- Fint med 10 min. overtid

Fornøyd Gerard Houllier glad for 10 minutters overtid. Steve Finnan om møtet med Merseyside.

Heller ikke Gerard Houllier vet hvorfor Liverpool i dag spilte en 55 minutters første omgang mot Thailand. Men han bryr seg ikke - han er glad til.

- Muligens var det en misforståelse, for jeg sa til dommeren at jeg skulle bytte hele laget etter en time. Kanskje trodde han at jeg ville spille så lenge sammenhengende, sier Houllier, og tillegger.

- Når det er sagt, nøt dommeren sikkert kampen, slik vi selv og supporterne gjorde, så jeg klandrer ham ikke.

Manageren fikk se et lag som tidvis viste godt samspill og fine kombinasjoner.

- Den tunge treningen tatt i betraktning skal vi være fornøyd med både bevegelse og pasningspresisjon. Dessuten skapte vi mange sjanser. Vi skulle ha satt flere av dem, men det kommer, vet franskmannen, som skyter av sine to unge landsmenn Florent Sinama-Pongolle og Anthony Le Tallec.

- Enkelt valg

En som ikke spilte kampen i dag, men som garantert får sine sjanser senere, er Steve Finnan (bildet). Han er hjemme på Merseyside og leger en skade.

- Det er selvfølgelig svært skuffende å sitte og se på fra sidelinja, slik jeg gjorde i Sveits. Mitt første mål er å bli fullt restituert, så jeg deretter kan bli en del av det denne klubben skal oppnå de nærmeste åra, sier Finnan.

Iren skryter uhemmet av alt fra Anfield-atmosfæren - som han foreløpig bare har opplevd fra et motstanderperspektiv - via historien til treningsfasiliteter og medspillere.

- Da Liverpool kom på banen var det lett å bestemme seg for hvor jeg ville spille i framtida, fastslår Finnan.