Singapore - Liverpool

Søn 26.07.09 kl 13.00 (Pre-season) - SportN/Liverpoolfc.tv / Tilskuere: / Dommer: Abdul Malik Bashir / National Stadium, Singapore / Skrevet av: Frank H. Larsen

Det var meget stor klasseforskjell mellom lagene. Scoringer av Voronin, Riera, Nemeth 2 og Torres ga de røde til slutt en 5-0-seier.

Rahman 37

Rafael Benítez & Co. har forflyttet seg til Singapore der de skal møte Singapores landslag.

Vi følger oppgjøret her på Liverpool.no, med fortløpende kampreferat og rapporter. Ønsker du å få tilsendt lagoppstilling og scoringvarsel på SMS, send LFC LIVE til 2180. Vi har hatt tekniske problemer med SMS-servicen i kampene under pre-season så langt etter overgang til ny leverendør. Vi håper nå at problemene skal være løst.

Xabi Alonso og Yossi Benayoun sto over mot Thailand på grunn av ankelskade. Duoen har trent normalt de seneste dagene, og bør være tilbake mot Singapore. Glen Johnson står over med et akillesproblem. Martin Skrtel og Nabil El Zhar er skadet. Begge har returnert til England. Steven Gerrard er hjemme på Merseyside.

Rafael Benítez har varslet at de spanske landslagsspillerne får mer spilletid i dag enn mot Thailand på onsdag. Torres kan få 30-45 minutter.

Singapores landslag er på 127.plass på FIFA-rankingen, 10 plasser lavere enn Thailand. "The Lions" spilte 0-0 mot Australia her i fjor, og for første gang nådde de 3.runde i den asiatiske VM-kvalifiseringen. De beseiret Palestina og Tadjikistan i de to første rundene, før de havnet på tredje plass i gruppen bak Saudi-Arabia og Usbekistan. De har engelskfødte John Wilkinson og Daniel Bennett i troppen. Landslagssjef er den tidligere Notts County-spilleren Raddy Avramovic.

Rafael Benítez ser ut til å ha valgt en 3-5-2-formasjon i dag med San José, Carragher og Agger som stoppere og Mascherano, Lucas og Benayoun på sentral midtbane. Alle de spanske landslagsspillerne og Dossena sitter på benken. Det gjør, noe overraskende, også Glen Johnson.

Andriy Voronin og David N'Gog er valgt som spisspar i 1.omgang.

Ifølge LFC TV skal San José spille venstreback, mens Yossi Benayoun og Ryan Babel blir kantspillere på midtbanen. Rafael Benítez uttaler at Fernando Torres får 30 minutter på banen i dag.

Avspark blir noe forsinket.

Kl 13:03: Lagene kommer på banen. Liverpool skal spille i sin nye mørke bortedrakt.

Kl. 13:05: Presentasjon av spillerne.

Kl. 13:08: YNWA runger over stadion.

Avspark kl. 13:11.

1.OMGANG

1.min:  Agger spiller en mellomting mellom back og stopper. Så Liverpool går ut i en slags skjev 3-5-2-formasjon.

4.min: Rolig innledning på National Stadium i Singapore.

5.min: Agger går inn mellom Djordic og Cavalieri. Cavalieri plukker opp ballen.

7.min: N'Gog slår inn. Babel header fra ti meter. Får ikke nok kraft. Keeper redder greit.

11.min: N'Gog dribler ute på høyrekanten. Slår inn. Upresist mot Voronin. Singapore får klarert.

11.min: Agger fyrer løs fra langt hold. Ballen fyker høyt over mål.

Liverpool har stort sett eid ballen de først 10 minuttene.

14.min: Voronin får frispark ved midtstreken. Får seg en liten smell.

14.min: Babel kommer rundt på venstre. Slår inn, men upresist.

15.min: Benayoun legger tilbake til Voronin. Ukraineren fyrer ballen over mål.

17.min: Babel, på vei inn i straffefeltet, prøver å spille vegg med Benayoun, men blir avskåret av en Singapore-forsvarer.

18.min: Benayoun utfordrer på høyre. Singapore takler til corner.

19.min: Lucas slår corneren, men San Jose får ikke skikkelig treff på headingen. Ballen ufarlig utenfor.

20.min: Singapore går hardt inn i en duell. Mascherano får seg ei smell. Må ha behandling.

21.min: Svakt tilbakespill fra Singapore. Keeper somler ballen ut til corner.

22.min: Singapore avslutter rett på Cavalieri.

22.min: Bra ball fra Carragher til N'Gog. Franskmannen bryster ned ballen, legger inn fra dødlinjen. Keeper fanger innenfor 5-meteren.

23.min: Voronin slår en høy og lang cross. Headingen fra N'Gog havner utenfor bortre stolpe.

24.min: Liverpool fester et grep her nå. Mange baller inn i feltet uten at det blir noen skikkelig avslutning.

25.min: Lucas spiller gjennom N'Gog. Hårfin offside.

26.min: Singapore på sjelden visitt, men Carragher holdes i trøya nede på dødlinjen. Frispark til Liverpool.

28.min: Agger svært høyt oppe i en hodeduell. Dansken faller forkjært. Får frispark.

29.min: Lucas med flott stikker i retning Benayoun. Singpore takler til corner som blir resultatløs.

30.min: Singapore kontrer på høyre. Innlegg høyt og upresist.

31.min: Voronin med stikker. Singapore må bryte til corner. Upresis corner fra Babel.

33.min: Singapore kommer inn med knottene først. Mascherano må ta telling.

34.min: Bra samarbeid mellom N'Gog og Benayoun. N'Gog avslutter, men via forsvarer og til corner. Igjen en svak corner.

35.min: Langt gjennomspill fra Mascherano. Voronin i soleklar offside.

37.min: Singapore får gult kort. Holder Mascherano i trøya noen meter inn på Liverpools banehalvdel. Forhindrer Liverpool i få stand en kontring.

39.min: Langt fremspill. Cavalieri er både langt ut og høyt opp, men holder ballen sikkert.

40.min: Agger på et sjeldent raid. Dribler vekk mannen sin. Skyter/slår inn med høyre. Ballen havner langt til side for mål.

42.min: Småspill av N'Gog, Babel og Voronin. Liverpool forsøker å tråkle seg gjennom i midten, men Singapore får etter hvert bort ballen.

43.min: N'Gog legges ned 25 meter fra mål, omtrent midt foran mål. Agger skyter svakt i muren.

45.min: Brukbar langball i retning Voronin, men keeper er ute og plukker ballen.

45.+1 VORONIN: Voronin står rolig, dribler vekk et par mann og skyter lavt fra 20-25 meter. Ballen går via et forsvarsbein og inn ved stolperota nede ved keepers venstre hjørne.

PAUSE

Andriy Voronins scoring på overtid skiller lagene i Singapore. Bortelaget har dominert stort, men ikke kommet til særlig mange store sjanser. Singapore har lagt seg bakpå og latt Liverpool trille ball. Hjemmelaget har kun kommet på et par kontringer, men Liverpools forsvar har hatt full kontroll. Daniel Agger spiller venstreback, men ser ut til å ha fått flere defensive oppgaver enn Degen på motsatt side. Cavalieri har kun hatt behov for å gjøre en inngripen. Lucas har forsøkt seg med par kreative valg. N'Gog, Benayoun og Babel har til tider funnet hverandre greit. Mot den svakeste motstanderen i pre-season så langt burde man likevel ha kommet til flere klare sjanser. Kommentatorene rapporterer om større luftfuktighet i dag enn i Thailand på onsdag.

2.OMGANG

Kun tre bytter av Benítez i pausen.

Lag 2.omgang: Gulacsi; Degen, Carragher, Agger, Insua; Benayoun, Mascherano, Lucas, Riera; Voronin, N'Gog.

48.min: Vanskelig tilbakespill fra Degen. Gulacsi klarerer til innkast.

49.min: Innlegg havner over tverrliggeren til Gulacsi.

49.min: Insua spiller vegg og kommer lang fram på venstre. Innlegg klareres til corner.

50.min. Singapores keeper plukker greit et innlegg fra venstre.

50.min: Degen slår inn fra høyre. Singapore header vekk.

51.min: N'Gog header videre, men ballen er alt for lang i retning Benayoun. Keeper plukker.

51.min: N'Gog skyter fra langt hold. Det lave skuddet går fire meter utenfor.

52.min: N'Gog spiller på tvers til Benayoun. Isareleren forsøker å plassere ballen i lengste hjørnet. Avslutningen fra litt skrått hold går over mål.

54.min RIERA: En høy ball fra Mascherano går over forsvaret og detter ned hos Riera. Riera demper ballen på brystet og setter ballen mellom beina på en utrusende keeper.

55.min: Flott spill av Liverpool igjen.

57.min: For lang ball fra Degen i retning N'Gog.

59.min: Frispark Singapore. Insua må klarere til corner.

60.min: Liverpool klarerer corneren. Singapore plukker opp og skyter. Avslutningen lavt utenfor.

60.min: Stikker til Benayoun. Israeleren slår inn, men for høyt. Flott bevegelse av Liverpool.

61.min: Voronin skyter over.

61.min: Haugevis med bytter. Plessis, Torres, Kuyt, Pacheco, Spearing, Kelly og Nemeth for Degen, Benayoun, Lucas, Mascherano, Carragher, N'Gog, Voronin.

63.min: Torres gjennom, men Singapore avverger til corner.

64.min: Gjennomspill, men Gulacsi er våken og plukker opp.

65.min: Singapore bytter.

66.min: Gulacsi igjen flott ute og kaster seg på et gjennomspill.

Lag fra 61.min: Gulacsi; Spearing, Kelly, Agger, Insua; Kuyt, Plessis, Pacheco, Riera;, Nemeth, Torres.

69.min: Plessis pådrar seg frispark. Frisparkinnlegget går over tverrliggeren.

72.min: Torres dribler, skyter, men skuddet fra 16-meter bli blokkert.

73.min NEMETH: Kontring. Kuyt avanserer på høyre og slår tversover til Nemeth. Unggutten er iskald i avslutningen fra 16-meter.

76.min: Singapore skyter ufarlig utenfor.

78.min: Reina for for Gulacsi. Alonso for Agger. Dossena for Riera.

79.min: Dossena skyter. Keeper må slå til corner.

80.min TORRES: Kuyt på løp på høyre. Spiller vegg med Nemeth. Kuyt går igjen til dødlinjen og slår inn. Enkelt for Torres. Tap-in i åpent mål fra fire meter.

83.min NEMETH: Kuyt plukker opp en ball. Tar returen. Slår støtte. Pacheco spiller gjennom Kuyt. Han slår inn. Nemeth header i mål fra kort 6-7 meter.

85.min: Nå bombarderer Liverpool Singapore. Flere gode muligheter. Kuyt skyter på keeper. Kuyt plukker opp retur. Slår til Torres som skyter utenfor.

90.min: Kontringsmulighet ender med innlegg fra høyre. Spearing får en fot på ballen. Reina får kontroll.

90+1.min: Torres mottar ballen, vender opp og skyter fra 20 meter. Via keeper og til corner.

90+2.mi: Nytt innlegg fra Kuyt. Torres er på bortre stolpe header mot motsatt stolpe, men ballen stryker utenfor.

94.min: Dommeren blåser av kampen.

SLUTT

Liverpool hadde det meste av spillet før pause, men slet med å komme til store sjanser. Det var derfor med spillets gang at Voronin scoret på overtid. Rafael Benítez gjorde kun tre bytter ved pause, men kampen åpnet seg opp etter pause. Riera økte til 2-0.  Det var likevel ikke før Liverpool byttet syv spillere etter 60 minutter at kampen eksploderte. Sjansene kom på løpende bånd, og 5-0 var ikke for lite. Unggutten Nemeth tegnet seg på scoringslista to ganger, og Torres fikk også en nettkjenning. Dirk Kuyt hadde en meget god kamp, og sto for hele tre målgivende. En flott gjennomkjøring mot en svak motstander. 24 av de 26 spillerne ble benyttet. Arbeloa og skadede Johnson kom ikke på banen.