Babbel er ferdig i Liverpool

Gérard Houllier bekrefter at Markus Babbel ikke har noen fremtid på Anfield. Pre-season starter 6.juli. Nye priser på sesonghefter.

Markus Babbel har fått avskjed på grått papir i Liverpool FC.  Annerledes kan det ikke tolkes når Gérard Houllier sier at tyskeren av disiplinære årsaker ikke har noen fremtid i klubben:  ”Jeg tviler på om han noen gang igjen vil spille for oss fordi jeg ga ham mange sjanser og det har ikke fungert.  Det ser ikke ut som om hans innstilling er den rette for øyeblikket.  Han er frustert og han er blitt utvist to ganger nylig for reservene.  Staben har blitt veldig skuffet over den innstillingen Markus har vist overfor klubben og fansen.

”Det var ikke bare utbruddet i Worthington Cup (Aston Villa), men han har også blitt sendt av banen to ganger på reservelaget.  Jeg aksjonerte ikke etter den første hendelsen, men jeg vil bøtelegge ham to ukers lønn for hendelsen forrige uke (res.kamp mot Everton – red.).  Det kan ikke aksepteres.  Han er ikke lenger i mine planer.

”Når du har talent er det ikke noen tvil om at du har kapasitet til å gjøre det bra for din klubb, men motivasjonen må også være der.  Innstillingen må være riktige, og i dette tilfellet har den ikke vært riktig.  Jeg synes at klubben har vært veldig fair overfor Markus.  Vi har støttet ham og gitt ham en ny kontrakt.  Jeg er veldig skuffet over ham.”

Markus Babbel er en av de best betalte spillerne i Liverpool, og selv om han nå trolig vil kunne forlate Anfield uten at man behøver å betale overgangssum kan det fortsatt bli vanskelig å finne klubber som er villig til å punge ut med tilsvarende lønnsutgifter.

 

Etter det vi erfarer starter Liverpool med sin pre-season trening søndag 6.juli, som er seks uker før ligaen begynner 16-17.august.

 

Årets sesongpriser på Anfield er som følger:  The Kop £445.  Anfield Road End £475.  Main Stand/Centenary Stand £495.  Prisene ligger £20-25 over hva som var tilfellet i fjor.