Aspas(90)
Sterling(76)
O'Keefe(10)

Skrevet av Marius Rabben

Det ble en behagelig hjemmeseier sett under ett. Liverpool gikk nok ned noen hakk etter sidebyttet, men Crystal Palace kom aldri i nærheten av å true seieren til de røde.

Etter at Daniel Sturridge, Luis Suárez og Steven Gerrard sørget for 3-0 til pause, satte Dwight Gayle fyr på borteseksjonen med en redusering i andre omgang. Men det ble bare med det for Ian Holloways mannskap.

Liverpool burde nok funnet veien til nettmaskene også etter pause, men blant annet stolpen hindret Sturridge i å score sitt andre for ettermiddagen fem minutter før slutt.

90:Slutt.

90:Iago Aspas får gult kort etter å ha sparket bort ballen.

90:Liverpool triller ballen og bare venter på dommersignalet nå. Et drøyt minutt igjen.

90:Det legges til fire minutter.

88:Daniel Sturridge bytter med Iago Aspas.

85:Daniel Sturridge skyter i stolpen! Godt forarbeid av Luis Alberto og navnebror Suarez. Sistnevnte spiller til Sturridge på 16-meteren, og han skyter i stolpen med høyrefoten.

83:Gerrard tar corneren igjen. Denne gangen får Crystal Palace klarert.

83:Gerrard slår. Mariappa header ut til ny corner.

82:Sterling utfordrer, kommer forbi på kanten og skaffer nytt Liverpool-hjørnespark.

76:Nok en gang slipper Liverpool inn et dødball-mål. Crystal Palace slår et frispark inn i boksen fra skrått hold, og Gayle stusser ballen i mål.

76:Raheem Sterling får gult kort.

73: Moxey ligger nede med skade etter en kollisjon med Suarez.

71:Lekkert angrepsspill av de helrøde, til tross for at ingen får skutt. Henderson spiller på tvers til Suarez. Han spiller videre til Jose Enrique på løp, og spanjolen legger ballen inn mot Sturridge. Sistnevnte kommer litt i veien for Suarez, og det stopper opp like for noen får avsluttet.

68: Chamakh bytter med Bolasie.

67: Gayle får ballen mellom to Liverpool-stoppere og skyter over fra rundt 16 meter.

67:Mamadou Sakho bytter med Daniel Agger.

66:Victor Moses bytter med Luis Alberto.

65: Puncheon skyter via Henderson. Ballen får en rar sprett, men Mignolet redder.

64:Sterling kommer seg fri på høyrekanten og legger knallhardt inn. Ballen rett i klypene til keeper.

63:Nå skjer det lite. Crystal Palace gjør sitt for å holde på ballen, og det trilles mye på midten.

60:Gerrard slår corneren på bakre stolpe. Der får Suarez ballen, men han presses ut mot hjørneflagget på motsatt side, og det hele ender i ingenting.

60:Suarez skaffer Liverpool nok et hjørnespark.

57:Liverpool ligger i en tydelig 3-5-2-formasjon, med Henderson og Gerrard i midten. Moses ligger i mellomrommet, like foran duoen.

54:Sakho sklitakler ut til hjørnespark for gjestene. Samme mann klarerer ballen vekk med hodet.

53:Luis Suarez tar corneren. Dommer Taylor blåser av for et Crystal Palace-frispark inne i feltet.

53:Moses vinner Liverpools 8. hjørnespark i ettermiddag.

52:Moses spiller Suarez godt igjennom, men assistentdommeren vinker feilaktig av for offside.

50:Henderson får applaus for å presse Crystal Palace til å gjøre flere feil på egen halvdel.

48:Sturridge venter på Sterling, som kommer på over-lap, men innlegget fra høyre går til keeper.

46: Kebe bytter med Gayle.

46:Corner til de røde. Gerrard legger inn, men Sakho får ikke ballen på mål.

46:Liverpool tar avspark.

46: Jerome bytter med Campana.

Det har vært fullstendig Liverpool-dominans på Anfield denne ettermiddagen. Luis Suárez åpnet målfesten i det 13. minutt og sørget for sin tredje scoring på like mange omganger denne sesongen.

Spisspartner Daniel Sturridge ville også være med i dansen. Fire minutter senere gjorde han nesten alt selv, etter en god langpasning fra forsvaret. Toppscoreren fintet en Crystal Palace-forsvarer frem og tilbake før han dunket ballen i nota.

Bortelaget kom litt bedre med etter den andre scoringen, og de kunne fort scoret mot The Kop.

I stedet vant Raheem Sterling et straffespark i motsatt ende. Den satte Steven Gerrard sikkert i mål.

Det kunne fort stått både 4-0 og 5-0 før pause, men Brendan Rodgers er nok særdeles fornøyd med å kunne avslutte den første omgangen med en komfortabel tremålsledelse.

45:Pause.

45:Luis Suarez snapper opp en retur, finter en forsvarer og skyter. Skuddet blokkeres.

45:Det legges til ett minutt i første omgang.

43: Jedinak er optimistisk og prøver seg fra veldig langt hold. Skuddet er svakt og går langt utenfor.

42:Vertene styrer tempoet i kampen nå. De har full kontroll for øyeblikket.

41:Ballinnehav: 62% - 38%

39:Suarez triller rundt med en Crystal Palace-forsvarer, legger ballen knallhardt mot Victor Moses. Han rekker ikke å reagere tidsnok, og ballen går i tverrliggeren. Veldig nære 4-0 for de helrøde.

38:Steven Gerrard scorer på straffe. Keeperen går feil vei, og kapteinen setter ballen kontant til sin venstre side.

37:Straffespark til Liverpool. Sterling holdes på vei inn i boksen.

33:Nok en gang kombinerer Sturridge og Suarez bra, men et godt Crystal Palace-forsvar holder spissduoen unna målet.

33:O'Keefe prøver å tråkle seg igjennom Liverpool-forsvaret, men Sterling ordner opp.

30:Sakho er svært nære å sette ballen i eget mål. Jerome kommer på venstresiden og legger inn. Ballen går først via Toure, forbi Mignolet og i føttene til Sakho, som sleiver ballen til corner. Det påfølgende hjørnesparket klareres.

28:Tydelig at Crystal Palace våger mer nå, men de kommer ikke til noen avslutninger til tross for en liten periode med "power play" rundt Liverpool-boksen.

25:Flere Crystal Palace-sjanser på rappen. Først får Kebe tid og rom til å avslutte, men Skrtel presser han nok til at avslutningen stoppes av Toure. Så får gjestene sendt av gårde to skudd på rappen, men Mignolet redder strålende.

24:Chamakh får ballen på midtbanen, løper fremover og spiller til O'Keefe. Han skyter, men skuddet blokkeres av Sakho.

22:Nytt og godt pasningsforsøk fra Jose Enrique mot Suarez. Denne gangen er imidlertid pasning akkurat litt for hard, og den havner i klypene til keeper.

21:Crystal Palace sliter med å holde på ballen. Liverpool dominerer for øyeblikket.

19:Daniel Sturridge skadet seg i samme situasjon, men bruker ikke lang tid før han er på beina igjen.

19:Daniel Sturridge og Suarez kombinerer bra. Sistnevnte slår inn mot Sturridge, men spissen når ikke helt frem.

17:Daniel Sturridge scorer på feilpasning. Jose Enrique slår langt og en Crystal Palace-spiller taper en hodeduell og stusser ballen til Sturridge. Engelskmannen gjør noen lekre skuddfinter og smeller ballen lavt i det lengste hjørnet fra skrått hold. Lekkert mål av ligaens toppscorer.

15:Daniel Sturridge skyter hardt, men rett på keeper.

13:Jose Enrique stormer nedover venstrekanten, slår 45 grader ut. Ballen havner hos Luis Suarez, som får satt ballen i mål fra kloss hold. Godt gjort av spanjolen og Victor Moses i forkant av scoringen.

13:Hjørnesparket går igjennom hele feltet og ut til innkast for de røde.

12:Corner til Crystal Palace.

11:Et kjempeinnlegg av José Enrique gir Victor Moses muligheten alene med keeper, men førsteberøringen til nigerianeren er altfor dårlig - og ballen går inn til keeper.

10: O'Keefe får et soleklart gult kort for en takling på Sakho.

10:Jedinak tar frisparket. Han skyter rett i muren.

9:Skrtel kommer for sent i en sklitakling mot Kebe. Frispark til Crystal Palace.

8:Crystal Palace ypper seg. Et innlegg stryker hodeskallen til Jerome, og ballen går ut over dødlinja.

7:Steven Gerrard skyter igjen - denne gangen går skuddet skyhøyt over mål. I forkant var Suarez nær å "flikke" igjennom Sturridge.

7:De røde kommer til flere innlegg nå. Foreløpig uten hell.

6:Steven Gerrard skyter fra rundt 20 meter, men skuddet blokkeres.

6:Suarez slår hjørnesparket. Crystal Palace klarerer.

6:Gerrard skrur frisparket inn i feltet. En Crystal Palace-forsvarer header til corner.

5:Suarez felles midt på gjestenes halvdel. Frispark til Liverpool.

3:Gerrard prøver å tre ballen igjennom mot Sturridge og Suarez, men pasningsforsøket treffer ingen.

2:Spillet bølger frem og tilbake. Ingen av lagene har kommet inn i boksen ennå.

1:Crystal Palace tar avspark.

0:Spilerne er på banen, og "You'll Never Walk Alone" runger utover Anfield.

Brendan Rodgers gjør én endring i startoppstillingen fra 3-1-seieren mot Sunderland. Raheem Sterling kommer inn for suspenderte Lucas Leiva. Kantspilleren får sin første ligakamp fra start siden januar.  Visekaptein Daniel Agger må nøye seg med en plass på benken.

Vurdert av Frank H. Larsen

Mignolet 7har en relativt rolig dag på jobb. Redder mesterlig i første omgang. Kan lite gjøre ved reduseringen.
Toure 6har enkelte problemer med Chamakh i lufta og noen markeringsproblemer. Strutter av arbeidsvilje og viser god innsats.
Skrtel 6kommer feil inn i flere situasjoner og skaper dermed usikkerhet. Greie klareringer.
Sakho 6er oppofrende i taklingene, men har også usikre inngripener. Blant annet nær selvmål ved et sleivspark.
Sterling 5spiller sin første ligakamp fra start siden januar. Får straffespark, men sliter ellers med å ta nivået. Blir for lett både offensivt og defensivt.
Henderson Liverpools beste8kommer inn sentralt og gjør en meget god jobb som førsteforsvarer. God stabilisator. Oppofrende spill. Liverpools beste.
Gerrard 6mister markeringen ved reduseringen. Har flere avleveringer med feil ladresse. Arbeidsinnsats på det jevne. Viser rutine og er iskald fra straffemerket
Moses 6sliter med å finne seg til rette i rollen bak spissen, men god arbeidsinnsats. Burde ha scoret i 1.omgang.
Enrique 6jobber godkjent offensivt og defensivt. Fint fremspill til Luis Suarez' scoring, men har for øvrig en svak treffprosent på innleggene.
Sturridge 7scorer igjen et meget fint mål da han dribler av Delaney og setter ballen i mål ved bakre stolpe. Stolpen forhindrer ham fra å score ytterligere ett.
Suarez 8samarbeider godt med lagkameratene og scorer igjen et fint mål. Stadig uromoment for motstanderen.
Agger 0Inn i 66.minutt. Er tilbake fra skade og får verdifull gjennomkjøring.
Aspas 0Inn i 88.minutt. Rekker å pådra seg gult kort for å sparke bort ballen.