Ojo(85)
Ejaria(50)
Gomez(24)

Skrevet av Arve Vassbotten

Lucas Leiva sørger for at Liverpool går videre til FA-cupens 4.runde etter 1-0 mot League Two-laget Plymouth.

Alt i alt en kjedelig og dårlig utført kamp av Liverpool, som knapt klarte å skape sjanser mot laget fra fjerde nivå.

Divock Origi fikk sjansen til å øke ledelsen fra straffemerket etter 87 minutter, men skjøt rett på keeper.

Plymouth faktisk med flere av de største sjansene i kampen, men det er Liverpool som møter Wolves lørdag 28. januar.

90:Liverpool vinner 1-0.

90: Purrington får gult kort.

90:Det legges til fire minutter.

90:Origi med hardt skudd fra 16-meteren, men skuddet går en halv meter over.

89:Ojo legger inn til Woodburn, men 17-åringen får ikke skutt.

87:Divock Origi bommer på straffen. Kjempedårlig straffe rett på keeper.

86: Songo'o får gult kort og straffe imot på felling av Moreno.

85:Sheyi Ojo avslutter etter et angrep satt opp av Woodburn og Wilson. Skuddet blir blokkert.

85:Sheyi Ojo får gult kort for filming.

82:Ojo legger inn, Origi får ikke kontroll på ballen.

80: Slew bytter med Bulvits

76:Daniel Sturridge bytter med Sheyi Ojo.

75:Utrolig sjanse for Jervis, som med et sideliggende saksespark setter ballen via stanga og ut. Plymouth med de beste sjansene nå.

73:Karius bommer igjen i lufta på corneren.

72:Karius er ute å bokser et langt innlegg inn i boksen, og slår klønete til corner.

72: Garita bytter med Rooney.

71:Daniel Sturridge skyter fra spiss vinkel, keeper redder.

69:Harry Wilson nær drømmedebut når han presser keeper høyt, og McCormick skyter via Wilson og over mål.

67: Donaldson bytter med Tanner.

67:Sturridge og Woodburn spiller vegg, men Plymouth bryter.

66:Dårlig førstetouch fra Sturridge når han får en god ball fra Trent på 16-meteren.

65:Philippe Coutinho bytter med Harry Wilson. Harry Wilson får dermed sin debut.

64:Plymouth med frispark fra 25 meter. Det legges inn, og Liverpool får ballen unna.

61:Coutinho finter skudd to ganger, før han prøver å spille igjennom Sturridge. Pasningen blir for upresis.

60:Plymouth, med nytt angrep. Threlkelds innlegg går over linja.

59:Origi med et dårlig skuddforsøk med venstrebeinet fra utenfor 16-meteren.

58:Karius mister ballen i duell med Garita, men får frispark.

55:Moreno forsøker å legge inn fra venstre, men forsøket blokkeres.

52:Origi kommer seg forbi et par mann, og legger inn i feltet. Woodburn kommer for seint på den.

50:Ovie Ejaria får gult kort for å dra ned Jarvis.

48:Coutinho med flere lekre detaljer når Liverpool går i angrep, forsøker etter hvert et skudd fra 17 meter, men det blir blokkert.

46: Fox skyter fra langt hold, Karius er enkelt nede å redder.

46:Hjemmelaget tar avspark i andre omgang.

Den brasilianske duoen Philippe Coutinho og Lucas Leiva sørget for at Liverpool går til pause med 1-0-ledelse på Home Park.

Dette var Lucas sitt første mål for Liverpool siden 16. september 2010, da han scoret mot Steaua Bucharesti i Europa League. Det er 2316 dager siden, men endelig fikk han æren av å stange inn en perfekt corner fra Coutinho.

Liverpool ellers med stor dominans i ballinnehavet i den første omgangen, men spilte seg fram til få store sjanser.

Sturridge burde muligens fått straffe da han ble spilt fri av Coutinho etter 12 minutter. Også hjemmelaget hadde et par gode sjanser i de første 45 minuttene.

45:Pause.

45:Det er lagt til ett minutt.

42:Gomez viser gode takter i duell med Garita og får ballen unna.

41:Coutinho forsøker å finne Origi foran mål, men ballen blir for lang og keeper får kontroll.

39:Trent er nær å finne Sturridge i feltet. Liverpool får corner. Coutinho legger inn og Gomez kommer på ballen, men det blir ikke noe ut av det.

33: Garita med en kjempesjanse for Plymouth, Trent stopper Garita akkurat idet han skal sette inn innlegget fra Threlkeld. Sistnevnte rundtlurte Lucas på høyrekanten.

30:Liverpool med 80,8 prosent av ballinnehavet til nå i kampen, men bare fem skudd.

25: Jervis skyter langt utenfor på frisparket.

24:Joe Gomez får gult kort, for fellingen som egentlig var av Trent. Ikke full kontroll dommeren.

24:Plymouth får frispark rett utenfor 16-meteren, når Slew blir felt av Trent Alexander-Arnold.

20:Karius redder et godt langskudd fra Plymouths Carey, og hjemmelaget er farlig frampå igjen like etter.

18:Lucas Leiva header i mål etter corner fra Philippe Coutinho. Det er hans første mål på over 6 år! 16. september 2010 var sist han scoret i en offisiell kamp for Liverpool.

15:Liverpool holder ballen lenge i laget, men Plymouth bryter når Trent mislykkes med en pasning mot Sturridge.

12:Coutinho spiller fri Sturridge i bakrommet. Sturridge vender og blir felt, men dommeren mener det ikke er straffe. Tvilsom avgjørelse.

11:Trent Alexander-Arnold med et kjempegodt innlegg fra høyre, og finner Coutinho inne i feltet. Coutinho bommer på ballen i god posisjon.

9:Moreno forsøker et skudd, men det går via Coutinho til Origi, som skaffer corner. Den blir det ingen ting ut av.

8:Sturridge skyter høyt over fra utenfor 16-meteren.

7:Coutinho legger inn mot Sturridge fra venstre. Plymouth får ballen unna.

6:Plymouth får kampens første hjørnespark. Feil idømt. God corner som når Garita, men Liverpool får kontroll etter hvert.

4:Moreno med frispark fra ca 25 meter. Legger inn, men treffer ingen røde. Plymouth kontrer og Karius er langt ute og klarerer til innkast.

3:Coutinho finner Woodburn på høyresiden, unggutten legger inn og hjemmelaget klarerer.

2:Etter småspill på midtbanen bryter Plymouth og tar over ballen. Men en lang ball framover går ut til innkast for Liverpool.

1:Liverpool tar avspark.

Klokka 20.45 er det avspark i omkampen i 3. runde av FA-cupen mot Plymouth, etter at det endte 0-0 på Anfield for halvannen uke siden.

Kampen fra Home Park blir direktesendt på TV 2 Sport Premium.

Derek Adams lag er nå på andreplass i League Two, etter Doncaster.

For Liverpool mangler Nathaniel Clyne i kamptroppen på grunn av skade, og også Jöel Matip er blitt igjen i Liverpool siden hans situasjon med Kamerun ennå ikke er avklart.

Plymouth har tidligere spilt 10 omkamper i FA-cupen mot lag fra toppdivisjonen, men har ikke vunnet noen av dem.

Liverpool har på sin side vunnet tre av sine fire siste omkamper, men tapte mot Reading i 2010.

Liverpool har heller ikke tapt noen av de 19 siste FA-cup kampene mot lag fra nivå fire eller lavere.

Klopp starter kampen med både Coutinho og Sturridge.

Plymouth-LFC: Karius, Trent A-A, Lucas, Gomez, Moreno, Stewart, Ejaria, Coutinho, Woodburn, Origi, Sturridge. Res: Mignolet, Klavan, Randall, Williams, Alves, Ojo, Wilson.

Vurdert av Lars Frøsland

Karius 5Gjør en strålende redning i første omgang, men sliter fryktelig i feltet. Bommer på utboksinger og kløner for mye på innlegg
Alexander-Arnold 6Gjør en vanvittig innsats og redder Liverpool når alle venter at Plymouth skal score. Er litt opp og ned, og roter for mye med ballen. Særlig sliter han med mottakene.
Gomez 6 Er kanskje den tryggeste i Liverpool-forsvaret. Bommer på noen pasninger, men gjør stort sett det han skal. Får et feilaktig gult kort.
Leiva 6Får plusspoeng for sitt første mål siden 2010. Utover det har han ikke allverdens å gjøre, men blir lurt ved et par anledninger. Har trolig ikke spilt seg nærmere startplass.
Moreno 5Den spanske backen var blant Liverpools mest rutinerte spillere på banen, og med sin fysikk og fart burde han bidratt mer fremover. Han skaffer riktignok straffespark i sluttminuttene, men det er et av hans få gode offensive bidrag.
Stewart 5Ankeret får plusspoeng for å flere ganger redde laget fra farlige situasjoner. Problemet er bare at endel av situasjonene oppstår etter svake pasninger og involveringer fra engelskmannen. Stewart sliter med tempoet og pasningsspillet når Liverpool er i possesion.
Ejaria 3 En ny svak kamp av den unge midtbanespilleren. Han er stort sett anonym, men når han får muligheten til å vise seg frem, blir det for mye slurv. Mottar også et korrekt gult kort for «taktisk felling».
Coutinho Liverpools beste7Er den Liverpool-spilleren som forsøker mest, og oftest byr på farligheter. Av og til henger ikke medspillerne med, men det kan ikke brasilianeren lastes for. Leverer en strålende assist til Lucas, og har flere gode dødballer. Liverpools beste
Woodburn 5Stjerneskuddet viser at det bor mye i ham, problemet er bare at bidragene blir så altfor få. Dette burde være scenen der han tar ytterligere skritt mot førstelaget, men i dag ble det en anonym forestilling fra talentet.
Sturridge 4Det var en midt sagt skuffet Sturrideg som ble tatt av banen da det gjenstod cirka et kvarter. Sturridge ville så gjerne score i dag, og visste at det var en glimrende mulighet - mot laget fra fjerde nivå i England. Han prøver og prøver, men han mangler killer-innstinktet. Skuffende at han som skal være Liverpools beste avslutter ikke klarer å skape mer trøbbel mot Plymouth.
Origi 3Belgieren får egentlig ikke til noe som helst. Han tar ikke løpene, sliter med nærteknikken og klarer slettes ikke plage Plymouths backrekke og keeper. Dette burde være en kamp der Origi kunne spille på seg selvtillit etter syv kamper uten scoring, i stedet bommer han på straffespark og sliter med å involvere seg positivt.
Ojo 0Ojo får gult kort for filming, det var bortimot hans eneste involvering som ble fanget opp av kamera. Ojo fikk lite tid, men imponerte ingen de minuttene han fikk.
Wilson 0Gjør en grei figur i sin debut. Han klarer ikke bidra med altfor mye, men viser prov på bra tempo og teknikk.