£100M avtale med Reebok

Liverpool vil skrive en ny 6-års avtale med utstyrsfirmaet Reebok. Oppdatering av hvor Liverpool v Crystal Palace vises live.

Liverpool og Reebok har blitt enige om en ny avtale som vil strekke seg helt til 2010.  Det store amerikanske firmaet vil dermed produsere drakter og fritidsklær til Liverpool FC også i seks sesonger utover den nåværende kontrakten som ville løpt ut til sommeren.

Chief Executive Rick Parry uttalte etter at avtalen var offentliggjort:  “Denne utvidelsen av vår nåværende kontrakt konsoliderer partnerskapet med Reebok som vår hovedsponsor.  Vi har opp gjennom årene utviklet et utmerket samarbeid med Reebok, og vi ser fram til å utvide våre forbindelser på en global basis.”

Representanten for Reebok, Martin Coles, hadde følgende å si:  ”Reebok er usedvanlig begeistret over å delta sammen med et slikt kraftsenter innen verdensfotballen.  Vårt mål er å bygge opp Liverpool FC til å bli den ledende merkevaren i verden når det gjelder fotball.  Denne avtalen bidrar til vårt mål om å være det ypperste firmaet i verden når det er snakk om sport, både når det utstyr til konkurranser og fritid.”

Parry sa nylig på klubbens generalforsamling at man stod overfor en ny og lukrativ avtale med Reebok, og som økonomisk vil være langt bedre enn den nåværende kontrakten.  Han understreket at Reebok nylig hadde gjort lange avtaler med NFL (amerikansk fotball) og NBA (basketball), og at disse kontraktene sammen med utstyrsavtalen med Liverpool skulle presentere Reebok på verdensmarkedet.  Lokalavisa Liverpool Echo skriver i dag at Liverpool vil tjene £100M på avtalen som er den desidert største i klubbens historie.  Det er da snakk om en tredobling pr. år av hva den nåværende dealen har brakt til Anfield.

Da skulle vel sommerens transferbudsjett være sikret, Monsieur Houllier!

Vi har fått beskjed at kveldens kamp mellom Liverpool og Crystal Palace, med avspark kl 21.00, vil bli vist live på følgende steder:

Stavanger Sportscafé

Up Town i Kristiansand

Helan & Halvan i Sandnes

Kings Cross (Nordre gt) i Trondheim

Det sies også at kampen vises på Sportsbaren i Oslo (Rosenkrantzgt) og på Fotballpuben i Bergen uten at vi kan bekrefte det.

Martin’s i Lillestrøm viser IKKE kampen, til tross for at vi tidligere fikk en mail som hevdet det motsatte.

NB  Vi kan ikke ta ansvar for at alle opplysningene tilsendt fra diverse puber er korrekte, så vennligst sjekk selv hvis dere skulle være i tvil.