Klavan(46) ()
Brewster(46) ()
McManaman(46) ()

Skrevet av Einar Kvande

Liverpool spilte festfotball i en omgang i Sydney, og kunne fort ha ledet mer enn 3-0 til pause.

Andre omgang ble preget av mange bytter, som ødela rytmen og tempoet i kampen.

Vertene fikk låne ballen mer de siste 45 minuttene, og skapte flere brukbare sjanser. Simon Mignolet gjorde blant annet to meget gode redninger i det kvarteret han var på banen.

Liverpool hadde også noen sjanser de siste 45 minuttene, og nærmest var Trent Alexander-Arnold med et susende skudd i stolpen. Ben Woodburn var også farlig frempå uten å få ballen i mål.

Alt i alt en komfortabel seier for Liverpool, hvor Steven Gerrard demonstrerte at han fortsatt er en god fotballspiller.

90:Dommeren blåser av kampen.

90:Ett minutter er lagt til.

89:Trent Alexander-Arnold med et knallskudd i stolpen.

87: Wilkinson bytter med Flottmann.

84: Simon skyter etter å ha kommet fri, men Mignolet gjør en ny god redning.

83:Ben Woodburn dribler seg helt inn til keeper, men får ikke klem på avslutningen. Stor sjanse.

82:Innbytter Mutch får en enorm mulighet, men bommer på ballen for nærmest åpent mål, etter at McManaman hadde mistet ballen og forært vertene en overgang.

81: O'Neill bytter med Kuleski.

80: Green skyter, men Mignolet er med på notene og slår ballen til corner ved nærmeste stolpe på skuddet fra skrått hold.

75: Blackwood bytter med Mutch.

75:Loris Karius bytter med Simon Mignolet.

72:Ben Woodburn skyter rett på keeper etter å ha kommet seg inn i feltet.

71:Adam Lallana og Ben Woodburn drar opp et godt Liverpool-angrep, men en rusten McManaman får ikke avsluttet.

70: Zullo bytter med Gonzalez.

70: Brillante bytter med Green.

67:Brewster blir for egoistisk på en overgang, og skyter i en Sydney-kropp i stedet for å spille bedre plasserte Stewart.

66:Woodburn med en upresis pasning i retning Agger på løp inn i feltet.

65:Connor Randall skyter rett på keeper etter å ha blitt frispilt av Adam Lallana. Liverpools beste sjanse så langt etter pause.

61:Trent Alexander-Arnold skyter fra langt holdt. Keeper redder.

60:Matip på gi en corner på et farlig innlegg fra høyre fra innbytter Lokolingoy.

59: Carney bytter med Lokolingoy.

59: Brosque bytter med Zuvela.

58:Alberto Moreno bytter med Connor Randall.

56:Sydney får låne ballen mer nå. Alberto Moreno spiller i en uvant midtbanerolle, mens Ragnar Klavan spiller venstreback.

55:Grant kommer inn i feltet, men stoppes av Woodburn. Det dømmes også hands på Sydney-spissen.

52:Klavan får klarert et farlig innlegg, etter at Moreno mistet ballen.

47:Sydneys keeper med en dårlig klarering, men Lallana skyter lavt utenfor fra langt hold.

46:Harry Wilson bytter med Ragnar Klavan.

46:Lucas Leiva bytter med Kevin Stewart.

46: Bobô bytter med Simon.

46:Daniel Sturridge bytter med Rhian Brewster.

46:Dejan Lovren bytter med Joel Matip.

46:Jamie Carragher bytter med Daniel Agger.

46:Steven Gerrard bytter med Steve McManaman.

46:Roberto Firmino bytter med Adam Lallana. Tar over kapteinsbindet.

Liverpool dominerte stort i første omgang, og leder komfortabelt 3-0 til pause etter vakre scoringer av Sturridge og Moreno, og en ikke fullt så vakker scoring av Firmino.

Gjestene ble også snytt for to straffespark på tampen av omgangen, da henholdsvis Sturridge og Gerrard ble lagt i bakken.

Gerrard har klart seg meget bra sentralt på midtbanen, mens Carragher i midtforsvaret har hatt litt tempoproblemer.

Sydneys farligste sjanse kom på overtid av overtiden, da et susende skudd fra meget skrått hold smalt i stolpen oppe ved krysset i etterkant av en corner.

45: Grant dundrer ballen i stanga på overtid av overtiden, etter en corner. Vertenes beste sjanse i omgangen.

45:Sturridge spiller fri Gerrard, som legges ned i feltet. Heller ikke han får straffe. Denne synes også klar.

44:Sturridge går ned i feltet, og roper på straffe. Får det ikke, selv om fellingen synes klar.

44:Trent Alexander-Arnold skyter fra 16 meter litt skrått hold. Sydneys keeper er nede og redder.

42:Carragher sliter litt med tempoet, og blir for sein og lager frispark midt inne på egen banehalvdel.

41:Wilson er frempå uten at det blir noe tellende resultat ut av det.

39:Roberto Firmino scorer etter innlegg fra Daniel Sturridge. Innlegget går via et Sydney-bein, og ballen nærmest treffer brasilianeren før den går i mål.

35:Roberto Firmino får en stor sjanse etter å ha mottatt en nydelig pasning fra Gerrard, men brasilianeren skyter rett på keeper.

35:Wilkinson header et par meter utenfor på hjørnesparket.

34:Carragher gir en ny corner.

33:Gerrard blokkerer en farlig avslutning inne i feltet til corner.

28:Wilson er nær ved å nå et langt fremspill, men vertenes keeper klarer så vidt å komme først på ballen.

27:Carragher må gi en corner, som Liverpool får headet unna.

27:Daniel Sturridge blir spilt fri, men klarer ikke å få avsluttet skikkelig, og de lyseblå får ryddet opp. Kjempesjanse for Liverpool-spissen.

24:Alexander-Arnold mister ballen i farlig område, men Sydney klarer ikke å utnytte overgangsmuligheten de får.

23:Harry Wilson lager et frispark midt på banen.

22:Lovren klarer ikke å komme høyt nok på Gerrards corner, og Sydney får klarert.

21:Gerrard skaffer Liverpool et hjørnespark.

18:Alberto Moreno scorer etter et herlig fremspill fra Roberto Firmino. Firmino vipper ballen frem til Moreno på løp inn i feltet, og spanjolen gjør ingen feil alene med keeper og setter ballen kontant i nettaket.

15:Alexander-Arnold er nær ved å finne Sturridge i feltet med et godt innlegg fra høyre, men Sydney får beinet ballen unna.

13:Sturridge ser at keeper er langt ute, og forsøker seg med en lang lobb fra egen banehalvdel. Keeper rekker tilbake i tide.

12:Vertene på en farlig visitt i Liverpool-feltet, men får ikke noe tellende resultat ut av muligheten.

7:Daniel Sturridge scorer etter pasning fra Ben Woodburn. Unge Woodburn spiller til en umarkert Sturridge, som snurrer rundt med sin oppasser og setter ballen sikkert i det lengste hjørnet.

6:Lovren forærer vertene kampens første corner, men de lyseblå klarer ikke å skape noe farlig ut av den.

3:Carragher klarerer rett i en av hjemmelagets spillere, og Sydney er nær ved å få en stor sjanse.

2:Steven Gerrard skyter høyt over fra snaue 16 meter etter et flott forarbeid av Firmino.

1:Carragher og Gerrard har fått flere ballberøringer i åpningsminuttet.

1:Liverpool tar avspark på ANZ Stadium.

0:En nydelig versjon av "You'll Never Walk Alone" og deretter ett minutts stillhet for terrorofrene i Manchester.

Liverpool har tatt ut en startoppstilling der de har ryddet plass til legendene Jamie Carragher og Steven Gerrard.

Lucas Leiva får lede laget som kaptein for anledningen.

Ellers får Loris Karius en sjelden sjanse som keeper, og det er også funnet plass til ungguttene Trent Alexander-Arnold, Ben Woodburn og Harry Wilson.

Noe overraskende starter også Daniel Sturridge kampen, etter at det i går kveld ble meldt at han ikke er kvitt hofteproblemene, og derfor er usikker til Englands VM-kvalifiseringskamp mot Skottland.

Foruten Sturridge er Dejan Lovren og Roberto Firmino de eneste i startoppstillingen som også startet ligakampen mot Middlesbrough på søndag.

Det vil før avspark bli ett minutts stillhet for å minnes ofrene etter terrorhandlingen i Manchester, og begge lag vil spille med sorte sørgebånd.

Det er også iverksatt strengere sikkerhetstiltak ved ANZ Stadium etter at 22 mennesker ble drept og 59 skadet da en selvmordsbomber sprengte seg selv i luften under en konsert i Manchester Arena mandag kveld.

Fire av spillerne som er med på turen til Sydney er ikke å finne i kamptroppen. Det er Divock Origi, James Milner, Nathaniel Clyne og Georginio Wijnaldum.

Joe Gomez ble syk på flyturen, og er sendt hjem igjen til England.