Benekter bud på Ferguson

Sky Sport News meldte tidligere i kveld at to klubber hadde lagt inn bud på Rangers midtbaneterrier Barry Ferguson. LFC tilbakeviser i kveld disse rapportene.

I løpet av de siste dagene har det blitt kjent at Barry Ferguson kommer til å forlate Glasgow Rangers. Til sommeren har den skotske landslagsspilleren ett år igjen av kontrakten. Han har signalisert at han ikke kommer til å forlenge avtalen på Ibrox. Blackburn Rovers bekreftet tidligere i uken at de har lagt inn bud på Ferguson. Avisene skriver at tilbudet skal være i størrelsesorden £6-£7M.

 

Glasgow Rangers skriver i kveld på sin offisielle hjemmeside at de aksepterer Fergusons avgjørelse om å ikke forlenge kontrakten. Kontrakten går ut neste sommer. De legger til at spilleren derfor er tilgjengelig dersom det rette budet kommer. En rekke engelske klubber skal ha vist interesse – og Rangers sier i kveld at de har fått inn to konkrete bud. I tillegg skal én klubb til ha lovet å fakse over et tilbud. Dette har fått ført til store spekulasjoner. Mange antok at en av de tre klubbene som har vist konkret interesse er Liverpool. Etter kampslutt i ettermiddag gikk Sky Sport News ut og antydet sterkt at LFC skal ha vært en av de tre klubbene. Med Hamann ute til november skal Ferguson blitt sett på som den ideelle erstatter.

 

Sent søndag kveld gikk Liverpool F.C. ut og benektet at de hadde lagt inn bud. I en kort pressemelding sier en talsmann at de ikke har lagt inn bud og heller ikke planlegger å legge inn bud på spilleren. Rapportene om Liverpools interesse er ikke korrekte, avslutter pressetalsmannen.