- Æren gjenopprettes kommende sesong

Hyypiä tror spillerne vil klare å revansjere seg. Gerrard i god form allerede. Cheyrou skal prestere. Seier for Holmes og Guthrie. Riise var på Ekeberg.

Spillerne klare til å gjenopprette stoltheten
Sami Hyypiä er overbevist om at forrige sesongs skuffelse vil gi ut løp i at de gode tidene kommer tilbake til Anfield i 2003/04. Han innrømmer at spillerne var sjokkerte over måten sesongen ble ødelagt på, etter en svært oppløftende start. Men nå skal det være bearbeidet og alle er klare til å sloss for Premier league-tittelen. "Det var en skuffende sesong, en virkelig overraskelse. Vi hadde et godt lag, noe vi fremdeles har, men plutselig så var vi ute av kampen om ligaen og ute av FA-cupen og Champions League. Men vi må legge det bak oss nå. De gamle spillerne og de nye spillerne er klare for å gjenopprette Liverpools ære neste sesong. Jeg er veldig positiv til at vi skal klare det, fordi lagånden virkelig er noe du kan kalle for vårt hemmelig våpen. Vi vil bli mye bedre og mye sterkere. Det var bare mye uflaks som rammet oss sist sesong. Skader forhindret oss i å kjempe i toppen. Men vi beholdt den gode Liverpool-ånden i laget og den vil vi ha med oss neste sesong. Jeg kan forsikre dere om at vi skal bli vanskelige å slå," sier finnen.

Stevie G tidlig i form
Steven Gerrard mener han er i bra form og er svært ivrig for å komme i gang med sesongen. Dessverre får han ikke spille i ligaåpningen grunnet utvisningen mot Chelsea i siste kamp forrige sesong. "Jeg føler jeg har fått ladet opp batteriene i sommer. Jeg har ikke hatt like mye hvile som jeg kunne ønske grunnet landskamper i juni, men det er slikt som skjer når man er landslagspiller. På den annen side er jeg kanskje litt foran formmessig enn jeg ville ha vært ellers. Jeg synes det er både fordeler og ulemper ved min situasjon. Alt i alt føler jeg veldig bra og jeg kan ikke vente med å komme i gang med sesongen, som uheldigvis for meg ikke starter før mot Aston Villa, og ikke på Anfield første spilledag.
 
Cheyrou lover å levere varene
Bruno Cheyrou har uttrykt ønske om å ta større del i begivenhetene neste sesong. Den 25-årige franskemidtbanespilleren var en stor skuffelse i hans første sesong på Anfield og er under atskillig større press for å prestere denne gang. Blant annet har Harry Kewells ankomst ikke gjort det noe lettere å slå seg inn i førsteelleveren. Han sier selv at det er på tide å tro på seg selv og vise hva han duger til: "På mitt beste kan jeg bringe inn kreativitet og allsidighet i laget. Jeg kan holde på ballen når vi har den. Når man ser på lag som Manchester United, Arsenal og Chelsea, må jeg innrømme at de spilte bedre fotball enn oss forrige sesong. Det er et område vi ser på for å forbedre, og jeg tror jeg kan være med å hjelpe oss der. Vi kan alltid matche Arsenal og United i en kamp, men totalt sett er vi svakere. Vi har deler i spillet vårt vi må forbedre." Det gjelder for Cheyrou å vise om han nå har tilpasset seg den engelske stil og dermed gjenbetale managerens tillit og tålmodighet. "For mitt eget vedkommende vet jeg hvilke ambisjoner jeg har satt for meg selv denne sesongen. Alt jeg vet er at dersom jeg spiller min beste fotball og gjør det som forventes av meg, kommer jeg til å spille langt flere kamper.  Jeg kan hjelpe Liverpool til å vinne flere titler, men da må jeg nå toppformen. Da kan det bli en god sesong," forteller den tidligere Lille-spilleren.

Seier for England U17
England slo Island 3-0 i den første kampen i Åpent Nordisk Mesterskap i Hamar-området. Både Jordan Holmes og Danny Guthrie satt på benken fra start, men ble byttet inn i henholdsvis det 58. og 66.minutt på stillingen 2-0. England dominerte og "våre" gutter ble satt lite under press. Fra Liverpool.nos utsendte kan det fortelles at Holmes lignet veldig på Carragher på høyrebacken, av både utseende og løpesett, men var langt mer offensiv og stadig med fremover på banen. Guthrie spilte i ankerrollen på midtbanen, og viste ro og solid tacklingstyrke.  I en annen kamp i gruppa slo Danmark Norge med 2-1. Nettopp Danmark er Englands neste motstander. De møtes allerede i dag kl. 18.30 på Løten.

Riise var på Ekeberg
John Arne Riise benyttet gårsdagens fridag til å besøke Norway Cup. Han var turneringens offisielle gjest og deltok i en oppvisningskamp sammen med noen cupdeltagere. I konkurransen om å skyte hardest skjøt noterte han seg for 128 km/t, noe som er rekord på Ekeberg-sletta. Heldigvis pådra han seg ikke strekkskade! Sunnmøringen benyttet også anledningen til å se sin lillesøster Camilla (14) i aksjon for Skarbøvik.