Rangers - Liverpool

Lør 02.08.08 kl 16.00 (Pre-season) - Liverpoolfc.tv / Tilskuere: 50.223 / Dommer: Craig Thomson / Ibrox / Skrevet av: Frank H. Larsen

Liverpool vant hele 4-0 mot Rangers på Ibrox. Mål av Torres, N'Gog, Benayoun og Alonso (str.). De røde vartet til tider opp med flott spill.

Bougherra

Liverpool reiser til Glasgow for å møte Rangers i en prestisjetung treningskamp halvannen uke før alvoret starter med CL-kvalik. Rafael Benítez har uttalt at han vil gi Robbie Keane og Fernando Torres sjansen til å spille 45 minutter sammen for første gang.

Du kan følge kampen direkte her på liverpool.no, eller velge å få lagoppstilling og scoringsvarsel tilsendt din mobiltelefon. Send LFC LIVE START til 2180 for denne tjenesten.

Liverpool stiller med Robbie Keane og Fernando Torres på topp fra start. Det blir første gang duoen spiller sammen. For øvrig et meget sterkt lag på papiret. Steven Gerrard får med seg unggutten Damien Plessis på sentral midtbane. Benayoun og Kuyt får flankeroller. Cavalieri får en ny mulighet mellom stengene, mens Arbeloa, Carragher, Skrtel og nyervervelsen Dossena utgjør backrekka.

Strålende vær på Ibrox.  Liverpool spiller i de nye grå bortedraktene i dag også.

1.OMGANG

Kampen er i gang.

2. min: Robbie Keane ser ut til å ligge dypere enn Torres.

3. min: Dossena kommer til dødlinjen. Legger inn, men ballen går over alt og alle.

4. min: Liverpool taper hodeduell. Lee McCulloch fyrer løs fra like utenfor 16-meteren. skuddet går utenfor Cavalieris høyre stolpe.

6.min: Liverpool er på etterskudd i forsvaret. Kenny Miller får fyrt av skudd fra 16 meter. Høyt over mål.

Bra tempo innledningsvis.

10. min: Gerrard spiller gjennom Torres. Spanjolen får et dårlig touch. Ballen går dessverre inn til keeper.

12. min: Kyle Lafferty går hardt til i en duell. Liverpool får frispark ved midtstreken.

13. min: Bra bevegelse i Liverpools angrep. Torres og Keane kombinerer fint, men eebber ut.

14. min: Dossena offensiv igjen. Får innkast. Gerrard legger inn. Ball for høyt over.

16. min: Dossena legger inn fra dyp posisjon. Torres kommer foran forsvarer, men headingen går over.

18. min: Torres utfordrer broadfoot nede ved dødlinjen, men kommer ikke forbi. ball ut til corner. Kort corner. Resultatløs.

19. min: Upresist gjennomspill fra Rangers. Carragher og skrtel har full kontroll. Ball inn til keeper.

19. min: Benayoun dribler forbi flere Rangers-spillere, men blir stoppet på 16-meteren.

22. min: God fasong på Liverpools forsvarspill. Gjennomspill inn til keeper igjen.

23. min: Torres utfordrer McCulloch midt på Rangers' banehalvdel. Blir lagt ned. får frispark.

23. minTORRES: Plessis skyter fra 20 meter. Keeper gir retur. Torres setter ballen sikkert i mål.

27. min: Langt fremspill mot Torres. Dessverre for langt. Ballen ut til målspark.

28. min: Keane spiller Torres. Torres avslutter fra 14 meter, men skuddet blir blokkert.

29. min: Gerrard er farlig frempå. Ballen ligger løs, men Rangers får til slutt klarert.

30.min: Torres på vei igjennom, men Weir river ham ned like utenfor 16-meteren. Gerrard tar kort frispark, men ender til slutt med corner. Resultatløs.

33. min: Cavalieri må strekke seg på en utmerket chip fra Papac. Ballen går til corner, som Keane klarerer.

36. min: Kuyt får frispark. Gerrard legger inn. Kuyt spiller en flat ball tilabke inn i feltet. Dessvere ingen der.

39.min: Nacho Novo på vei igjennom, men Arbeloa får inn en viktig takling på 16-meteren.

42. min: Gerrard avanserer. Dribler forbi et par spillere, blir hindret like utenfor 16-meteren. Burde kanskje hatt frispark, men dommeren vinker spillet videre.

43. min: Godt innlegg fra Rangers. Gerrard header ballen ut til corrner.

44.min: Keane spiller ut til Kuyt på høyre. Innlegg, men Torres rekker ikke frem.

45.min: Gjennomspill til Novo. Runder Cavalieri nede ved dødlinjen. Avansererr videre. Kan sette ballen i mål, men Dossean sklir inn og redder på streken.

PAUSE

Pauserapport: Liverpools beste omgang så langt i pre-season. De røde begynte litt tregt de første 10-15 minuttene. Så fikk Liverpool kontroll på defensiven, Carragher og Skrtel styrte bra bak mens presset på ballfører ble bedre. Offensivt har de røde slått fine baller ut på kantene. De har imponert med høyt tempo på pasningsspillet og har gjort Rangers til statister. Kuyt og Dossena har kommet til et par brukbare innlegg. Torres har vært en trussel for Rangers. Keane har hatt noen fine involveringer, men vil nok bruke noe tid på å spille seg varm. Gerrard har også vært kreativ. Liverpool leder helt greit etter å ha dominert, men hjemmelaget kunne fått utligning helt på slutten da det glapp en sjelden gang bakover. Dossena var imidlertid reddende engel på streken.

I pausen: Liverpool: Hyypiä, Agger, Alonso, Darby, N'Gog inn Carragher, Skrtel, Plessis, Arbeloa, Torres.
                   Rangers: Webster, Dailly, Furman, Adam, Darcheville for Weir, Papac, Thomson, McCulloch, Miller.

2.OMGANG

46.min: Benayoun utfordrer innenfor 16-meteren, men blir taklet. Får corner, som blir klarert.

48. min: Lafferty legger inn. Ballen skifter retning, og går ut til corner. Resultatløs.

50. min: Darcheville skyter lavt. Cavalieri må kaste seg for å dytte vekk ballen rett foran Novo. Ball ut til resultatløs corner.

52. min: N'Gog avslutter utenfor.

53. min: Høyt innlegg fra Darby. McGregor plukker enkelt.

Keane får pipekonsert av hjemmepublikummet hver gang han har ballen.

56. min N'GOG: Liverpool bryter. Nykommeren David N'Gog fører ball over nesten en hel banehalvdel og skyter flott ned i venstre hjørne bak keeper.

59.min: Spearing, Insua, Németh for Gerrard, Kuyt, Keane.

60.min BENAYOUN: Innbytter Insua finner N'Gog. Han sender en stikker til innbytter Nemeth, som avslutter. Keeper gir retur, og Benayoun netter.

61. min: Rangers: Boyd for Novo.

63.min: Liverpool: Reina for Cavalieri. Rangers: Alexander for McGregor.

67. min: N'Gog skyter fra langt hold. Utenfor.

70. min: Liverpool bryter. Alonso spiller gjennom Nemeth blir lagt ned. Dommeren gir straffe

71. minALONSO (Straffe): Keeper går riktig vei, men Alonso setter ballen sikkert i høyre hjørne.

72.min: Liverpool:Pennant for Benayoun. Rangers: Velicka for Lafferty.

73. min: Spearing blir lagt ned like utenfor 16-meteren. Frispark. Agger skyter over.

74. min: Spearing blir liggene nede etter å ha fått et spark i hodet, men kommer inn igjen.

Liverpool kontrollerer kampen.

80.min: Spearing skyter fra 25 meter. Treffer ikke mål.

81. min: Darcheville utfordrer Agger. Hyypiä rydder opp når ballen havner foran mål.

83. min: Farlig sjanse fra Rangers.

85. min: Alonso avslutter fra langt hold. Siktet er dårlig innstilt.

87. min: Alonso skyter igjen fra distanse. Nærmer enn forrige gang, men treffer heller ikke denne gang målet.

88. min: Spearing skuddvillig, men lykkes ikke å treffe innenfor ramma.

89. min: YNWA runger over Ibrox.

90. min: Pennant skyter. Ballen havner på nettaket.

92.min: Dommeren blåser av.

SLUTT
Liverpool ble rett og slett et nummer for store for Rangers i denne kampen, og de grå viste meget oppløftende takter mot skottene. Klart den beste preseason-kampen hittil. Endelig kom scoringene, og det var den såkalte ketchupeffekten. Hele fire nettkjenninger på Ibrox, fire ulike målscorere og buret rent. Ikke nok med det. Bortelaget vartet til tider opp med flott angrepsspill. Rafael Benítez bør være strålende fornøyd. Må det bli like artig på Ullevaal til tirsdag. Merseysiderne gjorde en rekke bytter i pausen, og tempoet ble opprettholdt. David N'Gog fikk hull i målprotokollen etter overgangen fra PSG. Også Benayoun og Alonso tegnet seg på scoringslista. Alonso scoret sikkert fra ellevemeteren. Krisztián Németh kom inn i 2.omgang, og han var involvert i to av scoringene. Etter at Liverpool nettet nummer fire kontrollerte så å si Rafas menn resten av kampen. Keane og Torres spilte sammen i 1.omgang. Noe tidlig å trekke konklusjoner, men de først inntrykkene er lovende. Dossena viste også bra offensive egenskaper.