-Vi behøver en scoring

Houllier var fornøyd med spillet, men ikke effektiviteten og resultatet, mot Tottenham. Debutant Finnan ber alle røde om å holde sammen. Reservelagskamp i kveld.

-Vår beste kamp

To poeng på tre kamper, og kun et mål på straffespark så langt denne sesongen.  Det er ikke hyggelig lesning for alle røde supportere.  Gérard Houllier mente uansett at 0-0 kampen mot Spurs i går kveld var et steg i riktig retning:  -Hva vi behøver for øyeblikket er en scoring.  En goal vil styrke vår selvtillit.  Vi skapte sjanser, og Milan Baros og Steven Gerrard var nære på i andre omgang, men målene ville ikke komme.  Fotball dreier seg om å score mål og jeg var ikke fornøyd med våre avslutninger, men scoringene vil komme.  Fortsatt er det tidlig i sesongen.  Vi vet at vi har den angrepstyrken som skal til.

-Kampene mot Chelsea og Aston Villa var kamper som kunne gått begge veier, men mot Tottenham fortjente vi mer.  Vi hadde en veldig offensiv oppstilling, og det var synd at vi ikke kunne fått den avgjørende scoringen.  Det er to måter å se dette på.  Vi er skuffet over resultatet, men vi spilte bra og vi spilte som et lag.  Dette var vår beste kamp så langt denne sesongen.

-Vi spilte underholdene

Steve Finnan hadde en bra debut som høyreback, og iren delte sin managers oppfatning om at man hadde fortjent tre poeng foran The Kop:  -Vi gjorde nok til å ha vunnet kampen, og de som var tilstede vet at vi ikke gjorde mye galt.  Vårt pasningsspill var bra, vi angrep mye, og en del av vår fotball må ha vært underholdene å se på.  Det var skuffende å ikke få det riktige resultatet, men når du spiller slik er det ingen grunn til å henge med hodet for mye.  Det er viktig at vi nå holder sammen og jeg vet at dette vil skje fordi det er et helt spesielt samhold mellom laget og fansen i denne klubben.

Tre gule for El-Hadji

El-Hadji Diouf har vært en av Liverpools bedre spillere under årets sesonginnledning, hvor afrikaneren har vist aggresivt og fikst spill på flanken.  Litt for aggresivt vil kanskje noen si ettersom Dioufy også har fått gult kort i samtlige av de tre ligakampene som er blitt spilt så langt i 2003-04.  I Premier League vil fem bookings bety karantene på en kamp.

Sesongdebut for reservelaget

Reservelaget spiller i kveld bortekamp mot Newcastle.  Det er ventet at Liverpool vil stille med et sterkt lag hvor bl.a. de franske talentene Le Tallec, Sinama-Pongolle og Medjani vil være på banen.  Vi har en representant til stede i nordøst og vil bringe rapporter fra kampen ved pause og etter spilte nitti minutter.