”Sovende gigant” våkner?

Houllier betegner Heskey som en ”sovende gigant”. Sjefen sier det er på tide at Heskey begynner å levere varen.

Med bare et eneste Premier League mål på samvittigheten hittil i sesongen, er Emile Heskey bare en av sine profilerte stjernespillere Houllier håper skal ”våkne” tidsnok til å skyte Liverpool frem til glitter og stas innen sesongslutt.

Spissen har unektelig gått gjennom en tung og vanskelig periode denne sesongen. Med bare mål totalt på 28 kamper (18 fra start), har det bokstavelig talt vært måltørke. Nå har han riktignok blitt brukt på midtbanen i en del kamper, men et fellestrekk er likevel at den tidligere Leicester City-spissen ikke virker målfarlig og sjeldent kommer til avslutninger. Det er bekymringsverdig. - Emile vet at jeg har støttet ham 110% gjennom en vanskelig periode, og han vet at det er på tide å levere varen! Han skylder ikke meg noe, understreker Houllier, men han skylder det til fansen. Vi vet alle hvilken kapasitet han har, slår sjefen fast.

 

Houllier legger litt av skylden på tretthet etter VM og en del småskader på spissen, men innrømmer samtidig at han forventer mye av Liverpools nummer 8 de neste månedene. Han betegner spissen som en ”sovende gigant” og understreker at han alltid bidrar mye i spillet når scoringene uteblir. Men utfordringen er utvilsomt gitt til Heskey. Arbeidsoppgavene den neste tiden skulle det uansett ikke være vanskelig å definere?