- Ingen dårlig kamp

Kenny Dalglish synes spillerne kom godt fra oppgaven mot West Bromwich, men resultatet var ikke det rette. Håper at Norwich skal få lide i neste kamp.

Liverpool har sanket bare 12 poeng av 45 mulige etter nyttår. De røde må vinne sine fire gjenstående kamper for å tangere fjorårets poengantall.
- Dere kan ikke si at det var en dårlig kamp. Alle spillerne kom veldig bra fra oppgaven, sier Kenny Dalglish til Liverpool Echo.

- Vi er fornøyd med dem alle. Vi må bare fortsette å gjøre det vi gjør fordi det meste er bra. Vi skaper ikke det antall sjanser eller lager panikk i deres forsvar dersom vi ikke gjør noe riktig.

- Resultatet var ikke det rette, men vi må bare komme oss videre. Vi må bare svelge en ny nedtur og la det gå utover Norwich.

Liverpool dominerte store perioder mot West Bromwich. Jordan Henderson og Dirk Kuyt traff treverket. En feil av Glen Johnson førte til at Peter Odemwingie nettet for West Bromwich et kvarter før slutt. Liverpool har vunnet kun fem av 17 hjemmekamper i ligaen denne sesongen.

- Spillerne har ikke vunnet kampene de har fortjent å vinne. Deres innstilling, oppofrelse, vilje, forberedelser og måten de jobber på i løpet av uken er prisverdig.

- De holder ut og kjemper på. Vi sier ikke at vi er fornøyd med det som skjer, men det er ingen drastiske feil. Ingen kan være skuffet over måten de spilte på. Pepe gjorde to redninger i første omgang, men i andre omgang slo vi leir der inne frem til de scoret.

- Man trenger litt flaks, og det hadde de. Hvis det skal jevne seg ut, så håper jeg at jeg er her den dagen det skjer.