- Welsh har tatt et steg opp

Reservelagstrener Hugh McAuley berømmer John Welsh. Hughie fornøyd etter seier mot WBA. Lawrenson mener Liverpool må fortsette i samme stil.

Welsh nærmer seg førstelaget?

Kapteinen på reservelaget, John Welsh, debuterte nylig i Premier League da han fikk noen få minutter mot Arsenal.  Den hardt arbeidende midtbanespilleren har jevnlig være en av banens beste for reservene denne sesongen, og trener Hugh McAuley antyder at scouseren snart kan være klar for større oppgaver:  - John har tatt et skritt lenger opp på stigen denne sesongen, og han har vært mye mer stabil.  Han har regelmessig hatt stor innflytelse under kampene, og det er noe han vil nyte godt av fremover.  Forhåpentligvis kan han nå begynne å presse på i kampen om en førstelagsplass.

 

Godt spill av reservene

Hughie var godt fornøyd etter at hans elever i går beseiret West Bromwich med 2-0:  - Det var mye flott fotball som ble vist av guttene.  Spesielt i 1.omgang, hvor vi viste et meget bra pasningspill.  Vi skapte gode sjanser og scoret to fine mål.  Richie Partridge hadde en glimrende scoring, hvor han fikk ballen dypt og kunne utfordre forsvarerne før han avsluttet med venstrefoten.  Vårt andre mål kom som følge av et godt angrep, og det var godt å se at John Welsh nettet på straffesparket etter at ham misset nylig mot Birmingham.

- Didi Hamann vil være tilfreds med å ha kommet igjennom 90 minutter.  Han trivdes der ute, og viste hvilken pasningspiller han er.

- Stephane Henchoz og Salif Diao behøvde også denne kampen.  De oppmuntret de unge spillerne og gikk foran som et godt eksempel, noe som er fint å se.

 

Lorro tror på CL for de røde

Den tidligere stopperkjempen Mark Lawrenson mener at Gérard Houllier er inne på rett spor med sin mer offensive satsning denne sesongen.  Lorro er ansatt i BBC etter at en lang karriere som spiller i bl.a. Liverpool, og en kort periode som manager, og han tror at de røde fortsatt vil klare å sikre seg en posisjon i ligaen som gir spill i Champions League til neste sesong:  - Liverpool er best blant røkla.  Jeg tror fortsatt at de vil greie å sikre seg en plass i mesterligaen, men det er lenge siden at de røde har vært en av ”resten”. 

- Det er så lite som skiller mellom suksess og fiasko, og Liverpool er akkurat på feil side for øyeblikket.  Det er vanskelig å akseptere når man var på rett side i så mange år.  Jeg tror ikke noen som holder med Liverpool vil ønske seg tilbake til den spillestilen som man har hatt i de foregående sesongene.  Alle forstod at det var behov av en forandring, men det vil være urealistisk å forvente at dette vil fungere umiddelbart.

 -Liverpools nye angrepsbølge er godt nok til å feie unna de fleste andre lag, men å bryte ned de tre store vil ta lenger enn man håper.  Jeg kan ikke se at man vil gå vekk fra det man nå har startet fordi det vil være den beste medisinen i søken etter å vinne ligaen igjen.