Barnes tror på Diouf

John Barnes tror El-Hadji Diouf blir en kjempehit neste sesong. Owen gleder seg til sesongstart. Fortsatt usikkerhet rundt pre-season kampene.

Liverpool-legenden Barnes er en stor beundrer av senegaleseren, som han mener trengte forrige sesong til å tilpasse seg  Premier League. Barnes sa: ”Han er en stor spiller. Han er en fantastisk individualist, men jeg mener han må tilpasse seg en spillestil og et spillemønster. De beste pasningslagene vinner. Diouf er en fantastisk spiller og en god dribler. Hvis Liverpool klarer å bruke disse ferdighetene i sitt spillemønster vil de kunne dra nytte av en stor spiller. Han jobber hardt, og han er ikke redd for å takle. I ligacupfinalen ga han Mikael Silvestre store problemer. Han kom seg forbi på kanten, og han gjorde i tillegg en stor defensiv jobb mot ham.  Hvis man klarer å integrere hans individuelle ferdigheter med lagets spillemønster, vil han bli et aktivum for Liverpool.”

Michael Owen, som i går scoret to mål for England i sin 50. landskamp, sier han allerede nå har begynt å glede seg til neste sesong: ”Det var deilig å score to nye mål i går kveld, og akkurat nå føler jeg meg bedre enn noen gang. Nå ser jeg fram til en liten hvilpause i sommer, men jeg håper jeg starter neste sesong like godt som jeg har avsluttet denne. Det blir en svært viktig sesong for oss, og forhåpentligvis vil jeg også ha EM å se fram til. Jeg følte meg ikke helt på topp mot slutten av VM i fjor, og da sesongen startet var jeg ikke like skarp som jeg hadde ønsket. Nå føler jeg meg helt annerledes, og med en god pre-season kan jeg forhåpentligvis fortsette i samme spor når den nye sesongen tar til."

Kaoset og usikkerheten rundt Liverpols planlagte pre-season kamper i Kina forsetter, og ennå er ingenting avklart når det gjelder denne saken. Ryktene sier nå at Liverpool kan komme til å spille både en og to kamper i Malaysia, og at en kamp i Hong Kong fortsatt kan være aktuelt dersom SARS-faren avtar. I tillegg skal man altså også ha vært i forhandlinger med Kaiser Chiefs om en kamp i Johannesburg 26. juli. Noen som er forvirret?