Angrer ikke Anelka-vrakingen

Gerard Houllier angrer ikke på at han valgte å vrake Nicolas Anelka.

Etter en låneperiode på Anfield endte Nicolas Anelka hos helgens cupmotstander, Manchester City. Den franske spissen har siden storspilt for Kevin Keegans lag, men Gerard Houllier angrer likevel ikke på at han lot Anelka slippe ut av hendene.

- Jeg ser ikke tilbake, bare framover. Avgjørelsen ble tatt til beste for klubben og laget Liverpool. Samtidig er jeg ikke overrasket over at Anelka har lyktes i Manchester, sier sjefen. Han legger til at han er glad på sin tidligere elevs vegne.

Houllier synes sammenligningene mellom Anelka og spissene som ble hentet inn i stedet, Milan Baros og El Hadji Diouf (bildet), er urettferdige.

- For ett år siden hadde ingen hørt om Baros. Diouf er også en ung spiller og ingen av dem har dessuten noe i nærheten av den erfaringen med Premier League som Anelka har, vektlegger Houllier.

Kritikere vil sikkert hevde at det bare er enda er en grunn til at man burde beholdt Anelka. Til Gerard Houlliers forsvar skal det sies at han tydeligvis har tro på at både Diouf og Baros vil bli bedre enn Anelka på sikt..