-Patetisk unnskyldning

Houllier kaller unnskyldningen til Souness patetisk. Babbel har besøkt Baros på sykehuset. Spillerne skal hjelpe skadet duo tilbake. Rush bekymret for Leicester-kampen. Lawrenson imponert.

Ordkrigen mellom Gerard Houllier og Blackburn-leiren etter Jamie Carraghers benbrudd på Ewood Park nådde i dag nye høyder. Manageren kaller Blackburns sene unnskyldning for patetisk og er svært sint på Souness' kommentar til Sky hvor det skal ha blitt sagt at det kun er de som har spilt på høyeste nivå som forstår det som skjedde: "Carra ble skadet kl. 15.10 (engelsk tid) på lørdag og unnskyldningen kom 48 timer senere. Det er helt patetisk. Dersom noen tror at jeg kommer til å gi meg på dette, tror de feil. Kanskje har jeg ikke spilt på høyeste nivå, men jeg har vært manager på topp lenger enn Graeme Souness. Jeg kan fortelle dere at det ikke er ofte man ser kamper hvor to spillere har brukket benet allerede etter 15 minutter. Kommentaren om å ikke ha spilt på øverste nivå var sikkert myntet på meg. Jeg ser at Graeme Souness sier at det ikke ble gjort med overlegg. Se på bildene. Det var en takling gjort med vilje. Hvis det er slik man gjør for å gå etter ballen, er jeg overrasket. Jeg forstår at Souness ønsker å forsvare spilleren sin, men jeg forstår ikke holdningen hans. Kanskje Neill er en god fotballspiller, men han oppfører seg som en dårlig gentleman. Jeg sier ikke at han er en feiging, men jeg synes taklingen i seg selv var feig. Kanskje Souness er en god manager, men han bør legge vekk de vonde følelsene han har for Liverpool. Selvsagt forstår jeg at slike ting skjer. Men hva som er uakseptabelt er deres mangel på anstendighet og verdighet. Jeg la merke til at TV-kameraene dro direkte til Blackburn i går og ikke hit, og det er her vi har to spillere med brukene ben. Det må ha vært et sammentreff at kameraene var på Blackburns treningsfelt. Folk nevner Steven Gerrard takling på Gary Naysmith sist sesong, men husk at Stevie G kom med en unnskyldning like før Gary engang hadde rukket å skifte i garderoben etter kampen. Å kritisere meg og skylde på meg for å være opphisset er feil.  Carra har brukket benet og er fra seg. Unnskyldningen skulle ha kommet med en gang."

Mr. gentleman
Om Neill og Souness ikke er gentlemen i de rødes øyne kan man si det motsatte om Markus Babbel. I dagens spalte i Liverpool Echo har Ian Rush følgende å si om tyskeren:" Man kan si mye om en spillers karakter når du ser hans reaksjon etter å ha skadet en kollega. Se på Markus Babbels oppførsel da han fikk vite at Milan Baros hadde brukket ankelen. Markus, førsteklasses både på og utenfor banen, besøkte Milan på sykehuset på søndag. Han var svært opprørt av hendelsen, og selv på banen på Ewood Park uttrykte han sine bekymringer da Milan fikk behandling. Alle som så det vet at det var et uhell. Markus er en genuin fyr og ingen vil legge skylden på ham for det som hendte."

-Vi skal hjelpe skadet duo
Chris Kirkland, som fortiden er ute med lyskestrekk, sier at alle spillerne kommer til å støtte Milan Baros og Jamie Carragher under rekonvalesensen. Slik støtte fikk han selv under skadeavbrekket i våres. "Da jeg gikk skadet, var det flott at spillerne gjorde alt for at jeg skulle være involvert i ting. De kom alltid bort til meg for å spørre hvordan det gikk. Slike små ting kan utgjøre en stor forskjell når man er ute i lang tid. Jeg er sikker på at både Jamie og Milan  vil oppleve det samme. Vi ønsker dem tilbake så fort som mulig, og jeg kan forsikre dere om at vi kommer til å gjøre det beste for å holde humøret deres oppe. Det er en lang vei å gå, men de kommer til å greie det."

Rush bekymret for Leicester-kampen
Av kampene mot Everton, Blackburn og Leicester er den nåværende angrepstreneren mest engstelig for kommende helgs oppgjør mot Leicester. "Dette er en type kamper som har gitt oss problemer tidligere. Leicester jobber knallhardt, har mange spillere bak ballen og vil prøve å frustrere oss. Det vil bli en test for vår offensive formasjon for å trenge gjennom deres forsvar. Alle som har sett oss i de to siste kampene vil fortelle dere hvor bra vi har spilt. De som fremdeles kaller oss for et defensivt lag snakker tullball. Alt man behøver å gjøre er å se på midtbanen vår i de siste tre kampene. Alt vi trenger på Anfield er litt mer tålmodig. Det ville vært ønskelig å score et tidlig mål i hjemmekampene. Det ville tvinge motstanderen fremover på banen. Det er aldri så enkelt. Se på hva som skjedde på lørdag. Mot ti mann begynte det å bli frustrerende da vi ikke klarte å score, men bortesupporterne var fantastiske og stå bak oss og inspirerte oss frem til seieren. Noen ganger synes jeg vi trenger den samme støtten på Anfield for å gjøre den store forskjellen."

De røde imponerer Lawrenson
Den tidligere Liverpool-stopperen Mark Lawrenson mener at Houlliers angrepsfilosofi nå gjør de røde til tittelutfordrere.  "Liverpool har bredden i stallen til å håndtere skadeproblemene, selv om de har kommet på et dårlig tidspunkt. Det ser ut til at manager Gerard Houllier har akseptert det som trengs for at laget skal vinne Premier League, og han har holdt seg til sin dristige offensive lagoppstilling i de siste tre kampene, og har blitt belønnet med seks poeng og seks scoringer i to vanskelige bortekamper. Hans valg er et tegn på vilje og har blitt godt plukket opp av spillerne. Jeg er sikker på at Michael Owen er svært fornøyd. Han har trolig fått flere målsjanser i de to siste kampene enn under perioden de ikke vant en eneste ligakamp sist sesong. Houllier har vist spillere at de virkelig ønsker å kjempe om tittelen denne sesongen, og de har svart på tiltale. Alle, spillere, stab, supporter og tidligere spillere, ønsker å se klubben gjøre det godt."