-Tiden i ferd med å renne ut

Owen drømmer om ligatittelen, men frykter at tiden løper fra ham. Houllier sulten på suksess. Xavier returnerer ikke. Debut for Diarra.

St. Michael frykter at tiden renner ut
Michael Owen ønsker svært gjerne å vinne Premier League. Spissen håper at dette skal bli den store sesongen, men vet at for hver sesong som går vil muligheten minske: "Denne sesongen er ekstra viktig. Vi ønsker å nå toppen og vinne ligaen. Du får ikke en million og en sjanser som manager eller spiller til å få gjort det, og vi behøver å gjøre det ganske snart. Alle ønsker at denne sesongen blir DEN sesongen. Spillerne har bare et kort aktivt liv. Jeg har spilt i seks eller syv år nå. Og jeg er trolig kommet halvveis i karrieren uten å vinne ligaen. Man tror at det skal skje neste sesong eller sesongen deretter, og plutselig har tiden gått fra deg."
 
Houllier sulten på suksess
Gerard Houllier innrømmer at han er svært spent foran sesongen og til forventningene til å kjempe om ligatittelen: "Da forrige sesong ble avsluttet, kunne jeg ikke vente på at neste skulle begynne igjen. Jeg har bare sett fram til 17.august. Det som skjedde sist sesong har gjort meg enda mer sulten. Du har press hvert år. Før den mest suksessfulle sesongen jeg har hatt i Liverpool, ble jeg tippet til å få sparken. Jeg håper de samme spådommene eksisterer denne gang. Forrige sesong skuffet vi ved å tape en Champions League-plass på hjemmeresultatene. Hvis dere ser på resultatene borte, var vi nummer to eller tre i ligaen, mens vi endte på åttende på vår hjemmestatistikk. Jeg er spent foran den nye sesongen. Det vil bli tøffere og vanskeligere, men det er det spillet handler om."

Xavier returnerer ikke
Gerard Houllier insister på at Abel Xavier ikke kommer tilbake til Liverpool  etter at han ble frigitt av Galatasaray i forrige uke. Den 30-årige portugiseren, som er utlånt fram til januar, måtte forlate klubben etter uenighet. om lønnsutbetalinger. De røde har ingen planer om å involvere seg i striden mellom Xavier og Galatasaray. "Det er et problem mellom Abel og Galatasaray, ikke oss," sier Houllier, som hentet spilleren fra Everton for 18 måneder siden.

Debut for Diarra
Alou Diarra ligadebuterte og spilte hele kampen for Bastia borte mot Paris St. Germain. Oppgjøret endte 0-0.