AC Milan - Liverpool

0-2)

03.08.2014 /Preseason /Bank of America Stadium, Charlotte / Tilskuere: 69364 / Dommer: David Gantar

Skrevet av Frank H. Larsen

Liverpool tok en grei 2-0-seier mot AC Milan. Joe Allen nettet i første omgang, mens Suso punkterte kampen definitivt i det 89. minutt. Rickie Lambert misbrukte straffespark før pause. Brendan Rodgers benyttet 21 spillere. Simon Mignolet eneste spiller som fikk 90 minutter. Liverpool tok åtte poeng i gruppespillet og møter Manchester United i finalen natt til tirsdag.

90:SLUTT

90:Cristante kommer igjennom og avslutter. Mignolet redder mesterlig.

89:Jesus Fernandez (Suso) scorer etter pasning fra Philippe Coutinho. Suso og Coutinho kombinerer fint. Suso avslutter presist i lengste hjørnet fra langt hold.

88:Coadys forsøk på gjennomspill blir stoppet.

84:Suso spiller ut til Enrique. Det knallharde innlegget finner Peterson, men svensken bommer på ballen.

81: Muntari bytter med Poli.

81: Abate bytter med Zapata.

80:Mignolet feilberegner i feltet. Mener han blir dyttet. heldigvis går ballen over alt og alle.

80:Frisparkinnlegg i mot. Johnson header til corner.

79:Langt fremspill. Balotelli igjennom. Mignolet kommer ut og kaster seg slik at han blokkerer avslutningen.

76:Fint spill av Liverpool. Can spiller på tvers. Gerrard avslutter utenfor fra langt hold.

75: De Sciglio bytter med Albertazzi.

74:Langball frem. Gabriel og De Sciglio blir liggende nede etter et sammenstøt. De Sciglio må ut.

71:Milan med fint kombinasjonsspill før Skrtel bryter.

66: Rami bytter med Mexes.

66: El Shaarawy bytter med Honda.

66: Essien bytter med Cristante.

60:Sebastian Coates bytter med Mamadou Sakho.

60:Rickie Lambert bytter med Kristoffer Peterson.

60:Jordon Ibe bytter med Emre Can.

60:Joe Allen bytter med Philippe Coutinho.

60:Kolo Toure bytter med Martin Skrtel.

60:Martin Kelly bytter med Glen Johnson.

60:Lucas Leiva bytter med Steven Gerrard.

60:Jack Robinson bytter med Jose Enrique.

58:Ibe kommer seg rundt og får slått. Ballen klareres før Lambert når frem.

55:Fin ball ut til Kelly. Innlegg via motspiller og til corner. Corneren slås. Coates vender opp. Skuddet blokkeres.

51:Pasning ut til Abate. Innlegget over Mignolets mål.

48:Lucas lager frispark. Balotelli skyter et stykke utenfor fra langt hold.

46: Pazzini bytter med Balotelli.

46: Abbiati bytter med Gabriel.

46:Raheem Sterling bytter med Jesus Fernandez (Suso).

46:Jordan Henderson bytter med Conor Coady.

46:Milan sparker i gang. Suso og Coady har kommet inn for Liverpool. Gabriel og Balotelli for Milan.

Liverpool har vært det førende laget og leder 1-0 til pause. Det skjedde svært lite det første kvarteret, men så snappet Joe Allen ballen og stormet mot mål. Avslutningen gikk i stolpen, før Sterling skjøt på keeper. Allen var påpasselig frempå og satte ballen enkelt i mål. Deretter begynte Liverpool å kontrollere kampen. Sterling ble lagt i bakken etter knappe halvtimen. Lamberts forsøk fra straffemerket ble imidlertid enkelt reddet av Abbiati.

45:PAUSE

44:El Shaaraway kommer forbi når Robinson gjør en glipp. Innlegget stoppes av Allen innenfor 5-meteren.

44:Lambert legger tilbake til Sterling. Kantspilleren får corner.

43: De Sciglio får gult kort for å stoppe Ibe på en kontring etter corner. Spillerens andre forseelse på kort tid.

40:Henderson med fint fremspill til Lambert. med ryggen til mål får spissen ikke kontroll.

39:Niang kommer frem på høyre. Drar seg innover. Rett på mignolet som gir en liten retur, men har grei kontroll.

37:Lambert skyter frisparket i muren.

36:Muntari legger ned Ibe på kanten av 16-meteren.

35:Sterling skyter himmelhøyt over.

30:Dommeren stopper kampen for drikkepause, såkalt International Champions Cup cooling break.

30:Martin Kelly får gult kort for trøyeholding før en corner i mot.

28:Rickie Lambert bommer på straffe. Abbiati leser tidlig hvor skuddet skal gå og redder. Svak straffe.

27: Rami får gult kort.

27:Liverpool med flott spill. Ender med at Sterling går i bakken. Straffe til Liverpool!

26:Milan lurer offsidefella, men Toure kommer inn med viktig takling på Pazzini.

25:Sterling kommer på venstre. Abate må gi til corner.

25:Henderson sender frisparket rett i muren.

24:Ibe blir lagt i bakken på et par og tyve meter fra mål.

23:Langball mot Kelly. Høyrebacken får slått inn. Lambert litt for sen. Milan får klarert.

20:Henderson spiller til Sterling som fyrer av fra utenfor 16-meteren. Rett på Abbiati.

17:Joe Allen scorer på retur. Allen snapper ballen utenfor 16-meteren, avanserer og skyter i stolpen. Sterling plukker opp retur. Abbiati parerer før Allen netter enkelt.

10:Spillet har så langt foregått mellom 16-meterne.

6:Langt oppspill inn bak Liverpools backrekke, men Mignolet er påpasselig ute og har kontroll.

1:Liverpool spiller i helgult og tar avspark.

Liverpool spiller siste kamp i gruppespillet i International Champions Cup, men er allerede sikret finaleplass i Miami etter at Olympiakos beseiret Manchester City på straffespark tidligere i dag.

Liverpool, Manchester City og Olympiakos har alle fem poeng, men Brendan Rodgers' mannskap går foran på innbyrdes oppgjør.

Brendan Rodgers har foretatt fem endringer i startoppstillingen fra forrige kamp mot Manchester City. Kolo Toure er Liverpools kaptein mot AC Milan.