Baros årets unge spiller

Milan Baros kåret til årets unge spiller av supporterne. Fire Liverpool-spillere med i Englands tropp. Gérard Houllier ønsker å handle inn minst tre nye spillere foran neste sesong.

Baros har av Liverpool-supporterne blitt kåret til årets unge spiller i klubben. Den unge tsjekkeren, som har scoret 12 mål på 41 kamper denne sesongen, fikk over 50% av stemmene under en avstemning i regi av Liverpools offisielle nettsted. Dette er et klart tegn på unguttens utvikling siden overgangen fra Banik Ostrava i desmber 2001. Bare spillere som er 21 år eller yngre var med i avstemningen.

Totalt fikk man inn 12,905 stemmer, og slik ble de fordelt:

  1. Milan Baros – 7859
  2. Chris Kirkland – 3472
  3. Neil Mellor – 1423
  4. John Welsh – 62
  5. Jon Otsemobor – 39
  6. Michael Foley-Sheridan – 39
  7. Stephen Warnock – 11

Sven-Göran Eriksson har tatt ut fire Liverpool-spillere i Englands tropp til treningskampene mot Sør-Afrika 22. mai og Serbia og Montenegro 3. juni, og til EM-kvalifiseringskampen mot Slovakia 11. juni. De fire er som ventet Michael Owen, Danny Murphy, Emile Heskey og Steven Gerrard.

Flere Liverpool-spillere er på vei bort fra klubben i nærmeste framtid, og Gérard Houllier sier at han kommer til å erstatte disse spillerne: ”Jeg tror vi må ha inn minst tre nye spillere. Patrik Berger, Bernard Diomède og Vegard Heggem står alle uten kontrakt til sommeren, og i tillegg har en spiller som Abel Xavier allerede reist. Dette er spillere som vi må erstatte.”