Baros brakk ankelen

Milan Baros vil få et langt opphold etter å ha brukket høyre ankel. Houllier klandrer ikke Babbel. Uvisst hvor lenge Jamie Carragher blir ute.

Manager Gérard Houllier bekreftet etter 3-1 seieren mot Blackburn at Milan Baros har brukket ankelen.  Sjefen klandret imidlertid ikke utlånte Markus Babbel for skaden:  - Milan har en brukket ankel og vil bli operert i dag eller i morgen.  Det er en alvorlig skade, men jeg klandrer ikke Markus.  Det var ikke en gang et frispark, han taklet rett og vant ballen.  Milan skadet ankelen da han falt.  Jeg traff Markus etter kampen og han var veldig lei sei.

 

 

 

Jamie Carragher måtte også forlate banen med skade, men det er uvisst hvor langt opphold forsvareren får, ifølge Houllier:  - Vi er ikke sikre på hvor alvorlig dette er ennå.  Han må ta et røntgenbilde før vi vet noe mer.  Det var imidlertid en stygg takling, som kunne ha brukket benet hans.  Jeg kan fortelle dere at Jamie Carragher ikke ville ha forlatt banen dersom han kunne gå, og da han ble byttet ut kunne han ikke trå på benet.  Det var en tofotstakling.  Neill fortjente å bli utvist og jeg tror til og med han vil innrømme det når han ser det om igjen på fjernsyn.