Argentiner på prøve

20-åring skal trene med Liverpool en uke foran mulig overgang. Jerzy Dudek & Co øyner medaljeplass. U19 tomhendte hjem fra Tyskland.

Jonas Manuell Gutierrez skal denne uka trene med Liverpool.  20-åringen vil håpe å overbevise Gérard Houllier om at han er verdig en overgang fra Velez Sarsfield.  Det er blitt antydet en salgssum på £2M for den kreative midtbanespilleren.

 

Jerzy Dudek sier at målet nå er å vinne sesongens tre siste ligakamper, og at man da håper å kunne komme opp på 3.plass i Premier League.  Polakken hadde en svært viktig redning på stillingen 1-1 mot Charlton og sier at laget har kommet i form på nøyaktig rett tidspunkt.  Selv om keeperen øyner en medalje vil han ikke ha problem med å akseptere en fjerdeplass, og passasje til mesterligaen i 2003/04:  ”Den finnes ingen bedre klubb turnering enn Champions League og vi ønsker alle desperat å komme dit.  Hvis vi greier det vil det være fantastisk for alle i klubben, men vi vet at det fortsatt er mye arbeid som må gjøres.”

 

Liverpools U19 lag hadde ingen god turnering i Dusseldorf i påsken, hvor elevene til John Owens tapte alle tre kampene og hvor man ikke greide å score et eneste mål.  Treneren mente imidlertid at turen hadde vært nyttig for lagmoralen, og at man også hadde spilt en del god fotball mot god motstand.  Avslutningene hadde imidlertid ikke stått i stil til spillet.  Klubbens eldste juniorlag tapte 0-1 mot Borussia Dortmund, 0-2 mot turneringens vinner Bayer Leverjusen, og 0-1 mot brasilianske Botafogo.  Robbie Foy kunne ikke være med p.g.a. en skade, og Chris Butler mistet også mye av turneringen p.g.a. en smell.  Owens berømmet spesielt Stephen Vaughan og David Raven (bildet) for sin innsats i Tyskland, og U17 spillerne James Smith og Ryan Wilkie hadde også gjort det bra.  De to sistnevnte vil ventelig bli en sentral del av U19 laget til neste sesong.