Anthony Le Tallec debuterer fra start i kveld!

Gérard Houllier bekrefter at det 18-årige stortalentet fra Frankrike får sin ilddåp i Slovenia. Steven Gerrard kan bli hvilt p.g.a. underlaget.

Liverpools supportere vil se fram til å få se Le Tallec fra start i en offisiell kamp, etter at den elegante playmakeren har imponert under pre-season og gjennom korte innhopp i ligaen.  Siden Houllier i går kunne fortelle at Danny Murphy spiller, trodde de fleste at Anthony igjen måtte finne seg i en plass på benken, men manageren bekrefter nå at den franske tenåringen får sin første mulighet fra start:  - Jeg har bestemt meg for å starte med Anthony i kveld.  Han har gjort det bra siden han kom hit i sommer, og jeg vet at han er klar for førstelaget.  Jeg vet at folk også ser fram til å se ham.

 

En av årsakene til at Le Tallec får sin mulighet er at Steven Gerrard kan bli hvilt.  Det harde og ikke alt for gode underlaget i Ljubljana har i dag blitt utsatt for et sterkt regnvær.  Det har bidratt til at gressmatten har blitt bløtere, men samtidig også tung å spille på.  Gerrard fikk krampe i låret mot slutten av kampen i Blackburn, og Liverpool vil ikke ønske å ta noen sjanser med sin strateg.  Dersom Stevie G står over er det ventet av fireren på midtbanen blir:  Kewell-Murphy-Le Tallec-Smicer.  El-Hadji Diouf er uaktuell med suspensjon.