Sinclair(81) ()
Mulumbu(39)
Wisdom(42)

Skrevet av Frank H. Larsen

Liverpool er videre til 4. runde av Capital One Cup. Brendan Rodgers' unge mannskap snudde 0-1 til 2-1 mot et langt mer rutinert hjemmelag takket være to scoringer av Nuri Sahin. Offensivt fungerte spillet til de røde på beste måte. Seieren kunne vært større. To keepertabber sørget for at det sto 1-1 til pause. I 2.omgang var Liverpool aggressive og skapte flere gode sjanser. Et utsøkt angrep med Suso og Assaidi involvert ga Liveprools seiersmål ved Nuri Sahin. Spillerne viste stor arbeidskapasitet og godt pasningspill. Jerome Sinclair ble Anfield-klubbens yngste debutant gjennom tidene da han fikk et innhopp ni minutter før slutt.

90:Slutt

90:Mulumbu skyter. Carragher blokkerer.

90:Tilleggstid: 3 min.

90:Innlegg mot Shane Long. God inngripen av Coates som får klarert.

90:Tamas får skudd blokkert.

88: Fortune bytter med El Ghanassy.

87:Sincalir får ballen noe foran seg. Foster tar ballen.

86:Jones plukker igjen.

84:Overlegg fra Olsson. Fortune skyter på direkte. I stolpen.

82:Nuri Sahin scorer etter innlegg fra Oussama Assaidi. Suso spiller ut til Assaidi som slår lavt inn i midten. Der kommer Sahin og styrer ballen i mål.

81:Samed Yesil bytter med Jerome Sinclair. Sinclair blir Liverpools yngste debutant gjennom tidene.

81:Dani Pacheco bytter med Jesus Fernandez (Suso).

80:Yesil nær ved å komme gjennom, men stoppes av Tamas.

78:Coates stopper Long.

76:Jack Robinson står opp og lar seg ikke passere.

74:Pacheco slår inn frisparket. Sebastian Coates prøver å styre i mål. Foster gir retur, men ut i ufarlig området.

73:Billy Jones får tilsnakk for å ha felt Assaidi.

70: Lukaku bytter med Long.

67:West Brom-spiller ser ut til å stoppe ballen med armen på kanten av 16-meteren når Pacheco forsøker å dytte ballen igjennom.

66:Forsøk på stikker. Coates med viktig brytning.

64:Carragher går inn og klarerer. Brad Jones og Lukaku kolliderer. Begge blir liggende nede.

62:Dani Pacheco skyter fra langt hold. Foster redder, men ballen spretter i armen og så i bakken. Til corner. Merkelig inngripen av Foster.

57:Jones ute og plukker. God kontroll i eget felt.

56:Skudd fra Rosenberg. Praktredning av Jones.

56:Coates inn med god takling på Lukaku.

55:Assaidi dribler og spiller Yesil. Spissen stoppes av Olsson.

53:Rosenberg plukker opp en blokkering. Avslutningen fra langt hold går langt utenfor.

51:Dani Pacheco skyter. Ballen havner på oversiden av tverrligger.

50:Samed Yesil skyter. Ballen smetter gjennom hanskene, mellom beina på Foster og over tverrligger.

48:Oussama Assaidi lander forkjært. Må ha behandling.

47:Lukaku på vei gjennom, men får et dårlig berøring. Jones kaster seg og tar ballen.

46: Tamas nær selvmål.

46:Pacheco spiller vegg med Yesil. Ballen spretter opp i armen på Tamas, men dommer vinker spillet videre. Reprisen vsier at ballen treffer hoften.

45:Liverpool sparker i gang 2.omgang.

Det står 1-1 til pause på The Hawthorns. Scoringene kom etter to keepertabber. Liverpool fikk en marerittstart da Brad Jones gliapp ballen på et frisparskinnlegg allerede etter tre minutter. Gabriel Tamas kunne enkelt sette ballen i mål. West Bromwich var best innledningsvis og satte press på et ungt Liverpool-mannskap. Nuri Sahin utlignet, tyrkerens første mål for de røde, på en avslutning fra langt hold. Ben Foster så ut til å kunne redde, men ballen føk inn under ham. Brendan Rodegrs' mannskap tok over spillet etter utligningen. Begge lag har hatt noen farligheter hver. Ingenting å si på at det står uavgjort. Oussama Assaidi har vært et aktivum ute på venstresiden.

45:Pause

45:Tilleggstid: 2 min

45:Pacheco legger ned Mulumbu. Heldig som slipper gult kort.

44:Liverpool kontrer, men Yesil blir stoppet.

44:West Brom biter seg fast, men Liverpool får klarert.

43:Dorrans slår hardt inn. Ballen via Wisdom og utenfor bortre stolpe.

42:Andre Wisdom feller Jones like utenfor 16-meteren og får gult kort.

41:Assaidi slår inn. Downing forsøker å skyte på direkten. Svak avslutninf.

39:Mulumbu takler Pacheco. Denne gang får han gult kort.

39:Lukaku skyter. Jones redder.

38:Mulumbu slipper med tilsnakk av dommer for en takling bakfra på Henderson.

38:Jones ute og klarerer foran Lukaku.

34:Sahin tar vare på andreballen. Innlegg blir for høyt for Coates.

33:Godt innlegg fra Downing. Jones må gi til corner.

25:Assaidi utfordrer Jones før han skyter. Denne gang er Foster med på notene.

24:Pacheco får skudd blokkert.

22: Ridgewell bytter med Dawson.

21:Assaidi slår inn. Ballen heades tilbake. Henderson fyrer løs. Skuddet blokkeres.

18: Ridgewell får behandling.

17:Nuri Sahin scorer etter pasning fra Andre Wisdom. Andre Wisdom spiller tilbake til Sahin. Tyrkeren fyrer av fra 25 meter. Ben Foster ser ut til å ah kontroll, men ballen dupper rett under fingrene hans. Svakt keeperspill.

14:Wisdom spiller til Yesil som avslutter høyt over fra like utenfor 16-meetren.

13:West Brom ruller opp. Pacheco får brutt tversoverpasning som kunne resultert i avslutning.

12:Fortune avslutter utenfor.

10:Assaidi legger inn. Samed Yesil kan gå opp uforstyrret. Headingen går like utenfor.

10:Carragher får satt inn en god takling på Lukaku.

7:Lukaku runder Carragher ute på kanten. Spissen avanserer og legger inn. Avslutningen reddes av Jones.

5:Lukaku skyter. Carragher blokkerer til corner.

3: Tamas scorer etter innlegg fra Ridgewell. Andre Wisdom pådrar seg frispark. Ridgewell slår inn i feltet. Jones kommer ut og skal plukke ballen, men mister den. Tamas kan enkelt sette ballen i åpent bur.

0:West Bromwich tar avspark.

Regjerende mester Liverpool åpner forsvaret av ligacupen med bortemøtet mot West Bromwich.

Liverpool har Daniel Agger, Fabio Borini, Martin Kelly, Lucas Leiva, Joe Cole, Jose Enrique og Jon Flanagan på skadelisten. I tillegg er Jonjo Shelvey suspendert.

Brednan Rodgers har tatt ut et reservepreget lag. Samed Yesil får sin førstelagsdebut etter overgangen fra Bayer Leverkusen. 18-åringen får selskap i angrep av Dani Pacheco og Oussama Assaidi. Jamie Carragher er dagens kaptein, og danner stopperpar med Sebastian Coates. På backene finenr vi Andre Wisdom og Jack Robinson. Midtbanen utgjøres av Jordan Henderson, Nuri Sahin og Stewart Downing.

16-årige Jerome Sinclair (draktnummer 48) og midtstopperen Stephen Sama (draktnummer 45) sitter på benken for første gang.

Vurdert av Tor Sandø

Jones 6Marerittåpning med en kjempetabbe etter tre minutter. Spilte seg stort opp med flere gode inngripener både i første og andre omgang. Trekkes ett poeng for tabben.
Wisdom 7God offensiv og spilte aggressivt og godt. God i gjenvinningen. God innsats. Andre legger stadig alen til sin vekst. Fikk et tvilsomt gult kort i første omgang der han var klart først på ballen.
Coates 5Tidvis ruskete spill bakerst og fikk som sin midtstopperkollega føle fysikken til Lukaku. Uruguayaneren får pluss for god innsats og ro i trengte posisjoner. Hadde en kjempesjanse mot slutten.
Carragher 4Hadde store problemer med Lukaku i første omgang, men bet tennene sammen og gjorde ingen store feil utover noen minus i tøffe dueller med Lukaku i første omgang.
Robinson 7Etter en litt ruskete start spilte unggutten seg stort opp. Han stengte venstresiden i Liverpool-forsvaret fullstendig. Til tross for ung alder, spiller Jack med stor rutine.
Sahin 8Tomålsscorer og kommer virkelig til sin rett i sin frie rolle på midten. Viser at han er en god ballfordeller, har en god skuddfot, duellspiller og overblikk. Spillet lover godt for framtiden.
Henderson 8Lå i Allen-rollen på midten. Hadde fått beskjed om å vise taktisk disiplin og gjorde det til fulle. Leverte en meget god kamp til tross for at han var under stort press til å komme i de rødes førsteellever.
Downing 4Har igjen leie tendenser til å bli lenge borte. Og de gangene han hadde ballkontakt, gjorde han ikke noe spesielt kreativt med den. Slår dårlige pasninger, blør ikke for drakta og melder seg ikke på til en startplass mot Norwich.
Pacheco 7Viser prov på teknikk. Begynte ikke kampen spesielt bra og viste igjen uvanen han har med å miste ballen når han skal sette fart. Men Dani kom seg og spilte seg stort opp. Ble byttet ut ni minutter før slutt.
Assaidi Liverpools beste8I Oussama har Liverpool virkelig fått en ving av godt gammelt merke. Trillet rundt med Dawson både i første og andre omgang. Var tidvis borte i siste halvdel av andre omgang, men var nest sist på vinnermålet. Assaidi var Liverpool og banens beste på The Hawthorns.
Yesil 6Samed har kallenavnet "Gerd" etter Gerd Müller og viste tidvis prov på spisskompetanse. Han fikk vist skuddfoten ved flere anledninger og hadde en heading mot åpent mål i begynnelsen av kampen. Godkjent av Samed, som ble byttet ut ni minutter før slutt.
Sinclair 0Ble historisk i løpet av kvelden. Jerome er 16 år og seks dager og ble den yngste som har spilt for Liverpool FC da han erstattet Yesil ni minutter før slutt.
Fernandez (Suso) 0Tok i løpet av de ni minuttene han spilte opp tråden fra United-kampen og fikk vist at han er et meget stort talent. Hadde mye av æren for 2-1-målet da han førte opp og serverte ballen til Assaidi, som var nest sist på ballen.