Baros feiret EM-sluttspill med nytt landslagsmål!

En rekke viktige EM-kvalifiseringskamper ble spilt i går kveld. Milan Baros var en av dem som jublet høyest. Liverpool – Leicester på Canal+?

Tsjekkia stjal på mange måter overskriftene med sin 3-1 seier over Nederland, og direkte avansement til sommerens EM-sluttspill i Portugal. Med bedre statistikk i innbyrdes oppgjør kunne Smicer og Baros juble etter kampslutt. Vladi spilte 81 minutter av kampen, mens Milan scoret sitt 12. mål på 21 landskamper. Spissen kom inn etter en time og scoret fire minutter på overtid da han utnyttet en rask overgang, gikk fra midtstreken og avsluttet iskaldt bak keeper.

Dudek kan fortsatt komme til EM

Jerzy Dudek og Polen sendte Sverige til EM med 0-2 på eget gress. Polakkene har imidlertid fortsatt en bra mulighet til 2. plassen med bedre innbyrdes oppgjør i forhold til Latvia. Vinner Dudek & Co. sin siste kamp, og Latvia taper i Stockholm, kan det fortsatt bli turneringsspill til sommeren. Dudek var for øvrig sjanseløs på målene.

Det ble stygge tall for kaptein Henchoz og hans mannskap i Russland. Det stoppet til slutt på 4-1 til hjemmelaget, som nå et kun ett poeng bak tabelleder Sveits. Stephane, som har slitt med skader i høst, spilte hele kampen, og kan se frem til en spennende avslutningsrunde i gruppa.

Gerrard spilte - Owen scoret

England gjorde som ventet jobben mot svake Liechtenstein – selv om det overraskende nok stod 0-0 ved pause. Med Steven Gerrard og Michael Owen i startoppstillingen, og Heskey sittende på banken kampen ut, var det Owen som fikk hull på byllen rett etter hvilen med en perfekt heading i lengste hjørne. Gerrard la opp til ny Rooney scoring før han ble byttet ut sammen med Beckham etter en liten time. England er i førersetet, men må unngå tap i Tyrkia.

John Arne Riise gjorde en god figur og var en av våre aller beste i 1-0 nederlaget mot Portugal i privatlandskampen på Ullevaal. Alles øyne var i stedet rett mot Danmark kamp mot Romania som til slutt endte med 2-2. Danskene gav Norge et perfekt resultat med livsviktig scoring flere minutter på overtid! Nå må Norge slå Luxemburg på kvalifiseringens siste kampdag, mens Danmark må ta poeng borte mot Bosnia. Holder den oppskriften kan det bli playoff kamp i november.

Ny Canal+ kamp?

Diao var på banen da Senegal slo Japan 1-0 i en vennskapskamp i Tokyo onsdag. Diouf reiste ikke til Japan.

Et engelsk nettsted skriver at Canal+ sender oppgjøret Liverpool-Leicester neste helg. Opplysningene er ikke bekreftet av kanalen enda.