Berger forhandler med Leeds?

Leeds bekrefter interesse for Berger. Norge på listetoppen til Official Site. Høyeste tilskuertall i PL på mer enn 50 år. Forsvarsspiller går på free transfer.

Kontrakten til Patrik Berger går ut neste måned og det har lenge blitt spekulert i hvem som kommer til å snappe opp tsjekkeren på free transfer. Eller rettere sagt: Hvem som tørr å satse på den skadeforfulgte midtbanespilleren. Portsmouth, Manchester City, Everton og Leeds har blitt nevnt i tillegg til et par tyske klubber. Paddy skal selv ha gitt uttrykk for at han ønsker seg en engelsk klubb. Familien er etablert på Merseyside og trives i utlendighet. Spillerens agent uttaler til den tsjekkiske avisen Daily Sport at de har kommet langt i forhandlingene med en Premier League klubb. De har imidlertid bestemt seg for å hemmeligholde hvilket lag det er snakk om inntil videre. Leeds United bekrefter på sin offisielle hjemmeside at de har følere ute etter Berger. Manager Peter Reid oppgir Liverpoolspillerens navn som en spiller de er interessert i.

 

Liverpoolfc.tv er en av verdens best besøkte offisielle klubbsider innen fotball. Hver eneste dag har de besøkende fra mer enn hundre forskjellige land. En oversikt de har lagt ut viser at de hadde registrerte treff fra 138 forskjellige land forrige måned. På den offisielle ”Ti på topp-listen” ligger Norge på en 4. plass. Høyest av ikke-engelsk språklige land – og foran Irland! Slik ser listen over de land som besøker official site oftest: 1. England (og USA), 2. Singapore, 3. Australia, 4. Norge, 5. Irland, 6. Danmark, 7. Malaysia, 8. Sør-Afrika, 9 Sverige, 10. Hong Kong.

 

Den tidligere Liverpoolspilleren, Phil Babb, har blitt løslatt fra sin kontrakt i Sunderland. The Black Cats har blitt tvunget til å frigi mange spillere på høye lønninger etter nedrykk til Nationwide League.

 

Årets sesong i Premier League var den mest besøkte på over 50 år! En statistikk viser at 13,468,965 millioner mennesker passerte telleapparatene i 2002-2003. Gjennomsnittet for sesongen ble 35,445 – en oppgang på litt over 3% fra i fjor. Helt siden Premier League ble dannet i 1992-93 har tilskuertallet økt jevnt og trutt. Oppgangen på de ti årene ligaen har eksistert er på mer enn 60%!