- Fortsatt mye å spille om

Steven Gerrard innrømmer at de røde er ute av kampen om gullet. Ny kamp for reservene og Hamann/Henchoz i morgen. Seier og tap for juniorlagene.

4.plass er målet

Etter at topplagene Arsenal, Chelsea og Manchester United igjen økte i forhold til Liverpool på ligatabellen innrømmer nå kaptein Steven Gerrard at et ligagull er urealistisk.  Han mener imidlertid at det fortsatt er mye å spille om:  - Vi er veldig misfornøyd med å ligge på 9.plass i Premier League.  Vi må samtidig være klar over at det fortsatt er mye å spille om.  Vår målsetning må være å få den 4.plassen som gir spill i Champions League.  Det vil gi oss finansielle muskler til å kunne være med å kjempe mot de tre øverste.  Det er slik realiteten er nå om dagen.

- Vi må ta med oss det positive fra kampen mot Middlesbrough.  Vi holdt buret rent og vi spiller i perioder bra, men vi greier bare ikke å vinne regelmessig nok.  Det er hva som må til.  For å få fjerdeplassen må vi ha en lang seiersrekke.

 

Svekket reservelag

Liverpool har med fire spillere i VM for U20-landslag som starter førstkommende torsdag i de Forende Arabiske Emirater.  John Welsh(England), Zak Whitbread(USA), Darren Potter(Irland) og Michael Foley-Sheridan(Irland) vil derfor ikke være aktuelle for reservelaget som i morgen spiller borte mot Manchester City.  Kampen vil trolig igjen være en mulighet for Stephane Henchoz og Dietmar Hamann til å spisse formen ytterligere i håp om en plass på laget mot Steaua Bucuresti på torsdag eller eventuelt Birmingham på søndag.  Anthony Le Tallec kan også komme til å gi reservelaget noe mer slagkraft fremme på banen, noe som har manglet de siste kampene, men muligens blir den franske tenåringen spart til UEFA-Cup returen.

 

U17 slo Crewe

Steven Gillespie scoret to mål da U19 tok imot Manchester City på lørdag, men var likevel på laget som tapte 2-3.  Gillespie scorte en gang fra kort hold og hadde et mål via et straffespark.  Trener John Owens var likevel rimelig fornøyd etter kampen:  - Det var en veldig underholdende kamp, og vi spilte rimelig bra.  City er imidlertid et godt lag og de viste hvorfor de topper tabellen.  Jeg synes Danny Guthrie(bildet), som er U17-spiller, igjen gjorde det bra på midtbanen, mens Steven Gillespie viste seg fram i angrepet.

U17 slo Crewe med 2-1 etter scoringer fra James Frayne og Conal Platt.  Dave Shannon var også fornøyd med sine gutter:  - Jeg hadde et ungt lag med flere 14- og 15-åringer.  James Frayne gjorde det bra før han måtte forlate banen etter en smell.  Lee Peltier spilte midtstopper og jeg synes han var utmerket.  Det var også godt å se Joxer (John-Paul Kelly) spille sin andre kamp denne uka etter å ha kommet tilbake fra skade.  Han er en ”quick healer”.