Hertha Berlin - Liverpool

Tir 22.07.08 kl 19.45 (Pre-season) - Setanta/DSF / Tilskuere: 51.641 / Dommer: Christian Schößling / Olympiastadion / Skrevet av: Frank H. Larsen

Målløst på Olympiastadion i Berlin. Voronin misbrukte et straffespark etter at han selv ble felt. Ingen stor kamp av Rafas menn. 20 spillere benyttet.

Voronin

Liverpool har forflyttet seg fra treningsleiren i Sveits til Olympiastadion i Berlin. Her venter hjemmelaget Hertha Berlin.

Dani Pacheco og Andriy Voronin utgjør spisspar i Liverpools fjerde treningskamp for sesongen. Jamie Carragher er kaptein i Steven Gerrards skadefravær. Jermaine Pennant, Sebastian Leto og Javier Macherano får også plass i startoppstillingen.

Andrea Dossena gjorde en svak debut mot Wisla Krakow og er erstattet av Emiliano Insúa på venstrebacken. Sami Hyypiä, Dirk Kuyt, Yossi Benayoun og Martin Skrtel er blant innbytterne. Philipp Degen er tilbake etter skade, og tar også en plass på innbytterbenken.

Verdt å merke seg er at både Ryan Babel og Lucas ikke vil bli involvert. Begge har sannsynligvis allerede reist til OL-forberedelser med henholdsvis Nederland og Brasil.

Sist lagene møttes var i 1994. Da vant de røde 3-0 etter tre scoringer av Robbie Fowler.

1.OMGANG

1.min: Liverpool presser på i starten.

6. min: Chahed fyrer løs fra 18 meter.

9. min: Raffael skyter fra 16 meter, men Cavalieri redder.

10. min: Hertha spiller ballen ut. Pennant ligger nede. Han har pådratt seg en smell. Pennant får behandling. Virker ok.

13. min: Lagene tar og føler på hverandre. Bra forsvarsspill fra begge lag.

15. min: Voronin og Pennant med bra samspill. Godt løp av Pacheco. Mascherano avslutter over.

19. min: Liverpools første corner. Kort corner. Innlegg fra Leto mislykkes.

21. min: Carragher må blokkere. Corner til hjemmelaget. Klareres. Ball inn igjen, men Cavalieri plukker.

24. min: Kacar til Pantelic, men dommeren gir frispark til Liverpool.

28. min: Liverpool spiller ballen fremover på herthas banehalvdel, men sliter med å komme til sjanser. Pasningene brytes som oftes.

31. min: Godt angrep fra Liverpool, men avslutningen fra Pecheco klareres til corner.

32. min: Hertha på alerten, men Mascherano takler sikkert.

35. min: Chahed avslutter i nettveggen. Kampens største sjanse.

37. min: Pennant skulle hatt frispark like utenfor Herthas straffefelt, men dommeren blåser motsatt vei!

38. min: Leto og Voronin involvert. Pacheco får ballen. Runder et par mann, men mister den foran mann nummer tre.

40. min: Hertha avslutter, men rett i armene på Cavalieri.

41. min: Pennant rasende på dommeren. Synes han blir snytt for frispark igjen.

42. min: Voronin vinner hjørnespark.

43. min: Darby takler nydelig. Carragher får så klarert til corner.

44. min: Dardai avslutter, men langt utenfor.

45. min: Liverpool i angrep, men Hertha bryter.

PAUSE

Liverpool har ikke hatt en skikkelig avslutning på mål. Hertha Berlin har vært nærmest med to-tre gode avslutninger. Ellers har det ikke skjedd noe særlig. Pacheco har vært frisk i angrepet og hadde et par fine involveringer. Leto har gjort en fin kamp på venstresiden, mens Stephen Darby har hatt noen viktige taklinger.

2.OMGANG

46. min: Degen, Hyypiä, Skrtel, Dossena for Carragher, Agger, Darby og Insua.

47. min: Hertha føler seg snytt for straffespark. Mener det var hands på Degen.

49. min: Voronin blir felt innenfor sekstenmeteren. Dommeren blåser straffe.

50. min: Keeper redder straffesparket fra Voronin.

55. min: Plessis takler. Hertha vil ha starffe igjen, men dommeren sier nei.

58.  min: To bytter for Hertha. Radjabali-Fardi og Cicero for Chahed og Kacar.

61. min: Farlig corner fra Hertha. Ballen går nesten direkte i mål.

62. min: Voronin mister ballen i angrepet.

63. min: God redning fra Cavalieri.

64. min: Hobbs, Benayoun, Martin inn for Plessis, Pennant, Cavalieri. Hobbs tar plass på sentral midtbane.

65. min: Domovchiyski og Lustenburger inn for Dardai og Rafael.

67. min: Pacheco i god posisjon. Ballen klareres.

68. min: Domovchiyski utfordrer Hyypiä, men finnen takler bra.

70. min: Skrtel står i veien for Hertha.

72. min: Pantelic fyrer løs, men til corner. Hobbs får klarert.

74. min: Kuyt og Spearing for Pacheco og Leto. Spearing tar plass på høyrekanten.

75.min: Hartmann for Pantelic.

76. min: Forsøk på gjennombruddsball fra Benayoun.

77.min: Stein skrur ballen mot mål fra 18 meter. Stryker utenfor Martins høyre stolpe.

79.min: Piszczek går av. Riedel inn.

81. min: Voronin på kanten av 16-meter. Spearing gjennombruddball. Dossena på nydelig løp. Corner. Resultatløs.

82. min: Degen inn tilbake til Spearing. Hobbs skyter. Ny corner. Klarert.

83. min: Ny rød corner. Klarert. Degen på løp. Får ball. Ebber ut etter hvert.

84. min: Dossena med farlig tilbakespill.

86. min: Benítez har stått og dirigert laget de siste 15 minuttene.

87. min: Stein ble lagt ned. Frispark til Hertha rett utenfor Liverpool 16-meter. Innlegget klarert av Mascherano. Lustenburger skyter, men Martin redder.

88. min: Dossena tar frispark mot nærmeste. Hyypiä mislykkes.

90. min: Dommeren blåser av.

SLUTT

Ingen stor kamp av Liverpool. Hertha skapte kanskje de fleste sjansene, men de røde fikk straffesaprk da Voronin ble felt. Ukraineren tok straffespark selv, men keeper reddet. Benítez brukte 20 spillere, og Mascherano og Voronin var de eneste av de røde som spilte samtlige minutter.