seg ned langs høyrekanten, Jordi Brouwer la tilbake overlegget, og Idrizaj sendte ballen kontant i nettaket.

15.min:  Hammill prøver seg igjen etter at Pennant har dratt opp et nytt angrep, men igjen er det en komfortabel redning for redning.  Det har vært et nokså jevnt første kvarter, med brukbar tempo men ingen av lagene har fått særlig rytme i sitt spill.

17.min: 0-2 BESIAN IDRIZAJ - Et nytt flott angrep, og igjen er det kombinasjonen Pennant og Idrizaj.  Jermaine kommer seg løs gjennom et godt løp på høyrekanten og innlegg stupheader østerrikeren kontant inn i det lengste hjørnet.  Utmerket avslutning.

24.min: 0-3 BESIAN IDRIZAJ - "Same old story", Pennant skaffer seg plass og rom på høyresiden, legger presist inn, og Idrizaj header kontant i vinkelen fra 7-8 meter.

28.min:  Et sjeldent angrep på Liverpools venstreside, men Hammill spiller pent fram Arbeloa som skyter hardt i nettveggen fra skrått hold.

29.min:  Hope kommer inn for en skadet Evans hos vertene.

36.min:  Pennant spiller fra Idrizaj igjen, denne gang sentralt.  Østerrikeren runder keeper, kommer skrått og isteden for å spille til en bedre plasser Brouwer søler denne gang bort sjansen.  Like etterpå sender Paletta en volley utenfor etter corner.

39:  Lee Peltier får behandling etter å ha fått en smell i ankelen.  Noen minutter senere er tremålscorer Idrizaj også nede i noen få sekunder etter en sen takling.

En positiv omgang for Liverpool.  Etter et nokså jevnt første kvarter tok laget som spilte i de nye hvite og sorte bortedraktene klart over.  Spesielt har man skapt mye på høyresiden med Finnan bak en spillesugen Jermaine Pennant.  Pennant har vært kampens store spiller og den stakkars venstrebacken til Wrexham er trolig enda svimmel, etter at vingen la opp til tre scoringer og i tillegg regisserte flere andre angrep.  Besian Idrizaj vil også skaffe seg overskrifter etter tre gode avslutninger og et hat-trick i løpet av 20 minutter.  En annen som har vært positiv har vært Adam Hammill på venstrekanten, som har hatt et par fine initiativ.  Det dreide seg likevel først og fremst om Pennant og Idrizaj i de første 45 minuttene, i en overraskende fartsfylt 1.omgang i sola i Wrexham.

2.omgang:
Liverpool har lurt oss litt, siden i forhold til de lagoppstillingen man offentliggjorde før kampen har Rafa valgt å la Martin Hansen, Andras Simon og Krisztian Nemeth forblitt på benken også ved starten av 2.omgang.  Martin, Hammill og Idrizaj fortsetter dermed noen minutter til.

50.min:  Ryan Flynn legger inn og Idrizaj header igjen.  Denne gang får imidlertid keeper nokså greit fistet over ved første stolpe.

60,min:  To yngre lag, og litt mer kjemping og litt mindre spill så langt etter pause enn hva tilfellet var i 1.omgang.  Wrexham har kommet litt mer framover, med Roque og Huth har greid seg bra i midtforsvaret.

61.min:  Så er det klart for unge Martin Hansen, Andras Simon og Krisztian Nemeth.  Dansk keeper og ungarsk midtbanespiller og spiss.  Martin, Hammill og Idrizaj ut.

62.min: 1-3 EIFION WILLIAMS - Et mareritt av en start for Martin Hansen i mål.  Den unge dansken skal klarere et tilbakespill og sender ballen rett i bena på Williams, som enkelt kan redusere.

75.min:  Et sjeldent og fint angrep da Ryan Flynn spiller en lang ball mot El Zhar som har gått på et løp inn mot midten.  Marokkaneren demper ballen på brystet og skyter knallhardt en liten meter over på halv volley.  Et godt forsøk.

80.min:  El Zhar er nesten igjennom på et gjennomspill fra Spearing, men får en liten dårlig touch og ballen går inn til keeper.

88.min: 2-3 EIFION WILLIAMS - Keeper Hansen går langt ut i feltet og bokser. Williams får ballen på 25 meter, unge Martin kommer ikke tilbake tidsnok, og en fin avslutning går rett i nettet.

Liverpools yngre lag etter pause slet med å få grepet på kampen i 45 minutter som lignet en pre-season kamp med lite rytme og få sjanser.  Det var nokså jevnspilt, men spesielt på flankene greide ikke gjestene å skape på langt nær så mye som i 1.omgang.  17-årige Martin Hansen vil ikke se tilbake på kampen med noen stor glede.  To feil fra dansken gjorde at resultatet til slutt ble flatterende for Wrexham, det første bare et minutt etter at han kom på banen.  De to unge ungarerne kom aldri særlig inn i kampen.  Beholdningen for Rafa Benitez var før pause, da Jermaine Pennant og Besian Idrizaj fikk vist seg fram.